ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ

Η τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών  Νίκος Μάνζος και Παναγιώτης Ιατρούδης θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλονίκη 27-29 Δεκεμβρίου 2008 προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών χωρίς όμως τη συμμετοχή των διεθνών αθλητών που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Καινούργιο πρόσωπο στην Εθνική ομάδα είναι ο Στέλιος Δημάκης του ΓΑΣ Κιλκίς. Στο σκεπτικό των ομοσπονδιακών προπονητών ήταν και η κλήση του Παναγιώτη Τζουβάρα του ΓΑΣ Κιλκίς , ο οποίος λόγω προσωπικής υπόθεσης θα κληθεί σε επόμενο καμπ. Οι αθλητές θα συγκεντρωθούν το Σάββατο 27/12 και ώρα 11:30, στο γήπεδο Μίκρα 3 για την πρώτη τους προπόνηση που θα γίνει 12:00-14:00. Ο Στέλιος Δημάκης του ΓΑΣ Κιλκίς δήλωσε: «΄Ηταν έκπληξη για εμένα η κλήση στην Εθνική ομάδα για το καμπ των Χριστουγέννων. Την πρόσκλησή μου την αποδίδω στην πολύ καλή εμφάνιση που είχαμε μαζί με την ομάδα μου στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο. Είναι ευθύνη για μένα. Πρέπει να δουλέψω σκληρά. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές τις οποίες και θα τηρήσω. Προέρχομαι από τα τμήματα παμπαίδων του ΓΑΣ Κιλκίς. Πρώτος προπονητής μου ήταν ο Νίκος Γεωργιάδης. Πρότυπό μου είναι ο Γρηγόρης Σανίκης και όνειρό μου είναι να βρεθώ κάποια στιγμή στη θέση του».

Οι αθλητές που έχουν κληθεί:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ,  Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΤΖΟΥΦΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΒΟΥΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΔΕΛΙΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ, Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΜΠΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Α.Σ. ‘Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ’ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΒΑΚΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Α.Ο.Δ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΡΙΓΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Α.Ο.Δ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΤΣΑΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Α.Ο.Δ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, Π.Α.Ο.Κ
ΚΟΤΣΙΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Π.Α.Ο.Κ
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Π.Α.Ο.Κ
ΜΙΣΥΡΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Π.Α.Ο.Κ
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ, A.Ε.Κ.
ΚΟΤΕΛΙΔΑΣ ΑΛΕΞΗΣ, Π.Γ.Σ.
ΣΕΒΑΣΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ, VFL FREDENBECK
ΔΗΜΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ

Το πρόγραμμα των προπονήσεων :
27/12    12:00-14:00        20:00-22:00
28/12    10:00-12:00        18:00-20:00
29/12    10:00-12:00


ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2008
Στο επίσημο site της ΟΧΕ στην επιλογή Γραφείο Τύπου- Ανακοινώσεις έχει αναρτηθεί η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ του 2008.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ
Αύριο Κυριακή 21 Δεκεμβρίου από τις 9.00 το πρωϊ έως τις 2.00 το μεσημέρι στο Κλειστό του Πανελληνίου θα γίνει μεγάλη γιορτή Χάντμπολ στο Κλειστό του Πανελληνίου για μαθητές δημοτικών σχολείων από την τρίτη έως την έκτη. Οι αγώνες θα είναι 5x5 . Ενώ το κλίμα θα είναι εορταστικό με χριστουγεννιάτικη μουσική και δώρα από τον Άγιο Βασίλη. Την διοργάνωση έχει αναλάβει και επιμεληθεί ο Πανελλήνιος ΓΣ με την Επιτροπή ανάπτυξης της ΟΧΕ (ΕΑΠ). Αναμένεται να συμμετέχουν πάνω από  300 μαθητές και μαθήτριες. Την ευθύνη έχουν οι προπονητές του Πανελληνίου Δημήτρη Τεγγελίδης και Σωτήρης Τοντόροβιτς και οι Αναπτυξιακοί προπονητές της ΕΣΧΑ Δημήτρης Σκάρλος και Κώστας Κότσιρας. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και η ομάδα του Πανελληνίου με επικεφαλής το Νίκο Γραμματικό. Οι παίκτες του Πανελληνίου θα ενθαρρύνουν τους μικρούς αθλητές και θα παίξουν μαζί τους .

3 comments

Anonymous said...

Σήμερα δημοσιεύτηκε από την EHF, η κατάταξη των Εθνικών ομάδων της Ευρώπης. Κάθε πέρυσι και καλύτερα. Στην γενική κατάταξη από 27η θέση με 108 πόντους φτάσαμε το 2008 στην 31 θέση με 48 πόντους. Αντίστοιχη πτώση σημειώσαμε και στις επί μέρους κατατάξεις σε Άνδρες και Γυναίκες. Στους άνδρες (χωρίς Νέους και Εφήβους), για τους οποίους συμπεριλήφθηκαν οι νίκες επί των Ισπανίας και Σλοβακίας έχουμε 16 βαθμούς αντί 48βαθμών το 2007. Σε θέση στους άνδρες ισοβαθμούμε στην 26η θέση με 6 άλλες ομάδες μεταξύ των οποίων η Κύπρος και η Βουλγαρία. Αν συνυπολογιστούν και οι πόντοι των Νέων και Εφήβων πέσαμε στην 29θέση με 32 βαθμούς από την 23η με 64 βαθμούς το 2007. Στις γυναίκες (χωρίς νεανιδες και κορασίδες) από 44 βαθμούς το 2007 είμαστε στους 16το 2008. Παραδοξως από την 29η θέση το 2007 βρισκόμαστε στην 27η το 2008 αν συμπεριλάβουμε νεάνιδες και κορασίδες (πετυχημένος ο Σκούφας).

Κυρίοι της ΟΧΕ ας σταματήσουμε να βαφτίζουμε το ψάρι κρέας και να ανάγουμε την επικοινωνία σε πανάκεια. Αντί για τα ποιητικά κείμενα του Ν. Σωτηρίου, νομίζω ότι έφτασε η ώρα να πούμε και κάποιες αλήθειες, γιατί το άθλημα κλονίζεται.

Κύριε Χατζηδημητρίου, μέσα από τη στήλη της εφημερίδας σας, αλλά και από τα άρθρα αυτού του ιστολογίου, είστε Ο ΜΟΝΟΣ που προσπαθεί να διατηρεί το άθλημα στην επιφάνεια της επικαιρότητας. Γι αυτό και η ευθύνη σας είναι σημαντική. Περιμένω από εσας να κάνετε μια αντικειμενική έρευνα για τα αίτια της ραγδαίας πτώσης του αθλήματος μας, αγνοώντας όποιον θέλει να παρέμβει.

Ranking 2008
http://cms.eurohandball.com/PortalData/1/Resources/1_ehf_main/3_download_pdf/Ranking_List_2008_x.pdf

Ranking 2007
http://fwd.ehf.eu/Ranking_List%202007%20[864_0].pdf

LOLos said...

wraia,e8nikh...boreio elladitikh kompania.
me usxurh dosh rebani...
kaneis apo tous dablouxous?mono enas apo p.g.s
kanoume proodous..

Anonymous said...

Πρωτού πάθεις ζάχαρο από το πολύ ρεβανί , δεν μας λες εσυ σαν ομοσπονδιακός ποιούς θα έπερνρς από τους νταμπλούχους και τον ΠΓΣ στην ομάδα? ΟΝΟΜΑΤΑ ανά θέση δώσε μας.