ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ξεκίνησε σήμερα το προπονητικό καμπ της Εθνικής Ανδρών στη Θεσσαλονίκη το οποίο θα διαρκέσει έως τις 29 Δεκεμβρίου. Οι αθλητές θα συγκεντρωθούν το Σάββατο 27/12 και ώρα 11:30, στο γήπεδο Μίκρα 3 για την πρώτη τους προπόνηση που θα γίνει 12:00-14:00. Την ευθύνη του καμπ έχουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές της Εθνικής Ανδρών Νίκος Μάντζος  και Παναγιώτης Ιατρούδης.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ»
Ο Διεθνής παίκτης του Φιλίππου Σταύρος Παπαδόπουλος σχετικά με το καμπ της Εθνικής τονίζει: «Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να προετοιμαστούμε για τα φιλικά με την Γερμανία. Θεωρώ ιδιαίτερα θετικό το ότι έχουν κληθεί και νέα παιδιά στην Εθνική ομάδα για να δουλέψουν κοντά μας. Στη Γερμανία απέναντι σε μια ομάδα που ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα δώσουμε δυνατούς αγώνες και θα μπορέσουμε να δούμε λίγο πριν τους δικούς μας μεγάλους αγώνες για το Euro τις δυνατότητές μας και το τι χρειάζεται να διορθώσουμε.

ΚΟΤΣΙΦΑΣ: «ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ»
Ο διεθνής τερματοφύλακας Γιώργος Κότσιφας τόνισε: «Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν σε πιο σημείο βρίσκονται οι παίκτες και να οργανώσουν τα σχεδιά τους για τα παιχνίδια στην Γερμανία. Κάθε καμπ της Εθνικής έχει τη δική του σημασία και χρησιμότητα»

Οι αθλητές που έχουν κληθεί:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ,          Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΤΖΟΥΦΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΒΟΥΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΔΕΛΙΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ, Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΜΠΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΒΑΚΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Α.Ο.Δ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΡΙΓΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Α.Ο.Δ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΤΣΑΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Α.Ο.Δ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, Π.Α.Ο.Κ
ΚΟΤΣΙΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Π.Α.Ο.Κ
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Π.Α.Ο.Κ
ΜΙΣΥΡΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Π.Α.Ο.Κ
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ, A.Ε.Κ.
ΚΟΤΕΛΙΔΑΣ ΑΛΕΞΗΣ, Π.Γ.Σ.
ΣΕΒΑΣΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ, VFL FREDENBECK
ΔΗΜΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ

Το πρόγραμμα των προπονήσεων :
Σάββατο 27/12    12:00-14:00        20:00-22:00
Κυριακή 28/12    10:00-12:00        18:00-20:00
Δευτέρα 29/12    10:00-12:00

ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΣΧΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
Αναχωρεί στις 26  Δεκεμβρίου το κλιμάκιο παμπαίδων της ΕΣΧΑ προκειμένου να πάρει μέρος σε τουρνουά στο Βελιγράδι στο οποίο θα συμμετέχουν 16 ομάδες παίδων και 16 ομάδες παμπαίδων από τις Σλοβενία τη Γαλλία τη Σερβία και άλλες χώρες. Το τουρνουα ξεκινά στις 27 και ολοκληρώνεται στις 29. Το τουρνουά διοργανώνει η Ομοσπονδία της Σερβίας σε συνεργασία με τον Ερυθρό Αστέρα και οι αγώνες θα λάβουν χώρα σε 4 κλειστά γυμναστήρια. Το κλιμάκιο παμπαίδων της ΕΣΧΑ θα μεταβεί στη Σερβία αεροπορικώς. Χορηγός της δράσης είναι η ναυτιλιακή εταιρεία ΑLBA η οποία για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει και ενισχύει τις προσπάθειες της ομάδας. Την ομάδα θα συνοδεύσουν οι Κώστας Κότσιρας και Δημήτρης Σκάρλος ο φυσιοθεραπευτής Σπύρος Αλούπης και αντιπρόσωπος του χορηγού Χρήστος Κουμαραδέλης (ΑLBA). Η ομάδα της ΕΣΧΑ αποτελείται από τους εξής πάικτες: Σταύρος Παπαδόπουλος Γιάννης Βιδάκης, Μανώλης Κουμαραδέλης, Χρήστος Κεδέρης, Δημήτρης Παπακώστας Γιάννης Αντωνιάδης Σπύρος Χαιρουβιμ, Δημήτρης Τσόρδας, Δημοσθένης Δημόπουλος, Άγγελος Αντωνόπουλος, Φιλίππου Χρήστος, Γιάννης Τσολακίδης, Γιάννης Κολοκούρης, Άγγελος Λέκας, Δημήτρης Νικολόπουλος , Γιώργος Περιάλης, Δημήτρης Κόρμπος, Στεύρος Ζάγκας. Το αγωνιστικό πρόγραμμα του τουρνουά προβλέπει για το κλιμάκιο  της ΕΣΧΑ να δίνει δυο αγώνες κάθε μέρα. Στο ίδιο τουρνουά από την Ελλάδα θα μετέχει και η ομάδα των παίδων του ΓΣ Κορωπίου, η οποία θα μεταβεί στο Βελιγράδι οδικώς. Η ομάδα θα συνοδεύεται από τον προπονητή Μανώλη Κακάκη και τον έφορο  Κ. Τσόρδα .
ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΧΕ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ
Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Στέλιος Αγγελούδης και τα μέλη του ΔΣ της ΟΧΕ στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά τους προς τον κόσμο του αθλήματος τονίζουν: «Ευχόμαστε σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος, σε όλη τη χώρα, μέσα από την καρδιά μας Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2009, με υγεία για τους ίδιους και για τις οικογένειές τους. Για τον καινούργιο χρόνο ευχόμαστε κάθε πρόοδο σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο. Ακόμα ευχόμαστε να μην υπάρχουν ακόμα και παραμικρά κρούσματα αντιαθλητικής συμπεριφοράς και να  παγιωθεί ακόμα περισσότερο η αντίθεση του αθλήματος με κάθε τι που έχει σχέση  με τη βία και το ντόπινγκ.

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΙΟ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΙΟ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΥΣ»
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ Θανάσης Νικολίτσας εύχεται σε όλους τους διαιτητές και σε όλους τους  συντελεστές του αθλήματος Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος. Επίσης τονίζει στο χαιρετισμό του  ότι: «Επιμένουμε στο να θέλουμε τους διαιτητές σε κάθε αγωνιστική πιο γυμνασμένους πιο μελετημένους πιο έτοιμους. Για τις  μέχρι τώρα αγωνιστικές των νέων πρωταθλημάτων έχω να πω πως σε γενικές γραμμές οι διαιτητές πήγαν αρκετά καλά αλλά το ζητούμενο είναι να πηγαίνουν και ακόμα καλύτερα»..

 

No comments