ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)


Στο Δημαρχείο της Πάτρας βρέθηκε χθες σύσσωμη η ομάδα της Ορμής Λουξ, η οποία τιμήθηκε από τον Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών του χάντμπολ.
Ο Δήμαρχος υποδέχτηκε τις «λέαινες» και τους ανθρώπους της ομάδας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΟΝΑΠ, Γιάννη Κασίμη.
«Ζούμε σε μία πόλη με φιλοδοξίες και όνειρα, που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχει υποχωρήσει στον αθλητισμό. Πρόσφατα είδαμε στην Αγυιά 10.000 πατρινούς να προσπαθούν να χαρούν την παρουσία μίας ομάδας της πόλης τους στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επιτυχίες είδαμε φέτος και στο βόλεϊ και στο πόλο, το μπάσκετ προσπαθεί να βρει τον δρόμο του, όμως σαν Πάτρα θέλουμε πρωταθλητές», τόνισε ο Ανδρέας Φούρας και πρόσθεσε: «Είμαστε υπερήφανοι για αυτό που έχει πετύχει η Ορμή Λουξ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια της ομάδας, τους προπονητές, τους χορηγούς – υποστηρικτές και φυσικά στους δημιουργούς αυτής της προσπάθειας, τους αδερφούς Αντώνη και Κυριάκο Σκιαθά. Εχουν συνεισφέρει τεράστια ποσά για την Ορμή Λουξ, επενδύοντας και χωρίς να κάνουν κρατικοδίαιτο αθλητισμό. Παράλληλα, συγχαίρω και τον φίλο μου Ανδρέα Κόγκα, που έχει δώσει πολλά στην Ορμή Λουξ. Θυμάμαι, ότι πάντα ήταν ανήσυχο πνεύμα, με βασάνιζε, με την καλή ένοια, από όταν ήμουν ακόμη υφυπουργός Αθλητισμού».
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο γενικός διευθυντής της Ορμής Λουξ Ανδρέας Κόγκας. «Τηρήσαμε την υπόσχεσή μας. Μετά το Κύπελλο, φέραμε στην Πάτρα και το πρωτάθλημα Ελλάδας. Όμως δεν σταματάμε εδώ. Είμαστε κοντά στις καλές ομάδες της Ευρώπης. Θα προσπαθήσουμε σιγά – σιγά για το βήμα παραπάνω. Το αξίζει πάνω από όλα η Πάτρα. Χωρίς να φανεί εγωιστικό αυτό που θα πω, πιστεύω ότι η μεγάλη διάκριση της πόλης στο εξωτερικό θα έρθει από την Ορμή Λουξ», ανέφερε ο Ανδρέας Κόγκας, ο οποίος ζήτησε και την περαιτέρω υποστήριξη του Δήμου στη νέα προσπάθεια που θα επιχειρήσει η Ορμή Λουξ.
Ο Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Φούρας παρέδωσε στον, εκ των ιδιοκτητών της Ορμής Λουξ, Κυριάκο Σκιαθά, πλακέτα που απεικόνιζε τον Πατρέα. Ο Ανδρέας Κόγκας, με την σειρά του, έδωσε στον Ανδρέα Φούρα κασκόλ με τα χρώματα της ομάδας και η αρχηγός της Ορμής Λουξ Αννα Στράτου μία ανθοδέσμη.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

No comments