Ξεκαθαρίζει του Πετρονίγεβιτς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκαθαρίζει του Πετρονίγεβιτς

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΡΜΗ ΦΡΕΖΕΡ, ΠΕΤΡΕ, ΠΕΝΤΣΕΒΑ- ΦΕΥΓΕΙ Η ΣΑΝΤΟΥ

Ο επίλογος στην φετινή προσπάθεια της Ορμής Λουξ ήταν το αποχαιρετιστήριο δείπνο που παρέθεσε στις παίκτριες και το τεχνικό επιτελείο η διοίκηση της ομάδας. Ολοι οι παρευρισκόμενοι έλαβαν το λόγο, κάνοντας τον δικό τους απολογισμό, τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά που συνέβησαν τη χρονιά με την συζήτηση να γίνεται μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα. Από σήμερα αρχίζει και τυπικά ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά με όλες της αθλήτριες και τον προπονητή να έχουν συναντήσεις με τον διευθυντή Ανδρέα Κόγκα. Σύμφωνα με πληροφορίες στην ομάδα αναμένεται να ανανεώσουν οι Φρέσερ, Πέτρε και Πέντσεβα, ενώ δεν θα συμβεί το ίδιο και με την Ρουμάνα Ραλούκα Σάντου. Οσον αφορά το θέμα του προπονητή Ζλάτκο Πετρονίγεβιτς μέχρι σήμερα θα έχει παρθεί οριστική απόφαση για την παραμονή του η όχι με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι υπέρ του.

 

14 comments

Anonymous said...

plirofories lene oti den to 8elei kamia stin omada.

Anonymous said...

mipos eisai mesa apo thn omada kai vgazeis... "plhrofories"????


:) :) :)

Anonymous said...

twra katalava, o kwstas toso glipsimo to rixnei gia na vgazei to psomaki tou, olo idisis einai! ma ti xazos eimai pou ton katigorisa oti to kanei gia na tou xorigisoun diakopes!

Anonymous said...

etsi einai...to glipsimo exei kai ta tyxera toy...oles i eidisoules ston kostaki...gia ayto otan pigainei stin patra ton exoun sta opa opa....etsi exo mathei.....glipse ki allo kostaki kai otan tha sti feroyn na do ti tha kaneis...

Anonymous said...

ΚΩΣΤΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ , ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ !!!!

Anonymous said...

Και γιατί δεν γράφεις όλη την αλήθεια Κώστα, παρα την αφήνεις για ...έκπληξη; Είδηση απότελεί μόνο για τους ανίδεους παντογνώστες αυτού του blogg ότι: "ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΥ ΠΕΝΙΟΒΙΤΣ". Συγγνώμη που στο "χαλάω".

Anonymous said...

ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΑΦΩΝ ΣΚΙΑΘΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥΣ ΣΚΙΑΘΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.
ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.
ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ.
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ !!!

Anonymous said...

κωστα γραψε για το γυναικειο , για το ανδρικο ασε να γραψει κανας αλλος ή περιμενε κανενα δελτιο τυπου παλι

Anonymous said...

ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ 10,02.ΕΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΠΟΛΩΣΗ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ
ΤΟΝ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ Η ΟΧΙ,
ΙΣΩΣ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ,
ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΑΛΛΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΙΟΠΟΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΑΣ ΔΕΙ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥΣ (ΑΝ ΕΧΟΥΝ)
ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Anonymous said...

emena pantos moy mirizei prospathia epireasmoy!

Anonymous said...

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΠΕΝΙΟΒΙΤΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ.ΟΤΑΝ Ο ΚΟΓΚΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ Η ΟΧΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.

Anonymous said...

LATHOS TIS ORMIS-THA DEIKSI O KAIROS!

Anonymous said...

τί γίνεται ρε παιδιά εκεί στο Βύρωνα;Εκτός από παρέλαση ελληνίδων και ξένων παικτριών εθεάθει να πίνει χθες καφέ και ο Πετρονίγεβιτς.Τελικά σε ποιά Αναγέννηση θα κλείσει;Η μισή εθνική γυναικών έχει περάσει από το Βύρωνα και όχι μόνο...!!!Ρε δήμαρχε δεν σου φτάνει η κούπα στο μπάσκετ, θέλεις να σηκώσεις κι άλλη;

Anonymous said...

orea kelepuria!