ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ -ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Γιώργος Κότσιφας- διεθνής τερματοφύλακας: «Η κλήρωση είναι στα μέτρα μας. Εάν δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο αυτό που δείξαμε στα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος και σοβαρότητα μπορούμε να περάσουμε στα play off είτε εάν οι αγώνες γίνουν στην Ιταλία είτε στο Μαυροβούνιο.

Θεόδωρος Ευαγγελίδης- διεθνής παίκτη του ΠΑΟΚ: « Εκτιμώ πως η μάχη θα περιοριστεί μεταξύ Ελλάδος και Μαυροβουνίου. Το Μαυροβούνιο είναι δυνατή ομάδα. Εμείς στο συγκεκριμένο αγώνα θα είμαστε καλύτεροι . Δεν θα κολλήσουμε στο εμπόδιο που λέγεται Μαυροβούνιο θα το προσπεράσουμε. Αυτό προϋποθέτει σκληρή δουλειά με την Εθνική ομάδα.

Νίκος Ριγανάς- διεθνής παίκτης: «Τα παιχνίδια αυτά κρύβουν παγίδες . Η Ιταλία θεωρείται εύκολη . Το Μαυροβούνιο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πτώση αλλά δεν παύει να είναι αξιόλογη ομάδα εμείς θα προσπαθήσουμε να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο , που θα είναι και το πιο δύσκολο Εφόσον παρουσιαστούμε έτοιμοι πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα στην πρόκριση

Θεόδωρος Παυλίδης- προπονητής του Φιλίππου Βέροιας: «Η κλήρωση είναι δύσκολη έχω όμως εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των διεθνών στους προπονητές της Εθνικής και πιστεύω πως θα επιστρέψουν οι διεθνείς μας από την Ιταλία θριαμβευτές»

Στέλιος Σεϊρεκίδης-προπονητής ΠΑΟΚ: «Θεωρώ πως η κλήρωση είναι βατή και πιστεύω πως η ομάδα θα κατέβει με όλα της τα στελέχη και θα έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει σε όλες τις δυσκολίες των αγώνων. Σε ότι αφορά την Εθνική ομάδα απαιτείται συσπείρωση γιατί πάνω από όλα και όλους είναι η εθνική ομάδα».

Γιάννης Αρβανίτης-προπονητής ΑΕΚ: «Η κλήρωση είναι πάντα κλήρωση και αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα η ευκολία ή  η δυσκολία της .Πρώτο λόγο στην πρόκριση έχει η Εθνική μας ομάδα. Είμαι σίγουρος πως θα είναι η αρχή για την καινούργια  εθνική για νέες επιτυχίες της Εθνικής»

Ο Τάσος Δανήλος από τους πρωτεργάτες του χάντμπολ τόνισε: «Από τη μάχη αυτή δεν πρέπει να απουσιάσει κανένας διότι όταν μας δίνεται η ευκαιρία βατής κλήρωσης δεν μπορούμε να απουσιάσουμε από τη μάχη αυτή. Θεωρώ ότι η ομάδα θα προκριθεί».

Παναγιώτης Μεσσήνης- προπονητής Ιωνικού: «Η εθνική ομάδα πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ανήκει στις μεγάλες διοργανώσεις και σε αυτές πρέπει να επιστρέψει . Στόχος δεν πρέπει να είναι μόνο η πρόκριση στα play off αλλά και στα τελικά. Πρέπει ο στόχος να επιτευχθεί. Τον τρόπο θα τον βρουν οι προπονητές και οι παίκτες»

ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΛΕΠΟΥΔΕΑΣ: «Η ΑΕΚ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΣΕ ΑΝΟΔΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ»
Ο Στέλιος Αλεπουδέας νέος τεχνικός συνεργάτης ΑΕΚ αναφερόμενος στην νέα συνεργασία του με την ομάδα αυτή αναφέρει : «Νομίζω πως είναι μια καλή στιγμή για την καριέρα μου και πιστεύω ότι η ΑΕΚ είναι η ομάδα που θα τραβήξει σε ανοδικό δρόμο το ελληνικό χάντμπολ . Όσο για την εθνική ομάδα εύχομαι να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλό της και να προκριθεί και εύχομαι στη συνέχεια να πετύχει πρόκριση και από τα play οff στα τελικά του Παγκοσμίου»

ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΒΟΣΝΙΑ Ο ΠΑΟΚ
Την Κυριακή το βράδυ αναχωρεί ο ΠΑΟΚ για την πόλη Ντόμποϊ της Βοσνίας  προκειμένου να συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά το οποίο πραγματοποιείται εδώ και 42 χρόνια. Το τουρνουά θα ξεκινήσει την Τρίτη 11/8/09 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 15/8/09.
Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στον όμιλο με τις ομάδες Κρετέϊγ (Γαλλία), Μπόσνα (Σεράγιεβο- πρωταθλήτρια)  και Μπούντοκνοστ (Μαυροβούνιο-πρωταθλήτρια).
Στο δεύτερο όμιλο μετέχουν οι ομάδες Νόρντχορν (Γερμανία), Βαρντάρ Σκοπίων, Σλόγκα Ντόμποϊ (Βοσνία-διοργανώτρια ομάδα) και η Βάκερτουν- Ελβετία.


 


 

No comments