ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΕΛΛΑΔΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΜΗ- ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΟΓΩ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑΣ-ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΧΘΕΣ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Αύριο Κυριακή ώρα 4.00μμ στο Κλειστό Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο της Κομοτηνής θα γίνει ο τελευταίος αγώνας της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μεταξύ Ελλάδας και της αργυρής παγκόσμιας πρωταθλήτρια Κροατίας.
Η Εθνική μας ομάδα που επέστρεψε χθες στην Θεσσαλονίκη και έφτασε το απόγευμα στην Κομοτηνή έχει το πρόβλημα της γαστρεντερίτιδας το οποίο επεκτάθηκε και σε άλλους παίκτες. Πρόκειται για τους Βύρωνα Παπαδόπουλο Γιώργο Χαλκίδη Γιώργο Βακάλη και Στάθη Ζαμπούνη με αποτέλεσμα σταδιακά να προσβληθεί όλη η αποστολή με εξαίρεση τον αρχηγό της αποστολής το Νίκο Μάντζο και τον συνοδό δημοσιογράφο του ΠΣΑΤ. Οι αθλητές που ασθένησαν από προχθες, αυτή τη στιγμή είναι καλά, μετά την φαρμακευτική αγωγή που τους χορηγήθηκε. Κατόπιν τούτου αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για χθες προπόνηση στο Πανεπιστημιακό της Κομοτηνής και η ομάδα να αποσυρθεί στο ξενοδοχείο για να αναπαυθεί και σήμερα Σάββατο θα αποφασίζονταν εάν τελικά θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί η σημερινή (Σαββάτου) προπόνηση. Στην ομάδα εντάχθηκαν και τα άλλα μέλη της μεσογειακής ομάδας τα οποία υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθούν για τη συγκρότηση της ομάδας κόντρα στην Κροατία.
Ο αρχηγός της αποστολής και μέλος του ΔΣ Τόλης Αποστολίδης προέβη σε όλες τις ενέργειες, ενημέρωσε την ΕHF, υπέβαλε ένσταση επί του φύλλου αγώνος με την επιφύλαξη για το κύρος του αγώνα, ενώ επίσης έχει στα χέρια του όλα τα έγγραφα που αφορούν την υπόθεση τα οποία και θα καταθέσει στο ΔΣ. Επίσης ο αρχηγός της αποστολής συμπληρώνει πως οι Ούγγροι υποστηρίζουν πως όλα προκλήθηκαν εξαιτίας ενός βακτηρίου.

ΤΟΓΑΝΙΔΗΣ: «ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ Η ΕΣΧΑΜΑΘ»
Ο συντονιστής της διοργάνωσης στην Κομοτηνή και αναπτυξιακός της ΕΣΧΑΜΑΘ Θόδωρος Τογανίδης δήλωσε: « Μας έχουν στενοχωρήσει τα όσα συνέβησαν στην Ουγγαρία. Περιμένουμε τους παίκτες και θα τους συμπαρασταθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Ότι χρειαστούν θα είμαστε δίπλα τους. Παράλληλα έχουμε κάνει μια μεγάλη κινητοποίηση ενημέρωσης ώστε να φέρουμε κόσμο στο Κλειστό. Η ΕΣΧΑΜΑΘ αποφάσισε να πραγματοποιήσει τις απονομές στις πρωταθλήτριες ομάδες των 8 ηλικιακών κατηγοριών στο ημίχρονο του αγώνα. Θα έρθουν οι αθλητές και οι γονείς τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής θα πραγματοποιηθεί και διεθνής αγώνας παμπάιδων μεταξύ των ομάδων Δράμα86 και Πιρίν Βουλγαρίας. Έχουμε επιστρατεύσει του φοιτητές του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής , των οποίων η συμβολή είναι σημαντική, ενώ έχουμε ενημερώσει και τους φοιτητές των άλλων σχολών του Δημοκριτέιου Πανεπιστημίου , καθώς και τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας πριν αυτά κλείσουν.
Έχουμε την στήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης, του Δήμου Κομοτηνής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, και του Εμπορικού επιμελητηρίου".
Ο Δημήτρης Σάββας Πρόεδρος της ΕΣΧΑΜΑΘ δήλωσε: Η οργανωτική επιτροπή ενημέρωσε το νοσοκομείο Κομοτηνής να είναι σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας των αθλητών»

Η σύνθεση της Εθνικής ομάδας:
Χαρίλαος Δέλλιος (Φίλιππος Βέροιας) Ευγένιος Κουλούρης (ΑΕΚ), Στάθης Ζαμπούνης (ΔΟΥΚΑΣ) Βύρων Παπαδόπουλος (Θερμαϊκός), Σπύρος Μπαλωμένος (Μπάλιγκεντ-Γερμανία), Θεόδωρος Ευαγγελίδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Βακάλης (Θερμαϊκός), Ευρυπίδης Ναουμιδης (ΠΑΟΚ), Αλέξης Αλβανός (Γκούμερσμπαχ-Γερμανία), Νίκος Ριγανάς (Θερμαϊκός), Δημήτρης Τζιμούρτος (Μέλσουνγκεν-Γερμανία), Χρήστος Μισιρλής (ΠΑΟΚ), Γιώργος Χαλκίδης (Βέλτσαρ-Γερμανία), Νίκος Τζούφρας (Φίλιππος Βέροιας), Χαράλαμπος Ανανιάδης (Έμπορ Ροστόκ-Γερμανία) και Χαράλαμπος Μάλλιος (Πανελλήνιος).

Στην εθνική ομάδα έχουν ενσωματωθεί από χθες και τα άλλα μέλη της μεσογειακής ομάδας πρόκειται για τους: Στέλιο Δημάκη (ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ), Γιώργο Κότσιφα (ΠΑΟΚ), Ηλία Σεβαστίδη ( VFL FREDENBECK- Γερμανία), και Χρήστο Τσάτσο (ΑΟΔ Θερμαϊκού) .

--Ο αγώνας ΕΛΛΑΔΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1.
--Τον αγώνα επίσης θα μεταδώσει απευθείας το κρατικό κροατικό κανάλι HRT1 με κροάτη σχολιαστή που θα βρίσκεται στην Κομοτηνή.

Η Σύνθεση της Κροατικής Ομάδας: ΤΕΛΙΚΗ 17αδα που εστάλη
(no 25 )Αλίλοβιτς Mίρκο -Ademar Leon, (no 1)Λόζερτ Βένιο-FC Barcelona ,(no 26) Σάντζιτς Μάτι-Medvescak-Konica, (no 23) Βούκιτς Λιούμπο- Croatia Osiguranje, (no 29) Νίντσεβιτς Ιβάν- SHV Starslund, (no 7) Ζρνιτς Βέντραν-VFL Gummersbach, (no 13) Χόρβατ Zλάτκο- Croatia Osiguranje, (no 9) Βόρι Ίγκορ-Croαtia Osiguranje, (no 6) Λάτσκοβιτς Μπλαζένκο- HSV Hamburg, (no 24) Βάλτσιτς Τόντσι-Croatia Osiguranje, (no 20) Μπίτσανιτς Ντάμιρ- Ademar Leon, (no 10 )Γκότζουν Γιάκοβ- Siscia, (no 5 )Ντούβντζακ Ντομάγκοτζ-Croatia Osiguranje, (no 4) Μπάλιτς Ιβάνο- Croatia Osiguranje, (no 8 )Κόρλγιαρ Mάρκο-Croatia Osiguranje, (no 21) Μπούντιτς Ντένις- Ademar Leon, ( no 22)Βάλτσιτς Γιότσιπ- Croatia Osiguranje

Προπονητής: Τσέρβαρ,Λίνο,
Βοηθός Προπονητή: Γκόλουζα,Σλάβκο,

ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΟΡΜΗΣ
Στο Σεντ Γκάλεντ της Ελβετίας θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του πρώτου γύρου του ομίλου της Ορμής, για τα προκριματικά του Τσαμπιονς Λιγκ Γυναικών στις 3-5 Σεπτεμβρίου, μετά την αποδοχή της Ελβετικής Μπρουλ η οποία κατόπιν κλήρωσης είχε πρώτη το δικαίωμα φιλοξενίας των αγώνων.
Ο νέος προπονητής της Ορμής Μιχαήλ Αξένοφ θα φτάσει στην Πάτρα στις 18 Ιουλίου

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
Ανοίγει η αυλαία των τελικών φάσεων των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων μίνι αγοριών και κοριτσιών, στο Αθλητικό κέντρο Ατέρμων στον Άγιο Παντελεήμονα Κιλκίς.

Σημ: Για τα αποτελέσματα των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μίνι αγοριών και κοριτσιών μπορείτε να επικοινωνείτε στο κιν: 6944935144 (Κώστας Κότσιρας, Αναπτυξιακός προπονητής)

ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ

Η ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΖΑΠΟΡΟΖΙΕ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΠΕ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ
Στην προκριματική φάση οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ είναι η Ουκρανική Ζαπορόζιε και η Κυπριακή ομάδα Στρόβολος.
Στη συνέχεια ο πρώτος κάθε γκρουπ που θα διεξαχθούν σε μια έδρα εκ των ομάδων που συμμετέχουν (4-6 Σεπτεμβρίου) προκρίνεται απ΄ ευθείας στους ομίλους της διοργάνωσης.
Επίσης σε ξεχωριστή κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της EHF για την έδρα διεξαγωγής των παιχνιδιών του ομίλου, ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε ως η ομάδα που έχει πρώτη το δικαίωμα, εάν το αποδεχθεί, να φιλοξενήσει τους αγώνες. Το σωματείο του ΠΑΟΚ έχει περιθώριο να απαντήσει έως τις 30/6/09. Δεύτερη ομάδα με δικαίωμα φιλοξενίας ακολουθεί ο Στρόβολος και τελευταία η Ζαπορόζιε.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Σεϊρεκίδης σχετικά δήλωσε: «Το θέμα θα τεθεί σε σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή και με τη συμμετοχή του Τόλη Αποστολίδη και του εφόρου Γρηγόρη Πετρίδη και σε αυτή θα αποφασιστεί εάν θα αναλάβει τη διοργάνωση ο ΠΑΟΚ. Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ έχει μια δυναμική και με βάση και το ρόστερ που θα σχηματιστεί για την νέα περίοδο πιστεύω θα αποδώσουμε ποιοτικό χάντμπολ. Η Ζαπορόζιε έχει μετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ ο Στρόβολος ενισχύεται και με ξένους παίκτες. Εάν τελικά η διοργάνωση γίνει στη Θεσσαλονίκη πιστεύω θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε τους αντιπάλους στα μάτια και με βάση αυτό, όλα θα είναι ανοιχτά».

ΜΠΡΑΝΙΣΚΑ ΜΠΑΝΙΑ-ΣΑΣΣΑΡΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΛ ΧΑΝΜΤΠΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ
Από την κλήρωση που έγινε στη Βιέννη προέκυψε πως οι αντίπαλοι της Ορμής στον πρώτο γύρο είναι: η Σερβική ΟRK Μπράνισκα Μπάνια, η Ιταλική HC Σάσσαρι και η Ελβετική Μπρουλ Χάντμπολ.
Εάν η Ορμή έρθει πρώτη στον όμιλο της θα αντιμετωπίσει την Ουγγρική Μπούνταπεστ Μπανκ την Ουκρανική ΗC Σμαρτ και την Δανέζικη FCK Χάνμτπολ εάν η Ορμή έρθει δεύτερη στον όμιλό της θα κλιθεί να αντιμετωπίσει την Ρουμάνικη Ούρμπαν Μπράσοβ, την Νορβηγική Μπάγιασεν, και την Πολωνική Λουμπλίν.
Οι αγώνες του πρώτου γύρου θα διεξαχθούν 3-5 Σεπτεμβρίου.
Επίσης σε ξεχωριστή κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της EHF για την έδρα διεξαγωγής των παιχνιδιών του ομίλου, το πρώτο δικαίωμα φιλοξενίας των αγώνων το έχει η Μπρουλ και δεύτερη η Ορμή. Η ομάδα της Μπρουλ πρέπει να απαντήσει έως τις 30/6/09 εάν αποδέχεται το δικαίωμα φιλοξενίας των αγώνων.
Σε δήλωσή του ο Διευθυντής της Ορμής Ανδρέας Κόγκας δήλωσε: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα προκριθούμε από τον πρώτο γύρο. Για το δεύτερο γύρο τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά είναι ευτύχημα πως έχουμε αποφύγει 2-3 πολύ δυνατές ομάδες Έχω πει πως θα ενισχυθεί η ορμή για την Ευρώπη. Σε κάθε περίπτωση εκτιμώ πως θα πάμε καλύτερα παό πέρυσι.»

--Η κλήρωση για τα υπόλοιπα Κύπελλα Ευρώπης θα πραγματοποιηθεί στις 21/7/09.

ΝΕΟ Δ.Σ ΓΙΑ ΙΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΙΑΚΑ
Κατά τις προχθεσινές αρχαιρεσίες για το νέο ΔΣ του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας εξελέγησαν οι εξής:
Απόστολος Κόντος, Χρήστος Σήλλας, Δημήτρης Πονηρός, Κώστας Παπαδουκάκης, Νικόλαος Δανήλος, Μελέτης Παναγόπουλος, Βάνα Κανάκη, Τάκης Θωμόπουλος, Δήμος Στασινόπουλος, Άγγελος Κανόνης, Ιωάννης Σκουλικίδης, Δημήτριος Τσετκίν.
Το νέο ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα σήμερα Παρασκευή.

Στην Κέρκυρα , μετά από αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν στις 25 Μαϊου 2009 για το νέο ΔΣ του σωματείου ΑΟ ΦΑΙΑΚΑΣ η νέα σύνθεση του Δ.Σ του σωματείου έχει ως εξής :
Στέφανος Δούμπος Πρόεδρος, Ηλίας Δάφνης Α Αντιπρόεδρος κρίκετ, Σπύρος Μεϊντάνης Β Αντιπρόεδρος Χάνμτπολ,Μάριος Γεωργότας Γεν Γραμματέας, Ελισάβετ Δεσσύλα Ταμίας, Κατερίνα Μπάρκα Ειδικός Γραμματέας, Κώστας Στρατηγός Μέλος, Νικόλαος Κοσκινάς Μέλος, Αλέκος Αυλωνίτης Μέλος, Νικόλαος Καρύδης Μέλος, Βαγγέλης Σουριανός Μέλος, Σταμάτης Αυλωνίτης Μέλος, Θωμάς Δημητρέλος Μέλος.

7 comments

Anonymous said...

αλλη φορα οι συνοδοι της εθνικης να κατασκηνωνουν στην κουζινα του ξενοδοχειου!

kostas said...

Vrnjacka Banja Βρνιάτσκα μπάνια
είναι κ.Χατζηδημητρίου.

kostas said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Re oi kroates tourismo kanoun!an den tous nikisoume twra etsi opws paizoun ti na pw!

Anonymous said...

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΡΕ 4.42 ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΥΦΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΚΑΛΗ?ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΤΗ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ Ο ΣΑΝΙΚΗΣ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΕΡΕΙΦΕΡΕΣΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΚΑΥΧΙΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!ΜΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΕΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΖΙΜΟΥΡΤΟ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ.ΑΨΟΓΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΠΑΛ-ΑΛΒΑΝΟ-ΧΑΛΚΙΔΗ.ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΟΛΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΘΕΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΧ.ΡΙΓΑΝΑ-ΖΑΡΑ-ΚΟΤΕΛΙΔΑ-ΜΑΛΙΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ.ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΓΕΡΑΣΑΝΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

Anonymous said...

twra edw poy ta leme ti ananewsi kai koyrafeksala aytoi oloi oi paiktes toy eksoterikoy exoyn akoma 10 xronia karieras,apo twra kanoyme emeis ananewsi?ektos an trexei kati allo!

Anonymous said...

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ,ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ,ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΙΚΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΦΟΥΡΝΙΑΣ,ΑΛΒΑΝΟΣ,ΧΑΛΚΙΔΗΣ,ΤΖΙΜΟΥΡΤΟΣ,ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 1.,ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 2.ΚΡΟΑΤΙΑ ΤΑ 22 ΑΠΟ ΤΑ 24 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΖΙΜΟΥΡΤΟ 10,ΑΛΒΑΝΟ 6ΜΠΑΛΩΜΕΝΟ 3,ΧΑΛΚΙΔΗ 3 ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ............ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ,Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ........