ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΧΕ

ΓΙΑ 3η ΦΟΡΑ MVP ο ΣΑΣΑ ΖΙΒΟΥΛΟΒΙΤΣ
Ο διεθνής παίκτης του Δούκα Σάσα Ζιβούλοβιτς αναδείχθηκε για 3η φορά MVP , αυτή τη φορά για την 26 αγωνιστική στην Α1 Ανδρών με συντριπτική πλειοψηφία.
Ο ίδιος δήλωσε: «Είναι ευχαριστημένος που για 3η φορά αναδεικνύομαι MVP και χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτό συνέβη στο τέλος της α΄ φάσης του πρωταθλήματος. Την τιμή αυτή την αφιερώνω στους συμπαίκτες μου διότι πάλεψαν και παλεύουν για τα την αγωνιστική καταξίωση του Δούκα. Φέτος ο Δούκας αντιμετώπισε Τσάμπιονς Λιγκ, Κύπελλο και πρωτάθλημα, με πολλά προβλήματα. Στηριχτήκαμε κυρίως στους νέους οι οποίοι έδειξαν πολύ καλά δείγματα. Δεν είχαμε πάγκο. Πιστεύω πως το χρόνου η ομάδα θα ενισχυθεί και θα χτυπήσει το πρωτάθλημα διότι πάντα επιδίωξη του Δούκα είναι το πρωτάθλημα και στόχο έχει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες που μετέχουν στη β φάση του πρωταθλήματος  καλή επιτυχία»

ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ: «ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ»
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Ιατρούδης σχετικά με τη συμμετοχή του Αλέξη Αλβανού στο F4 και τη συμμετοχή του στον τελικό του γερμανικού Κυπέλλου τόνισε: «Για άλλη μια φορά, o μεγάλος αθλητής Αλέξης Αλβανός εκπροσώπησε κατά τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό χάντμπολ στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Η παρουσία του σε αυτό τον τελικό ήταν αισθητή. Τον τελικό τον είδε όλη η Ευρώπη και στο πρόσωπο του Αλέξη Αλβανού αντανακλάται η προσπάθεια όλων των  Ελλήνων χαντμπολιστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό και μεγαλουργούν».

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: «Ο ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ- Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ»
Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Θεόδωρος Παυλίδης, αναφερόμενος στη μάχη για τον τίτλο που θα γίνει στη β΄ φάση του πρωταθλήματος τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο προβάδισμα και το έχει με την αξία του . Είναι η σταθερότερη ομάδα του πρωταθλήματος αλλά και ο Πανελλήνιος είναι γεννημένος πρωταθλητής και οι παίκτες του πιστεύω πως δεν έχουν πει την «τελευταία λέξη» ακόμα, άρα όλα θα κριθούν  στους αγώνες της β΄ φάσης. Ο Θερμαϊκός με το Διομήδη θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτή την αναμέτρηση».
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων όπως αναγράφονται στον ανωτέρω πίνακα.
Μετά το τέλος των αγώνων στην  πρώτη τετράδα η ομάδα που θα κερδίσει την πρώτη θέση ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια ενώ οι υπόλοιπες κατακτούν τις θέσεις 2-4 της τελικής κατάταξης. Στη β τετράδα καταλαμβάνουν τις θέσεις 5-8 της τελικής κατάταξης και στην  τρίτη τετράδα καταλαμβάνουν  τις θέσεις 9-12 της τελικής κατάταξης Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 11-12 υποβιβάζονται στην Α2 Ανδρών.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΚΑΣ ΣΤΑ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΣΧΑ
Ο Πανιώνιος ΓΣΣ αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στους παμπαίδες πρωταθλητής. Αποσπώντας ισοπαλία 26-26 εκτός έδρας από τον Ιωνικό. Στο ά ημίχρονο ο Πανιώνιος έχανε 18-9. Οι δυο ομάδες ισοβάθμισαν αλλά  ο Πανιώνιος υπερτερεί ότι στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει με 34-31.
Στο μίνι πρωταθλητής ΕΣΧΑ αναδείχθηκε ο ΑΣΕ Δούκα ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Ιωνικό με 19-17.
Στο μικρό τελικό: Δικέφαλος Αστέρας-Πανιώνιος ΓΣΣ 19-12.
Στους ημιτελικούς: Ιωνικός Δικέφαλος Αστέρας 17-16 και ΑΣΕ Δούκα Πανιώνιος 16-14.

Τελική Κατάταξη
1.ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ
2.Ιωνικός
3.Δικέφαλος Αστέρας
4.Πανιώνιος ΓΣΣ

ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ Β΄ ΑΝΔΡΩΝ
Η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΣΧΑ στους Άνδρες ΑΟ Πήγασος προκρίθηκε στον τελικό των μπαράζ μιας και η πρωταθλήτρια Βορείου Αιγαίου Γέρας Παπάδου δεν προσήλθε στον μεταξύ τους αγώνα.Το μοναδικό εισιτήριο για άνοδο στη Β Εθνική  θα διεκδικήσουν ο ΑΟ Πήγασος Κυψέλης και η δευτεραθλήτρια ΑΟ Πολιτεία σε αγώνα που θα δώσουν το επόμενο Σαββατοκύριακο σε ουδέτερο γήπεδο την Κυριακή ώρα 14.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης.

24 comments

Anonymous said...

Είδε ή έμαθε κανείς τι έγινε στο μίνι και την έπεσε το goal στον Κουτσούπη. Εντάξει ρε Μπραουδάκη παίζει ο γιός σου αλλά ενα πρωτάθλημα μινι είναι. Μην υπερβάλουμε κιόλας.

Anonymous said...

ti ????

coachchrispap said...

Απλά στους περισσότερους γονείς του Δούκα δεν άρεσε η παρατήρηση που έγινε στο σωματείο ότι φανατίζουν τα πιτσιρίκια, γιατί δεν συμφωνούν με αυτήν.
Παπανικολάου Χρήστος
Προπονητής mini Α.Σ.Ε.Δούκα

Anonymous said...

ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΧΕ ΕΙΔΑΝ
ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ FINAL FOUR ΤΟΥ ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ.
ΜΙΛΑΓΕ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΠΗΣ ΓΙΑ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ
(ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΥΚΑ)
ΣΤΗΝ "ΔΙΑΙΤΗΤΑΡΑ" ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ
ΑΥΤΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΟΣ
CHAMPIONS LEAGUE.
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΟΝ
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΕΤΣ.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ
ΓΙΑΤΡΟΣ.

Anonymous said...

Ντροπή και αίσχος.
Εαν θέλετε να είστε μόνοι στό
γήπεδο να μας το πείτε για να
αλλάξουμε άθλημα.

ΔΟΥΚΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ !!!!!

Anonymous said...

Φαίνεται ο Κουτσούπης στον Πανελλήνιο είχε συνηθίσει σε συμπεριφορές εκκλησίας, και του κακοφάνηκε που επεφημούσαν καμιά εικοσαριά γονείς. Στον Πανελλήνιο συναναστράφηκε με τα καλύτερα παιδιά του χάντμπολ στον πάγκο και είδαμε το ήθος του. Και είδαμε και αν διαμαρτυρόταν στους διαιτητές και αυτός, παρότι ήταν πρώην συνάδελφοι του.
Αν θες να κάνεις παρατηρήσεις κύριε Κουτσούπη να τις κάνεις στον εαυτό σου.

Anonymous said...

Ti egine, eide to goal kaneis simera na ma8oume? X8es elege oti 8a exei kai sunexeia simera.

Anonymous said...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ MINI ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ Η ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΣΟΥΝΕ ΜΠΛΟΚ ΣΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ Η ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!

Anonymous said...

ΚΑΗΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ............

Anonymous said...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΣΟΥΠΗ.
ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.
ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΗΤΑΝ ;
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΩ ΕΙΧΑΤΕ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ;
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ.
ΜΗΝ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ
ΑΛΛΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ.


ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΕΤΩΝ 45.

Anonymous said...

opa re paidia nomizo oti to parakanate ap oti ema8a den ekane tipota o xristianos [ o koytsoypis] apla parakalese toys proponites ton omadon na einai oso ginete pio kosmioi stin simperifora toys me toys diaitites kai vre8ike aytos o dimosiografos poy exei to vlastari toy ston doyka na ton faei!!![ h dimokratia ton...dimosiografon!! eleos ola exoyn kai ena orio ,oxi sto vomo tis skopimototas na ta isopedonoyme ola...exoyme dei goneis apo diafores omades poy kanoyn san trelei stin eksedra ayto 8eloyme na kaliergisoyme sta mikra paidia?. eyxaristo gia tin filoksenia.

Anonymous said...

symfono me ton proigoymeno [10,01] fantastite an den kerdize o doykas ti 8a ginotane ...!!sigoyra tha eftege o koytsoypis h oxe h diaitisia, to gipedo kai den ksero ti allo...me osa diavasa apo edo mesa gia na einai kapios arestos den tha prepei na milaei katholoy kai akoma perisotero se omades poy exoun dimosiografoys...mpampades!!! H DINAMI TIS PENNAS..!!!opios mas tin dini h fatsa toy na ton kseftilizoyme !!!mravo re dimokrates ola gia to kalo ton paidion sas doste eseis ta paradigmata.

Anonymous said...

ΤΟ GOAL ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΠΗΣ
ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΚΑ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ.


GOAL 12-5-2009
ΥΓ.: Νόμιζα ότι τις αθλητικές μας παθογένειες τις γεννάει μόνο ο ποδοσφαιρικός χώρος -κι αυτός σε επαγγελματικό επίπεδο, όπου στο φινάλε διακυβεύονται δεκάδες εκατομμύρια κι όλα τα φώτα της δημοσιότητας εκεί εστιάζονται- αλλά καθημερινά διαπιστώνω ότι έχω λάθος! Πού να δείτε τι συμβαίνει και στα άλλα ομαδικά αθλήματα, ακόμα και σε κείνα που θα έπρεπε να νιώθουν ευτυχισμένα όταν μαζεύουν μερικές εκατοντάδες κόσμου, πόσο δε στα επίπεδα των υποδομών!

Π.χ., στο χάντμπολ -των «τρεις κι ο κούκος» σε σχέση με το ποδόσφαιρο- και σε ηλικίες τόσο τρυφερές (παιδιά δημοτικού και γυμνασίου) που θα έπρεπε να είναι όλα εντελώς αγνά. Ξεπερνώ το ότι κακώς διοργανώνονται πρωταθλήματα κι όχι τουρνουά ή φεστιβάλ -άρα φυσιολογικά υπάρχει ανταγωνισμός, νικητής, ηττημένος, τρόπαιο, κοινώς βαθμοθηρικός στόχος- και πάω στα παράλογα, σαν αυτά που έζησα φέτος στα τελικά της ΕΣΧΑ για παιδιά έως 13 ετών...

Δεν μου έχει ξανατύχει πρόεδρος ένωσης (ο Σπύρος Κουτσούπης, που είναι συνάμα και πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας) να εξομολογείται σε διαιτητή πριν από τον τελικό και να του λέει ότι είναι δυσαρεστημένος με το «φανατισμό» των πολλών φιλάθλων της μιας εκ των δύο ομάδων. Κι όπου «φανατισμός» περίπου 50-70 γονείς και παππούδες - γιαγιάδες που κοσμιότατα (χωρίς ίχνος ύβρεως ή άλλου υποτιμητικού συνθήματος) εμψύχωναν την προηγούμενη ημέρα τα βλαστάρια τους στον ημιτελικό!

Δεν μου έχει ξανατύχει παράγοντας που ενοχλείται επειδή μια ομάδα την ακολουθούν αντί τρεις τέσσερις, μερικές δεκάδες, λες και είναι αγοραφοβικός! Και δεν μου έχει ξανατύχει να μοιράζεται τον πόνο του με το διαιτητή που θα σφυρίξει σε λίγη ώρα, τον ίδιο που τυχαία (φαντάζομαι) είχε σφυρίξει προβληματικά και πέρυσι. Κι ενοχλείται μ' αυτά (αντί να χαίρεται για τη δουλειά που γίνεται στις υποδομές και τη στήριξη του κόσμου) κι όχι π.χ. που διοργάνωσε φάιναλ φορ ξεχνώντας να ειδοποιήσει γραμματεία (!) ή που διοργάνωσε φάιναλ φορ σε κλειστό χωρίς κυλικείο, με συνέπεια ούτε νερά για τους μικρούς αθλητές να υπάρχουν...

Anonymous said...

Ρε παιδιά δεν μπορεί να κέρδισαν και να διαμαρτύρονται άδικα.
Κάτι πρέπει να παίχτηκε.
Δεν μπορεί να είναι τρελοί οι άνθρωποι.
Στο φινάλε ας δώσει πειστικές απαντήσεις ο Κουτσούπης για να τελειώνει το θέμα.

Anonymous said...

elate re doykakia mas exete mperdepsi kai epidi ksero kai ego kapia pragmata opos aloste poly apo edo mesa mporeite na moy dosete na katalavo ?dil o koytsoypis epiase toys diaitiyes gia na toys epireasi eis varo sas? xa xa kai na avantari tin alli omada!!! pali xa xa eleos prospathite na ftiaksete klima gia toys telikoys kai ta vazete meton koutsoupi poy an thimame kala kapote itan kai paixti sas!!! vre oust !!!

Anonymous said...

Να φανταστώ ότι θα πέσει ή έπεσε τηλέφωνο εξομάλυνσης από τον μεγάλο, γιατί τώρα που το πήρε ο Μπραουδάκης επάνω του, δεν καθαρίζεις εύκολα με τη Β εθνική των παραγόντων και υπαλλήλων.

Μπραουδάκης said...

Το ήθος και η ωριμότητα όσων σχολιάζουν ανώνυμα κάποιον που δεν τον ξέρουν (ούτε καλά καλά γνωρίζουν για ποιο πράγμα τοποθετούνται)είναι αυταπόδεικτη...
Ξεπερνάω, λοιπόν, τα κακεντρεχή σχόλια του τύπου "kai vre8ike aytos o dimosiografos poy exei to vlastari toy ston doyka na ton faei!!![ h dimokratia ton...dimosiografon!! eleos ola exoyn kai ena orio ,oxi sto vomo tis skopimototas na ta isopedonoyme ola...exoyme dei goneis apo diafores omades poy kanoyn san trelei stin eksedra ayto 8eloyme na kaliergisoyme sta mikra paidia?. eyxaristo gia tin filoksenia.", αλλά και "gia na einai kapios arestos den tha prepei na milaei katholoy kai akoma perisotero se omades poy exoun dimosiografoys...mpampades!!! H DINAMI TIS PENNAS..!!!opios mas tin dini h fatsa toy na ton kseftilizoyme" και λέω μόνο το εξής:
Με το ονοματεπώνυμό μου και με την ιδιότητά μου ως δημοσιογράφου (κι όχι πατέρα αθλητών) σημείωσα συγκεκριμένα πράγματα στην εφημερίδα. Συγκεκριμένα και απλά για να απαντηθούν από τον πρόεδρο της ΕΣΧΑ. Αυτός επέλεξε να (μην) απαντήσει με γενικότητες -η επιστολή του δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο- κι αναγκάζομαι δίπλα από τη δημοσιευμένη επιστολή του να απευθύνω εκ νέου μπόλικα "γιατί".
Η ανάγνωση είναι ελεύθερη, όπως και η εξαγωγή συμπερασμάτων. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Μπραουδάκης Βαγγέλης
Αθλητικός Συντάκτης (επάγγελμα - έγκλημα για κάποιους όταν τα παιδιά σου παίζουν χάντμπολ)

coachchrispap said...

Δεν έχω καταλάβει ακόμα προς τι η παρεξήγηση. Νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσουμε σε μερικά πράγματα. Και εξηγούμαι:

Ο Κουτσούπης έχει σίγουρα δίκιο να θέλει σε όλες τις κατηγορίες πρωταθλημάτων αλλά πολύ περισσότερο σε αυτή των μίνι να υπάρχει ένα καλό κλίμα, ένα fair play και μια αθλητική ατμόσφαιρα μέσα στην οποία τα μικρά παιδιά θα μπορούν να παίξουν πρωτίστως, να διασκεδάσουν και να μείνουν αθλητές του χαντμπολ.

Αν κάποιοι γονείς του Δούκα υπερέβαλαν στην υποστήριξη της ομάδας τους, και φτάσαν σε φανατισμό, νομίζω ότι αυτή η συμπεριφορά τους δεν είναι αποδεκτή ούτε από το σύλλογο του Δούκα που πρώτα απ’ όλα είναι σύλλογος εκπαιδευτικού ιδρύματος που διδάσκει αγωγή, αλλά ούτε και από τους υπόλοιπους γονείς των αθλητών. Για το σκοπό αυτό θα γίνει και συγκέντρωση όλων των γονέων άμεσα και θα συζητηθεί αυτό το θέμα.

Από την άλλη οι γονείς του Δούκα μπορεί να έχουν πειραχθεί στο ότι το θέμα δεν είχε τόση μεγάλη διάσταση, καθώς περιορίστηκε σε κάποιες λεκτικές διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή του ημιτελικού από 2-3 άτομα - που δεν γίνεται αυτό; - (παρότι δεν συμφωνώ να γίνεται ούτε και αυτό!). Έτσι κατά μιά άποψη μπορεί να αισθάνονται αδικημένοι, γιατί αμυδρά υποφαίνεται ότι η ομάδα των παιδιών τους δεν νίκησε με την αξία της, αλλά με την πίεση που ασκήθηκε στον διαιτητή και αυτό το θεωρούν άδικο.

Όσο για τα οργανωτικά θέματα, πράγματι υπήρχε ένα σχετικό πρόβλημα, αλλά και πάλι το όλο θέμα δεν είναι τόσο σοβαρό για να ασχοληθούμε περισσότερο μαζί του. Και άλλες φορές έχει αργήσει αγώνας να ξεκινήσει, και άλλες φορές δεν υπήρχαν νερά, απλά να κοιτάξουμε η επόμενη διοργάνωση να μην έχει αυτές τις δυσλειτουργίες.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχουν διαφορές μεταξύ μας. Όλοι έχουμε ένα κοινό σκοπό. Την καλυτέρευση του χάντμπολ, και οι γονείς θέλουν ένα άθλημα υγιές και όχι χουλιγκανίστικο, για να διασκεδάζουν και να διαπαιδαγωγούνται καλύτερα τα παιδιά τους, και οι άνθρωποι της ΕΣΧΑ βάζουν αφιλοκερδώς χρόνο από τη ζωή τους για να παίζουν τα παιδιά άλλων, απλά και μόνο γιατί έχουν κάποιο συναισθηματικό δέσιμο με το άθλημα. Το θέμα είναι να συνενοούμαστε καλύτερα μεταξύ μας, να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, και να βελτιώσουμε τις συνθήκες πρωταθλήματος για να βγάλουμε περισσότερα παιδιά στο χάντμπολ. Είναι θέμα επιβίωσης του αθλήματός μας.

Τα παραπάνω τα γράφω γιατί έτσι πιστεύω ότι πρέπει να λειτουργούμε στο χώρο μας, χωρίς να έχω δεχτεί τηλέφωνο εξομάλυνσης από τον μεγάλο.

Anonymous said...

Χρήστο σωστά τα λες αλλά αν αυτά τα έλεγες και στους γονείς ίσως δεν θα έπαιρνε τέτοια έκταση το θέμα να ασχολείται ο Μπραουδάκης τρεις μέρες με το συγκεκριμένο θέμα. Όσο για το τηλέφωνο από τον μεγάλο, προφανώς επρόκειτο προς τον Μπραουδάκη και όχι σε σένα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΓΑΖΗΣ said...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΜΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΙ΄ΕΣΕΝΑ.

Anonymous said...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΕΔ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. Ο ΚΟΥΤΣΟΥΠΗΣ ΚΑΠΟΥ ΥΠΕΡΕΒΑΛΕ ΕΑΥΤΟΝ, Ο ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ ΚΑΠΟΥ ΤΗΝ ΨΩΝΙΣΕ & ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΦΩΝΑΞΑΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΛΗΞΑΝ.

Anonymous said...

9.16 κι εγώ τις ίδιες ακριβώς λέξεις θα χρησιμοποιούσα με μια αλλαγή στη διάταξη και θα έγραφα:

"ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣΕΔ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. Ο ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ ΚΑΠΟΥ ΥΠΕΡΕΒΑΛΕ ΕΑΥΤΟΝ, Ο ΚΟΥΤΣΟΥΠΗΣ ΚΑΠΟΥ ΤΗΝ ΨΩΝΙΣΕ & ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΦΩΝΑΞΑΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΛΗΞΑΝ."

Anonymous said...

Ειμαι γονιος ενος απο τους αθλητες της ομαδος χαντμπωλλ μινι του ΔΟΥΚΑ.Ειμαι υπερηφανος που το παιδι μου ασχολειται με τον αθλητισμο και συγκεκριμενα με ενα ελαχιστα γνωστο στην Ελλαδα αθλημα.Ειμαι υπερηφανος που ειμαι φιλος με αλλους 50 γονεις και συγγενεις αθλητων που μας εχει ενωσει η αγαπη των παιδιων μας στο χαντμπωλλ και ειμαστε μαζι τους καθε Σ/Κ στους αγωνες, μαζι περισυ στο Κιλκις στο Πανελληνιο,μαζι στις προπονησεις και τις προσπαθειες τις ομαδος.Ειμαι υπερηφανος για το καταπληκτικο κλιμα που καλλιεργειται στην ομαδα απο τον προπονητη, τους υπευθυνους του σχολειου τους μικρους αθλητες και τους εκπληκτικους γονεις στους οποιους οφειλεται η μεγαλη συσπειρωση των παιδιων γυρω απο το συλλογο.
Νοιωθω ασφαλεια που το παιδι μου μεγαλωνει σε ενα τετοιο περιβαλλον.
Ειμαι υπερηφανος που στην ομαδα μινι χαντμπωλλ του ΔΟΥΚΑ συνωστιζονται 25 παιδια τη στιγμη που ολη η Ελλαδα ασχολειται με το ποδοσφαιρο και το μπασκετ...

Παρατηρησα στα σχολια μια επιθεση, αηθη μερικες φορες, που γινεται στον Μπραουδακη.Δεν μπορουμε να αντεξουμε παιδια οτι βγαινει καποιος και λεει τα πραγματα με το ονομα τους? Πειραξε οτι βγηκε και τα εγραψε ακριβως οπως εγιναν χωρις καμια συμβιβαστικη προσπαθεια ωστε να ευχαριστησει ολες τις πλευρες? Το ζητημα ειναι οτι τα εγραψε, η οτι εγιναν ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ? Ενοχλησαν αυτα που εγραψε και οχι αν αυτα που εγραψε, ΕΓΙΝΑΝ??(και επεσαν στην αντιληψη πολλων?...)
Γιατι σας φαινεται περιεργο που ασχολειται με εναν αγωνα χαντμπωλλ και μαλιστα μινι? Δεν ειναι σοβαρωτατη υποθεση τα αθλητικα φυντανακια μας και το περιβαλλον μεσα στο οποιο εξελισσονται?
Ποιο σοβαροι ειναι οι ποδοσφαιρικοι σκοτωμοι?

Σαν γονιος,μεταξυ των αλλων, προσπαθω να διαπαιδαγωγησω το παιδι μου στις αρχες της Δικαιοσυνης.Δυστυχως ομως καποιοι εχουν αποφασισει αλλιως.
Και αναφερομαι στην διαιτησια του τελικου οι διαιτητες του οποιου ποδοσφαιροποιοντας εναν αγωνα μινι, με προκλητικο και καταφανερα ΑΔΙΚΟ τροπο εφαρμοσαν τους κανονες του αθληματος με κριτηριο την υποστηριξη του ενος(η σωστοτερα την αντιπαθεια απεναντι στον εναν απο τους δυο...).Ξεχασαν οτι σε αυτες τις ηλικιες πρεπει να διαπαιδαγωγουν και να διδασκουν τα μικρα παιδια που αγωνιζονται οτι ολοι ειναι ισοι απεναντι στους κανονισμους του αθληματος ειτε ειναι σωματειο καποιας γειτονιας ειτε ειναι σωματειο καποιου ιδιωτικου σχολειου.Κανενας δεν δικαιουται ευνοια.
Τοσο οι "νικητες" οσο και οι "ηττημενοι" πρεπει να τυγχανουν την ιδιας ακριβως αντιμετωπισης.Αυτο λεγεται ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και αυτο ειναι το εργο ενος διαιτητη αθληματος μικρων ηλικιων.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Για να διαπαιδαγωγησουμε μια νεα γενια αντι-χουλιγκανς που να αγαπα τον αθλητισμο και οχι τον παραγοντισμο και τον φανατισμο πρεπει τους μαθετε εσεις οι κριτες των προσπαθειων τους οτι δεν παει χαμενος ο κοπος τους και οι προπονησεις τους ολη τη χρονια επειδη εσεις ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ...
Και δημιουργειτε στα παιδια ενα "ΓΙΑΤΙ" που στο λεωφορειο της επιστροφης μετα τον αγωνα εκφραζοταν με ερωτησεις απο τα παιδια μας (που παρα τη νικη τους) ηθελαν να μαθουν...
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟ TI NA TOYΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ Κε ΔΙΑΙΤΗΤΑ ??

(ισχυρο μαθημα εδωσαν τα ιδια τα παιδια και των δυο ομαδων που στο τελος του αγωνα χωρις καμια αντιπαλοτητα εδωσαν τα χερια και αγκαλιαστηκαν...)

Anonymous said...

O KOYTSOYΠΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΓΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ¨¨¨ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ. ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΙ ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΑΝ ΟΛΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ¨¨¨¨ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΙΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΚΑΤΙ Η ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ!!!!!ΠΑΣ ΜΗ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ