ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ




Στα πρώτα ματς της δεύτερης ημέρας της τελικής φάσης του 10ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Μπιτς Χάντμπολ, που διεξάγεται στο Καράβι του Σχοινιά με τηλεοπτική κάλυψη από το Sport+, Σάμερ και Εύρυτος Βόλου κατέκτησαν τις 3ες θέσεις σε άνδρες και γυναίκες αντοίστηχα.


ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ
CPS ATHENS POLITEIA- SUMMER 2004 1-2 (15-14, 9-13, 10-11)
CPS ATHENS POLITEIA (Λεωνίδας Τουλούμης): Χήνος 2, Αμανατίδης 7, Ζήσης 4, Φλώρος, Ακριβόπουλος, Καραμαγκέλας 7, Βασιλόπουλος 4.
SUMMER 2004 (Δημήτρης Περβανάς): Γουργούμης 4, Μαυρίδης, Πίτσιος 5, Πετρίδης 8, Σεβαστίδης, Αναστασίου, Μπειλής, Κοκκώνης 10.

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΕΥΡΥΤΟΣ ΒΟΛΟΥ- OMG 2-0 (13-11, 13-10)
ΕΥΡΥΤΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θόδωρος Παπαδόπουλος- Λεωνίδας Ζαφείρης): Γιαννακοπούλου, Σταμοπούλου 3, Βασιλειάδου 16, Ταράση, Δήμου, Χαλκίδου, Στεφανίδου 1.
OMG (Αλέκα Κουτρουμπά): Παπουτσιδάκη 3, Φάζου 3, Νομικού 7, Κοντινού, Μαυρογιώργη 6, Κανακάρη, Πεφάνη 2.

4 comments

Anonymous said...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ.ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ?

Anonymous said...

Το σπορ+ δεν είναι δορυφορικό κανάλι... Είναι καλωδιακό/ψηφιακό κι ο δέκτης του κοστίζει 35 ευρώ. Είχαμε 8 παιχνίδια στην τηλεόραση και μιζεριάζουμε;...

Anonymous said...

ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΜΙΖΕΡΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ...

Anonymous said...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ?ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΔΩ ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΑΚΟ/ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 35 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΖΕΡΙΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ