ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: «ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΙΠΕΔΟ-ΑΛΛΑΞΕ ΚΛΙΜΑ-ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ»
«Το χαντμπολ έχει αλλάξει επίπεδο. Έχει αλλάξει κλίμα, όλα αυτά έχουν επιτευχθεί με σκληρή δουλειά και λεπτομερή σχεδιασμό. Η προσπάθεια για την ανάληψη του Παγκοσμίου Νέων ήταν συλλογική με την ολόθερμη συμπαράσταση της πολιτείας την οποία ευχαριστώ. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων πιστεύω θα λειτουργήσει σαν ατμομηχανή για να τραβήξει το άθλημα ακόμα πιο ψηλά» τόνισε ο πρόεδρος της ΟΧΕ Στέλιος Αγγελούδης, στη συνέντευξη τύπου, που δόθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας, με αφορμή την ανάληψη από την Ελλάδα της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων στην Θεσσαλονίκη το 2011.
Παράλληλα ο πρόεδρος της ΟΧΕ επεσήμανε: «Έχουμε την εμπειρία των Ολυμπιακών αγώνων και άλλων διεθνών διοργανώσεων, ενώ έχουμε ήδη κοντά μας ανθρώπους με αυτή την τεχνογνωσία. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να δώσουμε τις καλύτερες συνθήκες για την προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας η οποία στηρίζεται σε γερές βάσεις και αποτελεί την μεγάλη ελπίδα μας για το μέλλον. Η όλη προετοιμασία γίνεται με τον προπονητή Κώστα Τσαβδαρίδη. Έχω συνεργαστεί με τον διευθυντή του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας κ. Αναστασιάδη και μου βεβαίωσε πως επίκειται η ολοκλήρωση των ξενώνων χωρητικότητας 80 ατόμων όπου θα φιλοξενηθεί η Εθνική ομάδα για την προετοιμασία της».
Ο πρόεδρος της ΟΧΕ, αναφέρθηκε στην επιλογή της πόλης της Θεσσαλονίκης, ως τόπο των αγώνων λέγοντας: «Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να γίνουν από 10-23 Αυγούστου 2011. Θα συμμετάσχουν 24 χώρες. Εμείς θα ζητήσουμε να πάνε οι αγώνες μια εβδομάδα πίσω διότι οι ημερομηνίες αυτές βρίσκονται στο απόγειο των διακοπών και θέλουμε να προσελκύσουμε τον κόσμο. Θέλω να πως η επιλογή της Θεσσαλονίκης ως τόπος διεξαγωγής έγινε για δυο λόγους πρώτον τα γήπεδα είναι συγκεντρωμένα και δεν απαιτείται να διανυθούν μεγάλες αποστάσεις και δεύτερον διότι η Βόρεια Ελλάδα είναι ο γενέθλιος τόπος του χάντμπολ και εκεί βρίσκεται μεγάλο μέρος των εθελοντών οι οποίοι ήδη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους. Η αντίστροφη μέτρηση και η προετοιμασία για την διοργάνωση θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο».
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το πώς επιτεύχθηκε η ανάληψη ο Στέλιος Αγγελούδης ανέφερε πως το αποτέλεσμα αυτό ήρθε μετά από σκληρή δουλειά, η ελληνική αντιπροσωπεία προσέγγισε κάθε αντιπρόσωπο κάθε χώρας ξεχωριστά ενώ η επίσημη παρουσίαση  που ήταν επαγγελματικά στημένη έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα από μεγάλο μέρος των συνέδρων.
Ο Κώστας Τσαβδαρίδης  προπονητής τη Εθνικής Εφήβων η οποία θα λάβει μέρος ως εθνική Νέων το 2011 τόνισε: «Ήδη έχουμε διανύσει  4 χρόνια προετοιμασίας. Επιλέξαμε αυτή την ομάδα από 210 παιδιά με επιμονή και επιμονή και με όπλο τους τη θέληση για διάκριση. Στην προσπάθειά μας αυτή δώσαμε πολλά φιλικά με στόχο να απομυθοποιήσουμε τους αντιπάλους μας. Χάναμε με 17 γκολ από την Κροατία και τώρα χάνουμε με 2 και πιστεύω πως αύριο θα καταφέρουμε να τους κερδίζουμε. Θέλαμε τους αγώνες στην Ελλάδα για αυτό ευχαριστούμε την ΟΧΕ που μας εξασφάλισε αυτή την επιτυχία. Ζητάμε στον αγώνα αυτό αθλητές με όνειρα και φιλοδοξίες και αν ακόμα δεν παίρναμε τους αγώνες ο σχεδιασμός δεν θα άλλαζε».

«ΜΗΝΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ»
Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Στέλιος  Αγγελούδης αναφερόμενος και σε άλλα θέματα τόνισε: «Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και του Κυπέλλου Ελλάδος από την ΑΕΚ δίνει ένα άλλο αέρα στο άθλημα και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό διότι συμβάλλει στη μαζικοποίηση των φιλάθλων. Αυτό είναι μια ευχάριστη εξέλιξη και μια ευτυχής συγκυρία γιατί το άθλημα συναντάται με την ευρύτερη κοινή γνώμη πολύ χαρμόσυνο γεγονός ήταν η ανάδειξη του Αλέξη Αλβανού ως Κυπελλούχου ΕΗF με τα χρώματα της Γκούμερσμπαχ και του Σάββα Καρυπίδη  ως πρώτου σκόρερ στο καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη, στην Μπουντεσλίγκα. Στη διαιτησία είχαμε τη διεθνοποίηση δυο ελληνικών ζευγαριών Μπέτμαν-Τζαφερόπουλου και των Χρηστίδη-Παπαματθαίου που θα αναπληρώσουν το κενό των Μίγκα-Κορρέ και Μπεμπέτσου-Μεϊμαρίδη που αποχώρησαν από την ενεργό δράση.
Επίσης η ΟΧΕ ανανέωσε και για την προσεχή αγωνιστική περίοδο τη συμφωνία με την ΕΡΤ για την κάλυψη του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών από το ψηφιακό σπορτ+ καθώς και για την κάλυψη τoυ Φάϊναλ Φορ των Κυπέλλων Ελλάδος Ανδρών και Γυναικών καθώς και των τελικών του πρωταθλήματος Ανδρών Γυναικών από την ΕΤ1 ενώ επίσης συμφωνήθηκε και η κάλυψη των αγώνων της Εθνικής ομάδας των Ανδρών από την ΕΤ1.

«ΣΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ»
Για το Μπιτς χάντμπολ ο Στέλιος Αγγελούδης τόνισε: «Το μπιτς χαντμπολ είναι σε ανοδική πορεία σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Για την ανάπτυξη του ενδιαφέρεται και η Παγκόσμια Ομοσπονδία. Στη χώρα μας, έχουμε κάνει σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια, απόδειξη η εκλογή του Γιώργου Μπεμπέτσου ως μέλους της επιτροπής μπιτς χάνμτπολ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η διεθνοποίηση δυο ελληνικών διαιτητικών ζευγαριών και παρατηρητών αλλά και στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, η πολύ καλή εμφάνιση που κάνουν οι ομάδες μας στα Ευρωπαϊκά τουρνουά. Στο πρόσφατο ευρωπαϊκό τουρνουά που έγινε στην Κέρκυρα, υπήρξε άριστη διοργάνωση κάτι που διαπίστωσε και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, η οποία μας έστειλε συγχαρητήριο για τη διεξαγωγή του EBT Μasters στην παραλία του Ίσσου στην Κέρκυρα. Τέλος  συγχαίρω δημόσια την ομάδα της Αβάντ Γκαρντ για την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας Ευρώπης, κάτι το  οποίο αποτελεί μια μεγάλη ομαδική επιτυχία για την Ελλάδα».
Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν επίσης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηωάννου, ο γενικός γραμματέας Χαράλαμπος Πιλαφάς, το μέλος του ΔΣ Δημήτρης Σταυρακάκης και ο διευθυντής της ΟΧΕ Γιάννης Καρανάσος.

Σημ: Δωρεάν φωτογραφικό υλικό από τη συνέντευξη τύπου μπορείτε να βρείτε στο site www.newsports.eu στην επιλογή Δελτία Τύπου

ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ
Δυο φιλικά παιχνίδια με την Αγγλία θα δώσει η μεσογειακή ομάδα στον Κολινδρό. Το πρώτο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή ώρα 7.00 μ.μ και το δεύτερο την Κυριακή ώρα 12.00 το μεσημέρι.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Την Κυριακή 14 Ιουνίου στις 18.30 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κορυδαλλού θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη εκδήλωση της Ε.Σ.Χ.Α για την απονομή των επάθλων στα σωματεία ευθύνης της. Συνολικά θα απονεμηθούν 40 κύπελλα και 500 μετάλλια στις 3 πρώτες ομάδες κάθε μιας από τις 9 συνολικά κατηγορίες ενώ ακόμα θα βραβευτούν ο πρώτος σκόρερ των ανδρών Σπύρος Τρύμπος με 144 γκολ, ο διαιτητής με τις περισσότερες συμμετοχές Τάσος Κεφαλάς με 75 συμμετοχές και όλοι οι νέοι αθλητές –διαιτητές Χ.Αντωνιάδης, Α.Γκίκας, Γ. Κρεμαστιώτης, Π. Μηχαϊλίδης, Δ. Νούλης, Βασ. Ι. Παπαδάκης, Βας. Παν. Παπαδάκης, Α. Φειδάς, Ν. Φίτζος, Ν. Ψύλος . Στην πρόσκληση της η ΕΣΧΑ προς όλα τα σωματεία την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος Σπύρος Κουτσούπης και η Γενική Γραμματέας Κυριακή Μπακουλοπουλου τονίζεται : «Σας περιμένουμε ώστε όλοι μαζί να καμαρώσουμε τα παιδιά μας και να τα ανταμείψουμε με το χειροκρότημά μας για τους κόπους και τις θυσίες που κατέβαλαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου». Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί οι βουλευτές της Β΄ Πειραιώς ο Δήμαρχος Κορυδαλλού κ. Σταύρος Κασσιμάτης και οι Αντιδήμαρχοι Κορυδαλλού, ο πρόεδρος της ΟΧΕ Στέλιος Αγγελούδης και τα μέλη του ΔΣ της ΟΧΕ,  ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών.


--Τη Δευτέρα στα γραφεία της ΟΧΕ (3ης Σεπτεμβρίου 56 στον 3ο όροφο) θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις μίνι αγοριών κοριτσιών και παμπάιδων  παγκορασίδων για τις τελικές φάσεις του πρωταθλήματος 2008-2009 που θα γίνουν στον Ατέρμωνα.


--Ο διεθνής παίκτης του Φιλίππου Δημήτρης Μπαντής και η σύζυγός του Αμαλία απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι με τις ευχές των φιλάθλων του χάντμπολ.

Σημ: Για τους ρεπόρτερ του χάντμπολ για τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων της Εθνικής ανδρών με την Αγγλία στον Κολινδρό, μπορείτε, να τα πληροφορηθείτε από την ιστοσελίδα της ΟΧΕ καθώς και να επικοινωνείτε με το τηλ: 6936101600 (Δ. Τσιάρας)


 

32 comments

Anonymous said...

Καλά τα είπες Στέλιο και όντως κάτι φαίνεται στο βάθος του τούνελ, αλλά η διευκρίνηση για την Θεσσαλονίκη ήταν αχρείαστη και μάλλον αστεία. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι οι λόγοι επιλογής της πόλης σου είναι άλλοι και όχι ότι τα γήπεδα είναι κοντά και άλλα τέτοια ωραία. Αυτό πάντως δεν μειώνει τη σημασία που έχει για το Ελληνικό χάντμπολ, η ανάληψη της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Anonymous said...

ΠΑΡΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ .....ΜΕΤΑΞΗ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Anonymous said...

Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ....ΓΚΡΟΥΕΖΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ Η ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ????

Anonymous said...

Σκουλικάκια !!! πάλι βγήκατε απίο την τρύπα σας... Γρήγορα μέσα!!!

Anonymous said...

ΟΥΣΤ ΡΕ .....ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ.

Anonymous said...

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ,ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ .ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ

Anonymous said...

Συμφωνώ με τον πρώτο φίλο των 5:58. Είναι μεγάλυ επιτυχία, τουλάχιστον η μεγαλύτερη μας και μπράβο σε όσους προσπάθησαν γι' αυτό.
Όμως φίλε πρόεδρε της ομοσπονδίας όλων των Ελλήνων, τόσες αστοχίες μαζεμένες για την επιλογή της πόλης που τις σκέφτηκες; Εκτός από γήπεδα, γενέθλια και άλλα γραφικά, αυτό το: "εκεί βρίσκονται οι περισσότερες από τους εθελοντές που έχουν ήδη δηλώσει το ενδιαφέρον τους" τι το ήθελες; Γελάει ο κάθε πικραμένος. Έχεις πάρει καμιά δήλωση μήπως; Εκτός αν εννοείς τον μόνιμο ομοσπονδιακό εθελοντή Σωκράτη που θα έκανε οτιδήποτε (πάντα με απαράμιλη επιτυχία) αρκεί να μην χάσει τη απόσπαση του.

Anonymous said...

Η Θεσσαλονίκη είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να γίνει και μόνον όσοι ασχολούνται με τα διεθνή μπορούν να το καταλάβουνκαι ως ατού της διεκδίκησης: κοντινή οδική πρόσβαση από τα σύνορα, γήπεδα σε πολύ κοντινή απόσταση από τα ξεν/χεία, κόσμος που τα γεμίζει, εγγύτητα σε βασικές χαντμπωλικές πόλεις και χώρες, διεθνές αερ/μιο, γειτνίαση με κύριο τουριστικό προορισμό (Χαλκιδική), γήπεδα μεγάλα αλλά όχι τεράστια, Εγνατία Οδός, η τουριστικο-πολιτιστικο-ιστορική αίγλη που την περιβάλλει, κοντινή σιδηροδρομική πρόσβαση από το βασικό Ευρωπαϊκό δίκτυο, σύνδεση με βασικό λιμάνι εισόδου στη Χώρα(Ηγουμενίτσα) μέσω δρόμου Ευρωπαϊκού δικτύου (Εγνατία) κ.ά.

Anonymous said...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΚΟ

Anonymous said...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ.ΗΔΗ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΔΧΑ

Anonymous said...

Φίλε 7.51 αν η Θεσσαλονίκη με αυτά που πράγματι έχει και τα οποία αναφέρεις, τι θα μπορούσαμε να πούμε για την Αθήνα; Πρόσβαση, γήπεδα, αξιοθέατα, συγκοινωνίες κατά πολύ ανώτερα από τα αντίστοιχα της Θεσσαλονίκης. Και μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για Αύγουστο. Διευκρινίζω και πάλι προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι η σημασία της ανάληψης της διοργάνωσης είναι τεράστια. Απλά σε μένα όπως και σε αρκετούς άλλους που έχω συζητήσει, υπάρχει μια πίκρα γιατί δεν θα μπορέσουμε να δούμε κι εμείς μέρος από το Παγκόσμιο.

Anonymous said...

ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ!!!!!!
ΓΙΑ ΤΟΝ 7:51

Anonymous said...

φιλοι αθηναιοι το αθηνοκεντρικο κρατος σας δεν δουλεψε καλα αυτη τη φορα....δυστυχως για σας....

Anonymous said...

Μην το πηγαίνετε ρε παιδιά στο Αθήνα-Θεσσαλονίκη...Είναι άδικο για την προσπάθεια που έγινε. Να το βλέπουμε ως Ελλάδα και όποιος θέλει να το παρακολουθήσει ή να συμμετέχει μπορεί να το κάνει.

Anonymous said...

Αντί να το βλέπεις έτσι φίλε Θεσσαλονικιέ, καλύτερα να το βλέπεις ως μια ευκαιρία που χάθηκε για το χάντμπολ, να ξαναμπεί στα Ολυμπιακά γήπεδα του Φαλήρου και του Ελληνικού.
Και δεν βλέπω πότε μπορεί να ξαναγίνει.

Anonymous said...

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΒΟΡΡΑΣ vs NΟΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. .... ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΛΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ

Anonymous said...

Ο Αγγελούδης μας έκανε ΒΟΡΡΑΣ vs NΟΤΟΣ ?
Αυτό είναι στο αίμα μας με κάθε αφορμή.
Εμείς πρεπει να φροντίσουμε να γεμίσουμε τα γήπεδα, να χειροκροτήσουμε όλες τις ομάδες να υποδεχθούμε σωστα τους φιλάθλους που θα έρθουν (γιατί υπάρχουν χώρες που αγαπάνε πραγματικά το άθλημα και το παρακολουθούνε παντού).
Πρέπει να υπάρχει σωστή τηλεοπτική προβολή του αθληματος ωστε να προσελκύσει φιλάθλους.
Και το κυριότερο να αποκομίσουμε πραγματικά οφέλη από τη διοργάνωση και να είναι μια παρακαταθήκη για το μέλον του αθλήματος.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ

Anonymous said...

Στο Ειρήνης και φιλίας είχε γίνει το 1991 το παγκόσμιο (πάλι νέων) και στο γήπεδο ήταν 3 κι ο κούκος. Ούτε οι προπονητές ούτε οι παίκτες του λεκανοπεδίου δεν πήγαιναν στους αγώνες...

Anonymous said...

τοτε που ειχαν κανει εφηβο τον
αποστολιδη ?
κ ποιους ακομη ?

Anonymous said...

Ήταν για τους 1972 γεννηθέντες (νομίζω) και έπαιξαν Τσαβδαρίδης, Γραμματικός και πολλοί ακόμη

Anonymous said...

Από το 1991 έχουν αλλάξει πολλά. Ολυμπιακοί αγώνες, το παιχνίδι με την Ουκρανία στο Ελληνικό κλπ. Όσο για τον Αγγελούδη συνέβαλε κατά πολύ στο Βορράς Νότος, αν μπορούσε να μετέφερε την ΟΧΕ στη Θεσσαλονίκη θα το είχε κάνει, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι να κάνουμε μια άρτια διοργάνωση και να πάρουμε τα μέγιστα και αγωνιστικά και οργανωτικά. Και καλό θα είναι να προσπαθήσουμε να βγάλουμε και οικονομικό κέρδος (εισιτήρια, χορηγοί κλπ). Μην το ξεχνάμε αυτό.

Anonymous said...

Και κάτι ακόμα. Χωρίς να θέλω να υποδείξω ή να δημιουργήσω εντυπώσεις, αν ήμουν Αγγελούδης θα αποχωρούσα τώρα από την ΟΧΕ, στο απόγειο της διαφαινόμενης ανόδου, ύστερα από 4 χρόνια παρατεταμένης πτώσης. Το λέω απλά ενθυμούμενος τη δήλωση του στο Κυριακάτικο Βήμα, για αποχώρηση στη διετία. Παρά τα πολλά και σημαντικά λάθη που έκανε, πρέπει να του αναγνωριστεί ότι έφερε πολύ χρήμα στο άθλημα -άσχετα με το που και πως διοχετεύτηκε- και του αξίζει να φύγει με το κεφάλι ψηλά.

Anonymous said...

ακομα και σε εκεινη την εθνικη του 91 που το χαντμπωλ ηταν χαντμπωλακι, λιγο πιο τυχερη στην πρεμιερα να ημασταν [ γαμ....νο κολοδοκαρι] θα ειχαμε κερδιση σαν αθλημα, απο αγωνιστικης πλευρας καποια βηματα. απελπιστικα αδειο το σταδιο , αλλα και ματσαρα ισλανδια - ρουμανια.
ιδανικη επιλογη η Θεσαλλονικη ,στην μακεδονια ο κοσμος διψαει για χαντμπολ ,απο αλεξανδρουπολη μεχρι καστορια [με εξαιρεση κομοτηνη και καβαλα ] παντου υπαρχουν 'μελισσια' ακομα και σε μικρες κωμοπολεις [προσοτσανη ,αξιουπολη, φιλωτας]. απο ολα αυτα τα μερη ο κοσμος θα δωσει βροντερο παρον.
οταν αποφασιση να φυγει ο προεδρος , αν θελει να λεγετε επιτυχημενος θα κριθει απο την διαδοχη κατασταση που εχει ετοιμασει.
τουλαχιστον στον ιδιωτικο τομεα ετσι κρινονται.

Anonymous said...

grammatikos ..1969
apoostolidis ..1697

o tsavdaridis 1967 alla epaize ?

Anonymous said...

apostolidis -1697!?xa-xa-xa,xi-xi-xi-geia soy re toli mathoysala!

Anonymous said...

Η σωστή ηλικία στο Ειρήνης και Φιλίας το 1991 ήταν να αγωνίζονται οι γεννηθέντες του 69, ο Γραμματικός ήταν νόμιμος του 69, ο Αποστολίδης έπαιξε παράνομα γιατί ήταν του 67, ο δε Τσαβδαρίδης είναι του 66, δεν έπαιξε καθόλου στο ΣΕΦ, τι τον μπλέκετε αυτόν;

Anonymous said...

ο τσαβδαριδης ειναι ...μαλλον το 67
στο δελτιο βεβαια εγραφε αυτο που βολευε,δεν επαιξε παντως

Anonymous said...

an re den itan autos o kolosos tou paragontismou, o megistos, o terastios, o arxigos ton ollon o PANTELIS XATZIIOANNOU, o opoios metaksi troxou k koyfalas katharise gia tous agones, tha pername ta tetoia tou egypt.

Anonymous said...

και επειδη "πειραμε" τους αγωνες
τι θα γινει ?
μηπως δεν υπηρχαν αλλες αιτησεις ?
μηπως θα υπερτιμολογηθουν ?
μηπως καποιοι θα βολευτουν παλι ?

Anonymous said...

ΣΤΕΛΙΟ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΤΜΑΝ- ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΔΧ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΟΥΣΑΤΟΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Anonymous said...

PANTA ISASTAN KOTES K THA
PARAMINETE KOTES ANONIMA
LAMOGIA

Anonymous said...

me arxilamogio ton stelios sotis pantelo athanassio