ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ


Την διαφορά των 15 τερμάτων από τον Λαρς Κρίστιανσεν στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ κατάφερε και διατήρησε ο Σάββας Καρυπίδης. Ο Δανός αριστερός εξτρέμ δεν έκανε την υπέρβαση με την Φλένσμπουργκ κόντρα στην Λέμγκο, μένοντας στα 6 γκολ, όσα δηλαδή είχε βάλει και ο διεθνής μας δεξιός εξτρέμ κόντρα στο Μαγδεμβούργο. Ετσι ο Κρίστιανσεν έφτασε τα 247, ενώ ο αρχηγός της Εθνικής τα 262 και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε.

Σόου Χαλκίδη
Το καλύτερο παιχνίδι του με την φανέλα της Βέτσλαρ πραγματοποίησε ο Γιώργος Χαλκίδης κόντρα στην Εσσεν, σκοράροντας επτά φορές (είχε και δύο δίλεπτα) στη νίκη με 36-28 της ομάδας του. Στα άλλα ματς της 31ης αγωνιστικής της γερμανικής Μπουντεσλίγκα η Γκούμερσμπαχ του Αλέξη Αλβανού (1 γκολ) επικράτησε 33-32 της Γκροσβάλσταντ, ενώ στον ελληνικό «εμφύλιο» η Μπάγερ Ντορμάγκεν του Ντίνου Χαντζιάρα (τραυματίας) κατέβαλε εκτός έδρας με 30-20 την αντίσταση της Στραλζούντερ των Σαμαρά (3 γκολ), Τσιλιμπάρη. Τέλος στο Μπάλινγκεν η τοπική ομάδα του Σπύρου Μπαλωμένου (τραυματίας) αναδείχθηκε ισόπαλη (25-25) με την Φούχσε Βερολίνου.

2 comments

Anonymous said...

Υπομονη και καθαρο μυαλο Σαββα λιγο ακόμη έμεινε για να γράψεις ιστοριά. Πάντως ότι και να γίνει μας έχεις κάνει περίφανους. Μπράβο και πάλι

Unknown said...

Οταν πριν απο πολλα χρονια σε ειχα "αντιπαλο" στα τσιμεντα του Ανοιχτου "γημεδου" της Ελιας,στο Ε.Α.Κ στη Βεροια(και ηθελα να σ "κλειδωσω"στα αποδυτηρια γιατι μας "εκλεινες το σπιτι"),περιμενα να σε δω σε πολυ ψηλο επιπεδο....αλλα εσυ υπερεβεις ακομα και τισ πιο ψηλες προσδοκιες..!
Με τον χαρακτηρα ,τη δουλεια και το απεραντο ταλεντο σου που εκμεταλευτικες στο επακρο...εφτασες εκει που κανεις-περα ισως απο σενα-δενπεριμενε!
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ!