ΕΠΕΣΤΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΦΦΑΤΟΣ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΠΕΣΤΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΦΦΑΤΟΣ!


Μετά από δυόμιση χρόνια ο Δημήτρης Καφφάτος επιστρέφει στην ΑΕΚ. Ο έμπειρος τερματοφύλακας συναντήθηκε χθες με τον γενικό γραμματέα της ερασιτεχνικής Βασίλη Τόγελο και έδωσε θετική απάντηση στην πρόταση που του είχε γίνει πριν μια εβδομάδα. Το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές των συμβολαίων, που θα γίνει τις προσεχείς ημέρες. «Ηθελα να παίξω μετά από ενάμιση χρόνοι απουσίας από την ενεργό δράση.
Μου έλειψε το χάντμπολ. Αποφάσισα φέτος να επανέλθω και ελπίζω να βοηθήσω την ΑΕΚ, αλλά και να επανέλθω στην Εθνική ομάδα, όπου είναι ο μεγάλος μου στόχος», δήλωσε στο «GREEK HANDBALL» μόλις βγήκε από τα γραφεία της ΑΕΚ ο 31χρονος πορτιέρο.

Πρόταση σε Μαστορογιάννη
Λίγο αργότερα έκανε την επίσκεψη του στα γραφεία της ΑΕΚ ο διεθνής πίβοτ Γιώργος Μαστορογιάννης, όπου συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα της ερασιτεχνικής Βασίλη Τόγελο. Οι δύο άνδρες συζήτησαν και ο δεύτερος κατέθεσε στον 26χρονο αθλητή την πρόταση της «Ενωσης». Εκείνος από την μεριά του δεσμεύτηκε να απαντήσει εντός δύο ημερών.

1 comment

Anonymous said...

ante stamatiadides pistolades pou thelete k metagrafes sa dn ntrepeste ligo.. gia ksexreoste prota tous palious k meta vlepoume an tha sas erthei k kaneis....

giati nomizete to skeftete o mastoras k o alekos k kala kanoun ta paidia...