ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος δυστυχώς ενημερώθηκε μέσω  τύπου από τον κο Απόστολο Παπαδόπουλο Πρόεδρο  του σωματείου Απόλλων Καλαμαριάς ,για την αποχώρηση του σωματείου από την  Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών χάντμπολ από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Η ΟΧΕ εκφράζει τη λύπη της, διότι η διοίκηση ενός ιστορικού σωματείου έκανε τα πάντα τα τελευταία τρία χρόνια για να απαξιώσει ένα ολυμπιακό άθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας.
Είναι δε, άξιο απορίας,  γιατί η διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, ενώ εδέχθη πληθώρα επιστολών και οχλήσεων από την ΟΧΕ προκειμένου να την ενημερώσει για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το σωματείο, επέλεξε τελικά να το κάνει σήμερα  μέσω του Τύπου και αφού  ήδη έχουν εκδοθεί οι προκηρύξεις  και έχει  γίνει και η κλήρωση  της Α2 Ανδρών. Αφήνουμε τη στάση αυτή της διοίκησης  του σωματείου Απόλλωνα Καλαμαριάς να την κρίνουν οι φίλοι του σωματείου καθώς και οι φίλαθλοι του χάντμπολ γενικότερα.

ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΤΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH HANDBAL ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΧΟΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ SPORT+
Όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν αύριο Σάββατο και την Κυριακή στο Καράβι’ Σχοινιά στην τελική φάση του 10ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball 25 και 26 Ιουλίου 2009.  Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από το ψηφιακό κανάλι Sport+. Οι 2 πρώτοι αγώνες του Σαββάτου θα μεταδοθούν απευθείας, οι 2 επόμενοι θα μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση και όλο το πρόγραμμα της Κυριακής θα μεταδοθεί απευθείας.

ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΣ: «ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ»
Ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής των αγώνων Γιώργος Μπεμπέτσος τόνισε: « Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι οι αγώνες θα καλυφθούν από το Sport+ και ευχαριστούμε θερμά τον υπεύθυνο του αθλητικού τμήματος του Sport+, κον Σωτήρη Κωσταβάρα. Οι εγκαταστάσεις στο ‘Kαράβι’ έχουν όλα τα εχέγγυα για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων. Προβλέπεται κοσμοσυρροή και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών ενώ υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και στον κόσμο του αθλήματος. Η χρονιά τελειώνει με θετικά στοιχεία και το θετικότερο ήταν που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης η Avant Garde στην Κέρκυρα. Το επίπεδο των τουρνουά έχει ανέβει. Οργανωτικά πήγαν τα τουρνουά πάρα πολύ καλά και δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα στον τομέα της συμπεριφοράς. Πέρα από την προκήρυξη έχουν γίνει συστάσεις σε όλες τις ομάδες και θα γίνουν και στην τεχνική σύσκεψη για να κινηθούν όλες οι ομάδες μέσα στο αυστηρό πλαίσιο του ‘ευ αγωνίζεσθαι’. Στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε εθνικές ομάδες για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2013». 

ΓΟΥΡΓΟΥΜΗΣ:«ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»
Ο Κώστας Γουργούμης, παίκτης, προπονητής και αρχηγός της ομάδος CAFÉ CAFÉ SUMMER 04, τόνισε ότι: «Θα κατέβουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και αν έρθει ο τίτλος καλώς να έρθει. Η ομάδα μας αποτελείται και από τους Στάθη Μπεϊλή, Νίκο Κοκκώνη, Θεόδωρο Πετρίδη, Γιώργο Πίτσιο, Ηλία Σεβαστίδη, Δημήτρη Περβανά, Γιώργο Μαυρίδη και Μίλτο Αναστασίου. Θα είμαστε από σήμερα Παρασκευή στο ‘Καράβι’ Σχοινιά και θα προπονηθούμε».

ΧΗΝΟΣ: « ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΓΚΟΛ»
Ο προπονητής της ομάδας ATHENS POLIΤΕΙΑ Γιάννης Χήνος, δήλωσε: «Το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο θα κριθεί στο γκολ. Καλό θα ήταν να υπήρχε ένα χρηματικό ποσό ή ένα ταξίδι για να αποτελέσει κίνητρο για τις ομάδες ως πριμ για την κατάκτηση του τίτλου και τα χρήματα θα μπορούσαν να προέλθουν από χορηγό. Η ομάδα μας αποτελείται από τους Χρήστο Αμανατίδη, Γρηγόρη Καραμανκέλα, Δημήτρη Ζήση, Παναγιώτη Ακριδόπουλο, Λεωνίδα Τουλούμη, Γιάννη Νικολίταρη, Δημήτρη Φλώρο και Νίκο Βασιλόπουλο.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ: «ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ»
Ο Βασίλης Χαραλαμπάκης, εκ των προπονητών της ομάδος ACROPOLI την οποία γυμνάζουν μαζί με τον Γιάννη Λαζαρίδη, τόνισε: « Οι ομάδες είναι ισοδύναμες. Έχουν κατακτήσει η καθεμία από ένα τουρνουά. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάνε όλες με πιθανότητες 25% αλλά εμείς έχουμε περισσότερες πιθανότητες μιας και θα μας ενισχύσει ο Στέλιος Δημάκης που δεν ήταν στα προηγούμενα τουρνουά. Το ενδιαφέρον στο τουρνουά ανδρών θα είναι πάρα πολύ μεγάλο ενώ στις γυναίκες θα επικρατήσει άνετα η AVANT GARDE. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε την πρώτη θέση και να ετοιμαστούμε για το μάστερ. Στο δυναμικό μας έχουμε τον Στέλιο Δημάκη και τον Άκη Κυπραίο. Από το Αγρίνιο τους αδελφούς Γιώργο και Λεωνίδα Ραμόπουλο και τον Δημήτρη Γιαννιώτη καθώς και τον Γιώργο Μπένια από την Νέα Ιωνία».

ΖΑΦΕΙΡΗΣ: « ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ»
Ο Λεωνίδας Ζαφείρης Πρόεδρος του Εύρυτου Βόλου υπογράμμισε: « Προπονητής μας είναι ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος. Για δεύτερη φορά παίρνουμε μέρος στο Beach Handball.στοχεύουμε στην κατάκτηση της 3η θέσης. Από τον Βόλο έχουμε 2 παίκτριες την Εβίτα Σιαμοπούλου και την Έλενα Γιαννακοπούλου. Οι άλλες είναι από την Αθήνα»

ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΑΚΗ: « ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ»
Η Δήμητρα Παπουτσιδάκη υπεύθυνη της ομάδος OMG τόνισε: « Στόχος μας είναι να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

ΝΑΙΣΙΔΟΥ: « ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ»
Η Σοφία Ναϊσίδου προπονήτρια της Νέας Ιωνίας είπε: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στην μεγάλη γιορτή του Beach Handball».

ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ: « ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ 4Ο ΤΙΤΛΟ»
Η Μαρία Καραντώνη προπονήτρια της ομάδας AVANT GARDE δήλωσε: « Στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου για 4η συνεχόμενη φορά. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, η ομάδα μας είναι πλήρης και θα φτάσουμε το Σάββατο στο Σχοινιά. Η ομάδα μας αποτελείται από τις εξής παίκτριες: Αναστασία Πάτσιου, Βάσω Σκάρα, Ιωάννα Φωτειάδου, Σοφία Δημητρίου, Όλγα Τερζούδη, Ελένη Ποιμενίδου, Μαίρη Καραπουρναλίδου, Ντανιέλα Ντεμπελιάσκι και Αποστολίνα Δημητρίου.

8 comments

Anonymous said...

Για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ καλαμαριας την ευθυνη φερει καθαρα ο Προεδρος της ΕΣΧΘ κ.Πετριδς Γρηγορης ο οποιος λειτουργωντας ως ειδικος φαξολογος φροντισε και κρατησε στην Α1 τον Απόλλωνα και υποβιβασθηκε η ιστορικη ΧΑΝΘ . Το πιο υγιες σωματειο αναπτυξης στο χαντμπωλ της Θεσσαλονικης.
Τωρα λειτουργει το φαξ του Απολλωνα για να στελνει την παραιτηση απο την Α2 .
Προεδρε της ΟΧΕ, μετα την διαλυση του ΒΑΟ ακολουθησε και η παραιτηση του Απολλωνα, σε λιγο δεν θα υπαρχει τιποτα στην Θεσσαλονικη αν δεν παρεις μετρα. Στην ΕΣΧΘ τους ενδιαφερει η καρεκλα και μονο η καρεκλα !!! Παρε μετρα αν μπορεις...

Anonymous said...

Το φαινόμενο των παραιτήσεων δεν συμβαίνει μόνο στις ομάδες αλλά και στους διαιτητές, από την καινούργια χρονιά 5 ζευγάρια λιγότερα θα έχει η Α1 σε σχέση με πέρσι, εκεί τι γίνεται ποτέ θα τελείωση αυτό το φέουδο? έτσι πως πάμε θα κρατήσει τους διεθνείς μέχρι τα 60 για να βγάλει πρωτάθλημα ο μεγαλειότατος και μετά θέλουμε και ανάπτυξη....

Anonymous said...

Ρε Παιδια τι χαλια ειναι αυτα στο χαντμπολακι μας...!! Κριμα..!!
Αλλαζει τιποτα στην Β΄Εθνικη..;
Καπου διαβασα οτι ο Πανιωνιος με τον Θριαμβο θα κανουν συγχωνευση....ισχυει τετοιο πραγμα..;
Τι παιζει αληθεια στην Β΄Εθνικη στον 1ο Ομιλο...; Ποιες ειναι οι καλες ομαδες κ ποιοες οι χειροτερες..; Ξερουμε μεταγραφικα..;;

Anonymous said...

Kύριοι απο την Θεσσαλονίκη μόνοι σας βγάζετε τα μάτια σας δεν σας φταίει κανείς. Οταν κάθε χρόνο οι ιθύνοντες κανονίζουν ποιός θα πάρει πρωτάθλημα - κύπελλο κτλ επόμενο είναι οι υπόλοιποι αφου ξέρουν εκ των προτέρων οτι δεν θα πετύχουν τίποτα να τα παρατάνε. Αλλοι το καταλαβαίνουν γρήγορα (Αθηνάϊκός) και άλλοι αργά.

Anonymous said...

kafe-kafe summer 04 apolauste tous apla...

Anonymous said...

telika ton apolafsane oi kafe-kafe!...xa xa

Anonymous said...

1.19 νιώθω το πόσο σε τσούζει που είσαι στην απ'έξω, και το χειρότερο είναι ότι ξέρεις πως θα μείνεις εκεί...

Anonymous said...

1.19 εχεισ μπερδεψει τις εποχες φαινεται. εχεις μειενει στην εποχη που τα μοιραζατε εκ περιτροπης και κυκλικα για να ειστε ολοι ευχαριστημενοι. αντε τωρα να κανεις κανα μπλουμ γιατι σε βαρεσε η ζεστη και μαλλον επαθες απωλεια αισθησης χρονου