ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΡΙΟ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΡΙΟ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΧΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η Εκπρόσωποι των σωματείων της ΟΧΕ αύριο Κυριακή και ώρα 10.00 στο Ξενοδοχείο «ΚΑΨΗΣ» στη Θεσσαλονίκη θα κλιθούν να αναδείξουν τη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας για τη νέα τετραετία. Αναμένεται να είναι αθρόα η προσέλευση των εκπροσώπων των σωματείων στην ανάδειξη τα νέας αιρετής διοίκησης η οποία θα αναλάβει τα ηνία του αθλήματος για την περίοδο 2008-2012.

ΜΕ ΦΟΥΛ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ
Στο Ελσίνκι κόντρα στη Φινλανδία η Εθνική μας ομάδα Ανδρών θα δώσει το δεύτερο αγώνα της για την προκριματική φάση του Euro 2010 αύριο Κυριακή 2 Νοεμβρίου ώρα Ελλάδος 2Μ.Μ.

H 16αδα της Εθνικής:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ GUMMERSBACH (GER)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ HSG WELTZAR (GER)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΚΑΛΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΔΕΛΛΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ STRALSUNDER (GER)
ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ MELSUNGEN (GER)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΙΦΑΣ ΠΑΟΚ
ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ MELSUNGEN (GER)
ΝΙΚΟΣ ΡΙΓΑΝΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ
AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΤΕΛΙΔΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΑΝΙΚΗΣ MELSUNGEN (GER)
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΦΡΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΙΑΡΑΣ STRALSUNDER (GER)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ:
Ο Διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Γιώργος Κότσιφας δήλωσε: «Στο Ελσίνκι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς παρά μόνο η νίκη. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε αυτό το παιχνίδι για να έχουμε ελπίδες στη συνέχεια για την πρόκριση στα τελικά του EURO 2010. H ομάδα είναι στενοχωρημένη με το αποτέλεσμα κόντρα στην Ουγγαρία αλλά παράλληλα η ελπίδα μέσα μας έχει θεριέψει όχι μόνο για να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις αλλά για να κάνουμε ένα βήμα θετικό».

Ο διεθνής παίκτης του Θερμαϊκού Γιώργος Βακάλης τόνισε: « Έχουμε πεισμώσει . Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και όλοι με ένα στόμα λέμε πως συνεχίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας»
Ο διεθνής παίκτης του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Γ.Σ Αλέξης Κοτελίδας είπε: « Θέλουμε τη νίκη με όλη μας την καρδιά . θέλουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Να έχουμε την υγεία μας και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Φινλανδία στοχεύοντας στη νίκη και μόνο στη νίκη».

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ FEHERAP ALCOA FKC Η ΟΡΜΗ ΣΤΟ «ΚΟΥΚΟΥΛΙ» ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Αύριο Κυριακή 2 Νοεμβρίου στο Κλειστό Πατρών στο «Κουκούλι» ώρα 18.00 θα γίνει ο πρώτος αγώνας της ΟΡΜΗΣ ΛΟΥΞ με αντίπαλο την Ουγγρική ομάδα FEHERAP ALCOA για το Κύπελλο ΕΗF .
Ο Διευθυντής της ΟΡΜΗΣ ΛΟΥΞ Ανδρέας Κόγκας δήλωσε: «Για το παιχνίδι της Κυριακής έχουμε τρεις καινοτομίες α) οι εταιρείες «Φροντίδα Υγείας» «Μώρος ΑΕ» και «Βest» αγόρασαν τα 1200 εισιτήρια του αγώνα και τα διανέμουν από ειδικά περίπτερα σε κεντρικά σημεία της Πάτρας δωρεάν β)ετοιμάστηκαν 10.000 ειδικά έντυπα τα οποία διανεμήθηκαν σε όλα τα σχολεία της Πάτρας για την προβολή του αγώνα και γ) αναρτήθηκαν μεγάλες αφίσες σε όλη την πόλη για την προβολή του αγώνα. Η κινητοποίηση είναι πρωτοφανής. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί αν πιάσουμε την απόδοση που είχε η ομάδα στα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Champions League τότε θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».
Το δεύτερο παιχνίδι της ΟΡΜΗΣ θα γίνει στις 8/11/08, FEHERAP ALCOA FKC- ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ ώρα 19.00 στην πόλη Σεκεσφέχερβαρ της Ουγγαρίας.


ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ Ο ΜΑΣΤΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
Χειρουργήθηκε χθες στον Ευαγγελισμό ο Διεθνής παίκτης του Πανελληνίου Γ.Σ Γιώργος Μαστορογιάννη από τον χειρουργό Ματθαίο Τζουρμπάκη για ολική ρήξη προσθίου χιαστού στο γόνατο του δεξιού ποδιού . Οι συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα και τον Πανελλήνιο καθώς και το προπονητικό τιμ των δυο συγκροτημάτων με τηλεφωνήματα, του εξέφρασαν τα περαστικά και την συμπαράστασή τους επίσης είχε τη στήριξη από αθλητές και παράγοντες της ομάδας Αρχέλαου Κατερίνης και από άλλες ομάδες . Ο Γ. Μαστορογιάννης θα πάρει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό αύριο Κυριακή.


ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ»
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος που χειρουργήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο από τον ιατρό Λάκη Νικολάου για κάκωση στο κέρας του μηνίσκου στο γόνατο του αριστερού ποδιού δήλωσε: «Ο Ιατρός Λάκης Νικολάου τον οποίο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί μου πρόσφερε τα πάντα ως γιατρός και ως άνθρωπός. Μου είπε πως όλα πήγαν καλά (αφαιρέθηκε μικρό τμήμα του μηνίσκου και καθαρίστηκαν οι χόνδροι) και ότι για 4-5 χρόνια ακόμα θα μπορώ να υπηρετώ το άθλημα που αγαπώ . Πιστεύω σε 3-4 εβδομάδες θα είμαι σε θέση να επιστρέψω σε αγώνες της ομάδας μου. Η ΑΕΚ έχει ανεβάσει τον πήχη με βάση τα αποτελέσματα. Εμείς βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά με στόχο να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θα είναι ευπρόσδεκτο για εμάς στο τέλος να έχουμε καταφέρει να κατακτήσουμε μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Όσο για το παιχνίδι με την Ουγγαρία της Εθνικής μας, ήταν μια άτυχη στιγμή και εύχομαι να παρουσιαστούν στο παιχνίδι με τη Φινλανδία απόλυτα δυνατοί και να πάρουν τη νίκη».
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος χθές πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο .

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΛΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 1/11/08
ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ 15.00 ΑΕΠ ΞΑΝΘΗΣ-ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΓ ΝΙΚΑΙΑΣ 17.30 ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΠΚ ΚΡΑΧΤΙΔΗ Δ. 15.30 ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΡΑΜΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

No comments