ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΑ3 ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
Πέφτει η αυλαία σήμερα Σάββατο του Πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Μίκρα 3 όπου θα διασταυρώσουν τα αγωνιστικά τους ξίφη ο ΠΑΟΚ και ο Πανελλήνιος που διεκδικούν τον τίτλο.

Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής:
Α΄ Τετράδα
Σάββατο 23/5/09
ΕΓ Μίκρας 19:00 ΠΑΟΚ-ΓΣ Πανελλήνιος, απευθείας από την ΕΤ1
ΔΑΚ Άργους 19:00 Διομήδης Άργους-ΑΟΔ Θερμαϊκού
Β΄ Τετράδα
Σάββατο 23/5/09
ΔΑΚ Νάουσας 18:00 Ζαφειράκης-ΕΣΝ Βριλησσίων
ΔΓ Ιωνικός 18:00 Ιωνικός-ΓΣ Κορωπίου
Γ΄ Τετράδα
Σάββατο 23/5/09
Ιωνικού 16:00 ΑΕΚ-Φίλιππος Βέροιας (κεκλεισμένων των θυρών)
ΑΠΚ Δαϊς 17:00 ΑΣΕ Δούκα –ΝΙPPON ΓΑΣ Κιλκίς
Α1 Γυναικών 3η Αγωνιστική
ΕΓ Μίκρας3 15:00 Άρης Θεσσαλονίκης- Μεγ. Αλέξανδρος

ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ: «ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΡΕΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΙΤΛΟ»
Ο αρχηγός και διεθνής παίκτης του ΠΑΟΚ Αντώνης Σαουλίδης τόνισε: «Είναι ένα ματς χωρίς επιστροφή . Δεν το κερδίζει ο καλύτερος . Το κερδίζει αυτός που το θέλει περισσότερο και το έχει ανάγκη περισσότερο. Εδώ θα μετρήσουν οι ψυχικές δυνατότητες με τις οποίες θα αντιμετωπίσει η κάθε ομάδα την πίεση του αγώνα. Είναι ένας αγώνας χωρίς κανόνες και τακτικές. Ο Πανελλήνιος είναι μια ομάδα έμπειρη με περγαμηνές που έχει αντιμετωπίσει δύσκολες έδρες και τα χει βγάλει πέρα. Εμείς πάμε για το πρωτάθλημα. Ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση και μια εκπληκτική δημοφιλία και μας παίρνουν τηλέφωνο λέγοντάς μας: « κράτησέ μας ένα εισιτήριο». Είχα πει κάποτε πως θα σταματήσω όταν πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ . Τώρα λέω πως θα σταματήσω όταν πάρει πανευρωπαϊκό τίτλο ο ΠΑΟΚ».

ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ: «ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ»
Ο αρχηγός του Πανελληνίου Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε: «Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι . Τα μάτια όλων των φιλάθλων είναι στραμμένα στο Μίκρα 3 και πρέπει να μας υποχρεώσει, το γεγονός της απευθείας μετάδοσης από την ΕΤ1 , ένα κανάλι με μεγάλη εμβέλεια, να δώσουμε μια πολύ καλή εικόνα του αθλήματος. Ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα λόγω έδρας. Εμείς πάμε να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε προκειμένου να ανατρέψουμε την κατάσταση. Δεν χρειάζεται άγχος. Είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχεις σε ένα αγώνα που έχει χαρακτήρα τελικού. Από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας»

Ο έφορος του ΠΑΟΚ και νεοεκλεγείς σύμβουλος του Δικεφάλου του Βορρά, Γρηγόρης Πετρίδης τόνισε: Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο. Θα το κερδίσει ο ψυχραιμότερος και εκείνος ο οποίος θα κάνει τα λιγότερα λάθη στη διάρκεια των 60 λεπτών. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Δεν χρειάστηκε να κάνουμε καμία κινητοποίηση . Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι κινητοποιημένοι από μόνοι τους. Το ΔΣ συμπαρίσταται στον αγώνα της ομάδας. Οι παίκτες είναι πληρωμένοι και τον Μαϊο, και ο λόγος του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ μετράει μέσα στο Δ.Σ απόλυτα».

Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης επισήμανε: «Είναι ένας τελικός. Ο ΠΑΟΚ έχε πλεονέκτημα έδρας αλλά ο Πανελλήνιος έχει την εμπειρία από ανάλογης σημασίας αγώνες. Το πρωτάθλημα ήταν συναρπαστικό. Συνολικά 8 ομάδες βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή και υπήρχε ενδιαφέρον και στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των ομάδων και πιστεύω πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι ακόμα καλύτερο. Η είδηση του υποβιβασμού του Ιωνικού στον οποίο γεννήθηκα και ανδρώθηκα ως αθλητής μου προκάλεσε λύπη, αλλά πιστεύω πως με δουλειά ο Ιωνικός μπορεί να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια. Δεν είναι ευχάριστο που απουσιάζουν από την Α1 ομάδες ιστορικές όπως ο Αρχέλαος και ο ΒΑΟ Θεσσαλονίκης».

Ο προπονητής μικρών ηλικιών της ΧΑΝΘ και από τους πρωτοπόρους του χάντμπολ Κώστας Κοκτσίδης, αναφέρει: «Ο ΠΑΟΚ έχει μικρό προβάδισμα λόγω έδρας και του πάθους των φιλάθλων, αλλά ο Πανελλήνιος έχει το γονίδιο του πρωταθλητή»

Ο προπονητής του Ιωνικού Στέλιος Αλεπουδέας υποστηρίζει: «Δεν υπάρχουν φαβορί και δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα έδρας και είχε σταθερότητα από την αρχή του δευτέρου γύρου μέχρι τώρα, αλλά και ο Πανελλήνιος δεν είναι από τις ομάδες που το «βάζουν κάτω»».

Ο προπονητής του Φιλίππου Θεόδωρος Παυλίδης υπογράμμισε : «Ελπίζω να κερδίσει το χάντμπολ. Τον τίτλο θα διεκδικήσουν δυο διακεκριμένες ομάδες , οι οποίες έδειξαν σταθερότητα σε όλη τη χρονιά. Η τύχη ίσως κρίνει το νικητή».

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ
Αναχώρησαν χθες Παρασκευή ο Ά Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηϊωάννου και ο Διευθυντής της ΟΧΕ Γιάννης Καρανάσος για το Εκλογικό Κογκρέσο της Μεσογειακής συνομοσπονδίας που διεξάγεται σήμερα και αύριο στη Ρώμη.
Ο Παντελής Χατζηϊωάννου είναι επίσης υποψήφιος για τη θέση ενός εκ΄ των Αντιπροέδρων της Μεσογειακής. Εκτός από τις αρχαιρεσίες αναμένεται να λάβουν χώρα και συζητήσεις σχετικά με τη στάση που θα κρατήσουν οι μεσογειακές χώρες στις επερχόμενες εκλογές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας IHF όπου θα κριθεί και η υποψηφιότητα της χώρας μας για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου των Νέων το 2011 στη Θεσσαλονίκη.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΟΜΙΝΙ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ
Αύριο Κυριακή από τις 9.30-18.00 σε δυο γήπεδα στο Βύρωνα κλειστό και ανοιχτό θα γίνει το φεστιβάλ προμίνι με τη συμμετοχή 19 ομάδων. Το διοργανώνουν ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βύρωνα, η Αναγέννηση Βύρωνα, η ΕΑΠ ΟΧΕ και η ΕΣΧΑ. Διπλώματα θα απονεμηθούν από την ΕΣΧΑ. Στόχος των διοργανωτών είναι να χαρούν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες και να διασκεδάσουν με τα παιχνίδια. Τους αγώνες θα διευθύνουν οι αθλητές διαιτητές . Θα συμμετέχουν οι Αναγέννηση Βύρωνα με αγόρια και κορίτσια, Καπανδρίτι αγόρια κορίτσια ΟΦΝΙ Αγόρια κορίτσια Άρης Νικαίας αγόρια και κορίτσια Κερατσίνι αγόρια και κορίτσια, Κορυδαλλός αγόρια και κορίτσια, Κορωπί αγόρια και κορίτσια, Καματερό αγόρια, Δούκας αγόρια, Πανιώνιος αγόρια, Αίγινα μεικτή Λαύριο μεικτή. Το συντονισμό θα έχουν οι αναπτυξιακοί προπονητές της ΕΣΧΑ Κώστας Κότσιρας και Δημήτρης Σκάρλος.

Σημείωση: Από τον αγώνα του Σαββάτου 23/5/09 στο Ε.Γ Μίκρας3 ώρα 19:00 μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ-ΓΣ Πανελλήνιος, θα υπάρχει φωτογραφικό υλικό στο site www.newsports.eu

13 comments

Anonymous said...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ.....ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΛΑ......

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΙΑΜΟΥΡΗΣ said...

Μήπως όσοι κάνετε σχόλια πρέπει να ασχοληθείτε με κάτι πιο ουσιαστικό από το να κατακρίνετε πρόσωπα (βλπέπε μπεμπέτσο, ιατρούδη, τσακίρη και λοιπούς) ή ομάδες (βλεπε πάοκ, ιωνικό κλπ ) ? και να ασχοληθείτε με κάτι που αφορά όλο το χαντμπωλ??

μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος (μάλλον και εσύ κύριε χατζηδημητρίου ή αλλιώς φίλε Κώστα), γιατί κανείς δεν κατακρίνει την ανυπαρξία διαφήμισης των παιχνιδιών που μεταδίδονται από την ΕΤ1 ? με λύπη μου βλέπω ότι στις αθλητικές ειδήσεις του ΝΕΤ διαφημίζονται πέραν του ποδοσφαίρου και μπάσκετ, που είναι αδιαμφισβήτητα Νο1 και Νο2 των προβαλόμενων αθλημάτων, αθλήματα όπως ράγκμπυ ή στίβος των ατόμων με ειδικές ανάγκες (μπράβο στα παιδιά αυτά που έχουν σθένος) που προβάλλονται από τα κρατικά κανάλια....Το χαντμπωλ δεν υπάρχει πουθενά σε προβολή στις ειδήσεις. Μήπως η οποσπονδία πρεπει να κινηθεί κάπως??? λέω μήπως??? και μήπως αυτά είναι πιο ουσιαστικά προβλήματα τελικά από το να σφάζεστε όλοι μεταξύ σας σε ένα μπλογκ που μεταφέρει κάποιες ειδήσεις τελικά? και όλοι μπορεί να είχαμε παράπονα από τους εν λόγω διαιτητές και από άλλους, αλλά ως άνθρωποι είναι κατακριτέοι...??? δείτε, λίγο την ουσία , λοιπόν και εσύ φίλε κώστα....

Anonymous said...

kostalas gia proedros (h moni lysh )

Anonymous said...

οσο θα καθεται ο αγγελουδης προεδρος με τον καραμανλη πρωθυπουργο για μια τετραετια ακομη,(οσο βεβαια το πασοκ δεν αλλαζει προεδρο) μην περιμενεις να δεις κατι αλλο κυριε γιαμουρη

Anonymous said...

PAIDIA MIN PARAXENEVESTE POU SXEDON SE KATHE KEIMENO KAPOIOS ANAFERETE STON IATROUDI!...MALLON TON EXEI DEI GYMNO PALIOTERA KAI PONESE...OTI AXIZEI PONAEI KI EINAI DYSKOLO!...

Anonymous said...

αγαπητε κ.Γιαμουρη καποιοι που γραφουμε σε αυτες τις σελιδες παρακολουθουμε το χαντμπωλ απο το 1982...οποταν για ολους αυτους που σχολιαζουμε εχουν δει τα ματια μας πολλα και εχουν ακουσει τα αυτια μας αλλα τοσα.Ασε λοιπον να εχουμε τη γνωμη μας.και αν απορεις για την καταντια του ελληνικου χαντμπωλ,αποκλειστικα υπευθυνοι ειναι ολοι αυτοι που σχολιαζουμε.ανθρωποι που ειχαν οραμα για να γινει το χαντμπωλ ανταγωνιστικο αθλημα τους εξαφανισαν οι ανωτερω κλικες για να υπαρχουν μονο αυτοι....

Anonymous said...

epitelous prepei na pame to athlima mprosta...eimaste anthrwpoi pou to agapane to athlima den pisteuo oti uparxei handballistas pou na min to agapaei auto pou kanei...einai eukolo na gineis podosferistis i basketballistas alla handballistas einai poli diskolo...pragmatika...to poname oloi to athlima...alla prepei na kanoume kt gia na provlithei perissotero kai na exoume ti stiri3i perisoterou kosmou...de pisteuo me tpt pws einai ena athlima pou den aresei...eimai sigouros pws aresei kai se pollous apla i den to exoun dei pote kai de 3eroun kan ti einai..i apla den exoun pou na to doun...opote mia paraklisi pros oles tis dioikiseis olwn twn swmatiwn kai fisika tin O.X.E. kante kt gia na provlithei to athlima mas sti tileorasi i apo opou einai dinaton..eimai sigouros oti stin arxi tha einai diskola gt de to 3erei kaneis alla meta apo ligo tha to mathoun oloi kai t athlima mas tha einai pio dimofiles...sas parakalw kante kt apo tou xronou...

Βαφειάδης Θεόδωρος said...

Πότε επιτέλους θα στματήσετε να ξεκατινιάζεστε μέσα από την ανωνυμία σας και να φταίνε πάντα οι άλλοι,μια ο Χατζηδημητρίου, μια ο Ιατρούδης, μια ο Μπεμπέτσος μια δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος.Ο καθένας κρίνεται από τα έργα του,τα λόγια του και γενικότερα τη στάση του απέναντι στις καταστάσεις και τα γεγονότα,και σε τελική ανάλυση τον κρίνει η ιστορία.Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να κατακρίνει τον άλλο πίσωπλατα,γιατι την ανωνυμία έτσι τη μεταφράζω εγώ,άσχετα αν και καμιά φορά μπορεί και να είναι σωστό ή αλήθεια αυτό που γράφεται.Φτάνει πια αυτή η μιζέρια.Το άθλημα είναι τόσο λίγο, τόσο μικρό,που μόνο με ομοψυχία και συστράτευση μπορεί να προοδεύσει.

Anonymous said...

esu poios eisai kai bazeis to onoma sou ????? o kanenas den uperxeis

Anonymous said...

Re 6:16 μμ, pane mazepse kana paidaki mpas kai ftiakseis kamia omada kai ase tis filosofies sou pou egines kai eidikos...

Βαφειάδης Θεόδωρος said...

Δεν έχει σημασία να απαντήσω στα προηγούμενα σχόλια και κάκως μπαίνω σ' αυτό το τριπάκι γιατι υπάρχουν και πιο σημηαντικά πράγματα απ΄το να απαντάς σε ηλίθιους..Λυπάμαι γιατί η πρόθεσή μου ήταν άλλη και όχι αυτή της αντιπαράθεσης.Κύριε Χατζηδημητρίου νομίζω πως επιβάλεται να κινηθείτε ώστε να τελειώνει αυτη η παρωδία.Ευχαριστώ και μάλλον γεια σας φίλοι χωρίς όνομα.

Anonymous said...

ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ?? ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HANDBALLΙΚΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΖΩΗ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΜΠΑ............

Anonymous said...

siga esy proponinatara pou didakses ton sefert...rwtiste ligo gia ton thodoro poious paiktes eixe sthn xanth kai meta miliste giayton...thodore bravo gia oti prosferis sto handball..min asxolise me ton kathe apotyximeno edw mesa...giati i alithia ponaei,osoi krazoun edw einai apotyximeni kai zilevoun oti den mporoun na ftasoun...bravo ellinares deikste ton kalo mas xaraktira!!