ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: «ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ Ή ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ»
Ο Σάββας Καρυπίδης που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη  Μπουντεσλίγκα και πήρε μέρος και στο All star Γερμανίας τόνισε: «Αφιερώνω αυτές τις διακρίσεις στη σύζυγό μου Βάσω η οποία  τόσο μου συμπαραστέκεται στους γονείς μου και το ελληνικό χάντμπολ. Ακόμα ένα κομμάτι από την επιτυχία μου από τις διακρίσεις αυτές αφιερώνεται σε όλους όσους ταξίδεψαν για να έρθουν και να μοιραστούν την χαρά μου . Κοντά μου βρέθηκαν ο φίλος μου Μπάμπης Φωτιάδης από την Αμερική ο προσωπικός μου γιατρός Μανώλης Παπακώστας οι συμπαίκτες μου Στέφανος Σουγκάρας, Ηλίας Νταρλαγιάννης Γιώργος Παπαδόπουλος, Σπύρος Μπαλωμένος, Αβραάμ Συμελίδης και ο αθλητής της Αναγέννησης Άρτας Αντώνης Πολίτης. Στους 12χρονους παίκτες που βρίσκονται στην ηλικία όπου ξεκίνησα και εγώ έχω να πώς πρέπει να επιμείνουν . Οι επιτυχίες δεν γίνονται από την μια ημέρα στην άλλη. Καθημερινά χρειάζονται θυσίες και πολύωρες προπονήσεις. Έτσι θα ανταμειφτούν οι κόποι τους. Χαίρομαι που τρεις Κατερινιώτες (Ασαρίδης, Βελιτσιάνος Σαμλίδης) αναδείχθηκαν Κυπελλούχοι με την ομάδα της ΑΕΚ. Η Κατερίνη γέννησε μεγάλους αθλητές και αρκετοί από αυτούς εάν συνέχιζαν θα μπορούσαν να βρίσκονται στη Γερμανία. Η χαρά μου βέβαια ήταν μεγάλη τόσο για την κατάκτηση από την ΑΕΚ του Κυπέλλου όσο και για το Πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ επίσης πως η ανάληψη του Παγκοσμίου Νέων για το 2011 από την ΟΧΕ είναι σημαντική επιτυχία, η οποία θα συμβάλλει στο να υπάρχει ένα μεγαλύτερο αγκάλιασμα από τη φίλαθλη κοινή γνώμη. Ενώ πιστεύω πως το άθλημά μας θα ανέβει ψηλότερα. Από δω και πέρα επόμενος στόχος μου είναι ένας ομαδικός τίτλος για να πάρω με την ομάδα που θα αγωνίζομαι ένα κύπελλο ή ένα πρωτάθλημα».  

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: «ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»
Για την ανάδειξη του Σάββα Καρυπίδη σε πρώτο σκόρερ της Γερμανικής Μπουντεσλίγκα ο Στέλιος Αγγελούδης σχετικά τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για την Ελλάδα και το Ελληνικό χάντμπολ η ανάδειξη του Έλληνα διεθνούς παίκτη ως πρώτου σκορερ στο πιο ισχυρό πρωτάθλημα της Ευρώπης. Το ήθος και η δουλειά του Σάββα έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Του εύχομαι να στηρίζει το ελληνικό χάντμπολ να αποτελεί διαφήμιση για αυτό και να καταφέρει κι άλλες μεγαλύτερες επιτυχίες»

ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Σήμερα Τετάρτη στις 15.00 ώρα Ελλάδος στην πόλη Ζάγκεσαρ της Σερβίας θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των μεσογειακών ομάδων Σερβίας και Ελλάδος. Η ελληνική αποστολή αναχώρησε χθες οδικώς για την Σερβία και την αποτελούν οι εξής:
Γιώργος Κότσιφας, Ευγένιος Κουλούρης, Ευστάθιος Ζαμπούνης, Βύρων Παπαδόπουλος, Θεόδωρος Ευαγγελίδης, Στέλιος Δημάκης, Γιώργος Βακάλης Χαράλαμπος Μάλλιος, Νίκος Ριγανάς, Ηλίας Σεβαστίδης, Χρήστος Τσάτσος, Χρήστος Μισιρλής, Γιώργος Μαστορογιάννης, Χαράλαμπος Ανανιάδης, Νίκος Τζούφρας, Παύλος Κουτσικόπουλος.
Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ και παλιός διεθνής παίκτης Απόστολος Αποστολίδης. Μετέχουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Νίκος Μάντζος Παναγιώτης Ιατρούδης και ο προπονητής Σωκράτης Σκούφας.

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: «Η ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ»
Ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου Γιάννης Αρβανίτης, αναφερόμενος στα παιχνίδια της Εθνικής Κύπρου με την Εθνική Ελλάδος στον Κολινδρό τόνισε: «Ιδίως στο πρώτο παιχνίδι φάνηκε πως η Κύπρος δημιουργεί ανταγωνιστικό σύνολο. Η Εθνική Ελλάδος θα έχει μέλλον. Όσο γα τους Μεσογειακούς αγώνες η Μεσογειακή ομάδα της Ελλάδας θα έχει καλή τύχη με δεδομένο πως και οι άλλες ομάδες δεν θα παρατάξουν την πρώτη τους ομάδα. Για το Σάββα Καρυπίδη έχω να πως  η ανάδειξή του ως πρώτου σκορερ και η συμμετοχή του στο All star Γερμανίας έρχονται σαν φυσική συνέπεια του μεγάλου ταλέντου του και της δουλειάς του. Του εύχομαι και ακόμα πιο ψηλά διότι μπορεί να κάνει και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες»

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΧΑΝΘ»
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Παίδων Νίκος Γεωργιάδης αναφερόμενος στη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας Παίδων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των ΧΑΝ που διοργάνωσε η ΧΑΝΘ δήλωσε: « Πολλά συγχαρητήρια στη ΧΑΝΘ για την εξαιρετική διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για την Εθνική Παίδων. Είναι ευχαριστημένος από την αγωνιστικότητα της ομάδας μου»

ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΕ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ
Ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση για την διεθνοποίηση των Μπέτμαν /Τζαφερόπουλου και Παπαματθαίου/ Χρηστίδη. Με έγγραφό της η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία γνωστοποίησε στην ΟΧΕ ότι οι παραπάνω διαιτητές πήραν και επίσημα ο σήμα.
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ  Θανάσης Νικολίτσας είπε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί δυο ελληνικά ζευγάρια ονομάστηκαν ευρωπαϊκοί διαιτητές . Εύχομαι να αναδειχθούν άξιοι στις υποχρεώσεις τους να τιμήσουν την ελληνική διαιτησία και να τους διαδεχθούν και άλλοι. Με την ευκαιρία θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο της ΟΧΕ Στέλιο Αγγελούδη και τα μέλη της Ελληνικής αποστολής που πέτυχαν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες με την ανάληψη του Παγκοσμίου για το 2011 στη Θεσσαλονίκη. Πιστεύω πως η διοργάνωση θα στεφθεί με επιτυχία γνωρίζοντας τη μεθοδικότητα και τη συνέπεια των ανθρώπων που διοικούν την Ομοσπονδία»
Το ζευγάρι Ιωάννας Παπαματθαίου και Ιωάννας Χρηστίδη σε κοινή τους δήλωση τόνισαν: «Καταρχάς να ευχαριστήσουμε την ΚΕΔ που μας επέλεξε και κυρίως τον Θανάση Νικολίτσα, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό μας και μας στήριξε με τις συμβουλές του. Στις 23 Ιουνίου θα βρεθούμε στην Σερβία γα τα τεστ παλίνδρομο και Κούπερ που θα δώσουμε και πάλι στη δοκιμασία που θα προηγηθεί του Πανευρωπαϊκού  Πρωταθλήματος Νεανίδων από 25/6-5/7 στη Σερβία.
Σε κοινή τους δήλωση οι Ανδρέας Μπέτμαν και Μιχάλης Τζαφερόπουλος τονίζουν: «Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της ΟΧΕ Στέλιο Αγγελούδη  για την τιμή να ονομαστούμε ευρωπαϊκοί διαιτητές. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Θανάση Νικολίτσα για την συμπαράστασή του. Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες διεθνείς διαιτητές και ιδιαίτερα τον διεθνή διαιτητή Θανάση Χασκή που μας βοήθησε ιδιαίτερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνουμε στη Δήμαρχο Βέροιας κα Χαρούλα Ουσουλτζόγλου στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιώργο Μιχαηλίδη γι την άψογη διοργάνωση του Τουρνουά στη Βέροιας, καθώς και στα μέλη των συνδέσμων Κεντρικής Μακεδονίας και  Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την αρωγή και συμπαράστασή τους».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΕΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΧΕ
O Πρόεδρος Στέλιος Αγγελούδης και το Δ.Σ της ΟΧΕ σας προσκαλούν  στην Συνέντευξη Τύπου  που  θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΟΧΕ  (3ης Σεπτεμβρίου 56) ,  την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009 και ώρα 12.00, με την ευκαιρία της ανάληψης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων 2011 στην Θεσσαλονίκη.

2 comments

stathpap said...

rmiΣυγχαρητήρια Μιχάλη, Ανδρέα και Ιωάννες. Εύχομαι κάθε επιτυχία.

Anonymous said...

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας κι ευχόμαστε να γευθούν τις επιτυχίες αυτών που μόλις αποχώρησαν!