ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΕ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ/ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ Η ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΕ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ/ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ Η ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ

Εξαιρετικά σχόλια απέσπασε η νέα προσπάθεια που ξεκινάει η Ορμή Λουξ, με την απόκτηση της 17χρονης αθλήτριας Βερόνικα Στασινόφ, η οποία θα φοιτά παράλληλα σε ιδιωτικό σχολείο στην Πάτρα, συμμετέχοντας και στις εκδηλώσεις της ομάδας. Η 17χρονη πλέι – μέικερ/ίντερ, μέσω της στήριξης και της φροντιστηριακής βοήθειας του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ορμή, θα έχει την δυνατότητα και για την εισαγωγή της στο Πανεπιστήμιο, μέσω των Πανελληνίων Εξετάσεων. Αυτό το ιδιαίτερα φιλόδοξο πρόγραμμα που ήδη ξεκίνησε από την Ορμή Λουξ, αφορά στον γενικότερο σχεδιασμό του, νεαρές αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, οι οποίες θα φοιτούν σε ιδιωτικό σχολείο στην Πάτρα και θα τους παρέχεται η δυνατότητα για εισαγωγή σε Πανεπιστημιακές σχολές, με την φροντίδα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ορμή. Παράλληλα, θα συμμετέχουν στις προπονήσεις της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της Ορμής Λουξ, δουλεύοντας σε επαγγελματικά πρότυπα, για να αξιοποιηθεί το ταλέντο τους και να ενταχθούν στο άμεσο μέλλον, πλήρως πλέον, στην ομάδα. Στα υπόψιν της Ορμής Λουξ βρίσκονται δύο ακόμη αθλήτριες, από την Βέροια και από την Πτολεμαϊδα. «Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε στο χάντμπολ, ταλαντούχες παίκτριες, οι οποίες από ένα σημείο και έπειτα θα εξαφανίζονταν, λόγω σπουδών και μαθημάτων», ανέφερε ο γενικός διευθυντής της Ορμής Λουξ, Ανδρέας Κόγκας.

Σαμερ Καμπ
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Ιούνιο του 2010 θα τεθεί σε εφαρμογή ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο όνειρο του Κυριάκου Σκιαθά. Ο λόγος για την πραγματοποίηση ενός Σάμερ Καμπ του χάντμπολ, για εκμάθηση και επιλογή νεαρών αθλητριών από την Ορμή Λουξ. Το σχέδιο θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με γνωστή κατασκήνωση της περιοχής. Στο Καμπ θα διδάξουν σπουδαίοι προπονητές, Ελληνες και ξένοι, καθώς και  γνωστοί αθλητές και αθλήτριες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Εν τω μεταξύ στην Πάτρα θα βρίσκεται από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου η Εθνική ομάδα Γυναικών της Τυνησίας, για φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με την Ορμή Λουξ και την Εθνική μας ομάδα των Γυναικών.

4 comments

Anonymous said...

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΟΥΡΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΣΤΑΣΙΝΟΦ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΚΡΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΑΡΕΙ...

Anonymous said...

Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

Anonymous said...

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΑΚ[ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ] ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ,ΖΗΤΑΓΕ 30 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ.

Anonymous said...

ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ. ΠΟΙΑ 30 ΕΥΡΩ; ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΝΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.