Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Κλειδιά της επιτυχίας Τζηράς, Ζαλώνης

Αποδείχθηκε για άλλη μια φορά πως το Κύπελλο είναι ένας ιδιαίτερος θεσμός, όπου δεν χωρούν προγνωστικά.
Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε μεταξύ Δούκα και Θερμαϊκού. Δόθηκαν κατά την διάρκεια της κανονικής διάρκειας του αγώνα οι ευκαιρίες και στις δύο ομάδες να γείρει η πλάστιγκα υπέρ τους. Η ομάδα του Θερμαϊκού έδειξε μεγάλη αδυναμία στην επίθεση όταν έπαιζε με παίκτη περισσότερο και στα σημεία της πίεσης δεν υπήρχαν οι καθαρές επιλογές, ενώ αντίθετα σε αυτές τις στιγμές ο Δούκας αντιπαρέταξε το νεανικό ενθουσιασμό με μπροστάρηδες τους Τζηρά και Ζαλώνη, που ήταν τα κλειδιά της επιτυχίας. Η πρόκριση του Κιλκίς ήταν μεγάλη επιτυχία, γιατί έγινε απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα όπως ο Πανελλήνιος, ο οποίος όμως παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό του και επειδή στην ουσία αυτή του η νίκη ήταν το διαβατήριο του για το φάιναλ- φορ, δεδομένου πως στους -8- θα παίξει εντός με τον Ιωνικό. Η περίπτωση του πλέι μέικερ Παναγιώτη Τζουβάρα, αποδεικνύεται χρυσή επιλογή των ανθρώπων του Κιλκίς. Με τις συνεχείς καλές εμφανίσεις του, ανοίγει από μόνος του την πόρτα της Εθνικής. Το παιχνίδι ΠΑΟΚ- Φίλιπππος πιστεύω ότι και ο τελευταίος φίλαθλος θα ήθελε να είναι παρών. Ενα ματς όπου πραγματικός νικητής αναδείχθηκε το άθλημα. Ο Φίλιππος έδειξε αντανακλαστικά και χαρακτήρα μετά την ήττα από τον Πανελλήνιο, οι παίκτες του το πήραν προσωπικά και έδωσαν ένα νέο κίνητρο στην ομάδα με την διεκδίκηση του τροπαίου. Ευχάριστη έκπληξη είναι η νίκη του Πανσερραϊκου, λόγω του ότι βρίσκεται στην Α2, άλλα όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα δεν τους έκανε εντύπωση, ενώ σίγουρα πλέον αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον το ματς Πανσερραϊκός- ΑΕΚ. Οι πρόκρισεις του Διομήδη επί των Βριλησσίων και του Μινώταυρου επί του Ποσειδώνα Λουτρακίου ήταν αναμενόμενες, ενώ ο Ιωνικός ΝΦ μάλλον διάλεξε λάθος παιχνίδι να χτυπήσει. Την απόδοση αυτή θα έπρεπε να είχε τρεις ημέρες νωρίτερα για το πρωτάθλημα κόντρα στο Κορωπί, καθώς αυτή η νίκη ήταν μόνο ψυχολογικής σημασίας εν όψει Φιλίππου.

2 comments

Anonymous said...

Βρε Παναγιώτη είναι κρίμα στη στήλη "η γνώμη του ειδικού" να περιορίζεσαι σε σχόλια τύπου "έπαιξαν γερά στην άμυνα, δυνατά στην επίθεση". Από τον Εθνικό προπονητή έχουμε περισότερες απαιτήσεις. Αν δείς την ανάλυση του Τσαβδαρίδη στη goal θα καταλάβεις τι εννοώ.

Anonymous said...

file allo to ena allo to allo. o tsavdaridis kanei sxolio mono gia ena mats, ara exei ton xoro na kanei oses analiseis thelei. o iatroudis sth sportday kanei sxolio olhs tha agonistikis h tis fasis tou kipelloy, ara prepei na milisei gia arketa mats