ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (8-9-2009)

Όλα έτοιμα είναι για το τουρνουά BEACH HANDBALL, που θα διεξαχθεί στη Λούτσα Πρέβεζας του Δήμου Φαναρίου. οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και αναμένεται πραγματική κοσμοσυρροή αθλητών, προπονητών, παραγόντων αλλά και φίλων του αθλήματος από όλη την Ελλάδα.
Γυναίκες και άνδρες θα δώσουν σκληρή μάχη στην άμμο για την ανάδειξη των πρωταθλητών και την κατάταξη στην τελική τετράδα, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα (με τηλεοπτική κάλυψη από το SPORT +) το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.
Ο Δήμαρχος Φαναρίου έχει βοηθήσει τα μέγιστα στη διοργάνωση και ευελπιστεί ότι θα είναι η απαρχή ενός θεσμού με ευρωπαϊκές βλέψεις στο μέλλον...
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο CAFE BAR BELVEDRE και ξεκινούν την Παρασκευή από 7-9 μμ, ενώ το κυρίως μενού είναι το Σάββατο και την Κυριακή με τους αγώνες να ξεκινούν από τις 9 το πρωί και να τελιώνουν στς 9 το βράδυθ του Σαββάτου και στις 6 της Κυριακής με τη διεξαγωγή των τελικών.
Το παρόν μεταξύ άλλων θα δώσει και ο δημοσιογράφος της SPORTDAY, Κώστας χατζηδημητρίου με εκτενές ρεπορτάζ από το event της Λούτσας.
Το θέαμα ,. λοιπόν, αναμένεται καυτό και λόγω των γυναικών και λόγω των δυνατών μονομαχιών στην άμμο της Λούτσας. Μην το χάσετε!!!!

NIKOS GIAMOURIS - ARTA - GREECE



ΡΕΠΟΡΤΑΖ SPORTDAY
«Θέλουμε Ευρωπαϊκό»!

Όλα έτοιμα είναι για το τουρνουά Μπιτς Χάντμπολ, που θα διεξαχθεί το προσεχές τριήμερο (10-12 Ιουλίου) στη Λούτσα Πρέβεζας του Δήμου Φαναρίου και το cafe bar Belvedre. Δέκα ανδρικές και τέσσερις γυναικείες -ρεκόρ συμμετοχών- θα δώσουν σκληρή μάχη στην άμμο για την ανάδειξη των νικητών, αλλά και την πρόκριση στο φάιναλ- φορ, που θα διεξαχθεί (25-26 Ιουλίου) στο Καράνι Σχοινιά. «Mετά από δέκα χρόνια διοργανώνουμε ξανά τουρνουά στην περιοχή. Ο Δήμος Φαναρίου είναι κοντά στο Μπιτς Χάντμπολ με την μαγευτική παραλία της Λούτσας. Στόχος μας είναι του χρόνου να φέρουμε ομάδες από το εξωτερικό και στο άμεσο μέλλον να αναλάβουμε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση», δήλωσε ο Δήμαρχος Φαναρίου Αντώνης Νάστας.

1 comment

Anonymous said...

Beach Handball foR ever!