- greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)
Συνεχίζεται η θεραπεία – αποκατάσταση του τραυματισμού της αρχηγού της Ορμής Λουξ Αννας Στράτου, κάτω από την επίβλεψη του φυσικοθεραπευτή Παναγιώτη Κρίθη, υπεύθυνου του κέντρου αποκατάστασης «ΦΥΣΙΟΠΡΑΞΗ».
Η αποκατάσταση στο πρόβλημα τραυματισμού της Στράτου εξελίσσεται σε πάρα πολύ καλούς ρυθμούς. Ο κ. Κρίθης θα είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο συνεργάτης της Ορμής Λουξ.
Παράλληλα, εντός της εβδομάδας θα γίνει ο προγραμματισμός για τα φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν στην Πάτρα με αντίπαλο την Εθνική Τυνησίας. Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει σήμερα με την έλευση στην Ελλάδα της αποστολής των Μεσογειακών Αγώνων.
Τέλος, στις 27 Ιουλίου αναμένεται στην Ελλάδα ο νέος τεχνικός της Ορμής Λουξ Μιχαήλ Αξένοφ. Η Ανια Φρέσερ θα μεταβεί στην Πάτρα στις 25 Ιουλίου, ενώ η Πάβλα Μποσνάροβα και η Ολίσια Σεμεντσένκο θα ταξιδέψουν στην χώρα μας για να εγκατασταθούν μόνιμα στις 2 Αυγούστου. Μάλιστα, η τελευταία θα συνοδεύεται από μία πολύ μεγάλη δόξα του Ρώσικου χάντμπολ, η οποία έχει προσκληθεί στην χώρα μας από την Ορμή Λουξ. Ο λόγος για την χρυσή Ολυμπιονίκη του Μόντρεαλ,  με την φανέλα της τότε ΕΣΣΔ, Νίνα Λόμποβα, η οποία έχει βοηθήσει τα μέγιστα στις μεταγραφικές επαφές των «λεαίνων» σε Ρωσία και Ουκρανία.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

1 comment

Anonymous said...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΑΣ.ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ.ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΟΡΜΗΣ ΛΟΥΞ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ...ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ.......