ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΤΣΕΝΚΟ MVP 1ης και 2ης αγωνιστικής αντίστοιχα στην Α1 ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΤΣΕΝΚΟ MVP 1ης και 2ης αγωνιστικής αντίστοιχα στην Α1 ανδρών

Ο Ευγένιος Κουλούρης 23 ετών τερματοφύλακας της ΑΕΚ, αναδείχθηκε στην ψηφοφορία των 14 σωματειακών προπονητών και των 3 ομοσπονδιακών  ως ο MVP της 1ης Αγωνιστικής της Α1 Ανδρών (20/9/08).
Ο ίδιος μόλις του ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δήλωσε: «Είναι πολύ χαρούμενος . Πρώτα από όλα για τη σημαντική νίκη της ομάδας μου επί του ΦΙΛΙΠΠΟΥ και ύστερα σαν ΜVP της πρώτης αγωνιστικής. Αυτή την τιμή την αφιερώνω στους συμπαίκτες μου. Με τα δυο πρώτα θετικά αποτελέσματα που είχαμε ανέβηκε η ψυχολογία μας. Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στη βοήθεια που μας προσφέρουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ . Στη Βέροια ήρθαν τόσο φίλαθλοι από τις γύρω περιοχές όσο και από την Αθήνα. Στο Βύρωνα οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Δημήτρη Χατζηχρήστο. Αναδείχθηκα από τα φεστιβάλ Δημοτικών Σχολείων της Κέρκυρας, με οργανωτή τον Φαίακα και πρώτο δάσκαλο το Νίκο Πέρρο. Για πολλά χρόνια από την τετάρτη δημοτικού μέχρι την τρίτη λυκείου αφιερώθηκα στη μουσική  συμμετέχοντας στη φιλαρμονική ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ. Δεν συνέχισα να κάνω καριέρα στην μουσική αλλά στις ελεύθερες ώρες ασχολούμαι με αυτή. Πρότυπό μου στην Ελλάδα είναι ο Κώστας Τσιλιμπάρης και από το εξωτερικό ο Σέρβος τερματοφύλακας Πέριτς , με τον οποίο έχουμε και τον ίδιο σωματότυπο. Τέλος θέλω να πω πως μέχρι τώρα τα πράγματα στην ΑΕΚ με τη νέα διοίκηση είναι ιδανικά και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη όρεξη».

Στη 2η Αγωνιστική αναδείχθηκε MVP o ουκρανός Σεργκέϊ Τροτσένκο, δεξί ίντερ του ΠΑΟΚ,  31 ετών. Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ και ο προπονητής Στέλιος Σεϊρεκίδης τον εντόπισαν στα παιχνίδια για το Ευρωπαϊκό Κύπελο πέρυσι στη Θεσσαλονίκη με την Ουκρανική ομάδα. Στο δεύτερο γύρο πήγε σε ισλανδική ομάδα και πέτυχε 158 γκολ σε ένα γύρο, έναντι 161 του πρώτου σκόρερ που είχε συμμετάσχει σε δυο γύρους. Ο Σεργκεϊ Τροτσένκο δήλωσε: «Με εξέπληξε ευχάριστα αυτή η τιμή. Ευχαριστώ τους προπονητές για την επιλογή τους. Το επίπεδο του χάντμπολ στην Ελλάδα σε όσα παιχνίδια  έχω δει έως τώρα, είναι υψηλό και το ίδιο θα πω και για τη διαιτησία. Η προσπάθειά μου θα συνεχιστεί γιατί δεν έχω πιάσει ακόμα στο επίπεδο που θέλω. Θα βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου, τον ΠΑΟΚ , για να πάει όσο ψηλότερα γίνεται».


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ
Με συμμετοχή πάνω από 50 καθηγητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε χθες στο κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου σεμινάριο χάντμπολ. Δίδαξαν επί 2,5 ώρες σε θεωρία και πράξη ο Επικεφαλής τεχνικός της Ανάπτυξης Τάκης Κορορός, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής Κορασίδων Γιώργος Τσαγκαράκης και ο Αναπτυξιακός προπονητής της ΕΣΧΑ Κώστας Κότσιρας. Ιδιάιτερη εντύπωση έκανε η ομιλία στο τέλος του σεμιναρίου, καθηγήτριας φυσικής αγωγής, η οποία μετέφερε τις εντυπώσεις όλων όσων συμμετείχαν και η οποία τόνισε ότι το σεμινάριο αυτό είναι το καλύτερο από ανάλογα άλλων αθλημάτων, το χαρακτήρισε εύστοχο και επισήμανε πως τα μαθήματα του σεμιναρίου δόθηκαν με ωραίο παιδαγωγικό τρόπο από το τιμ της ΟΧΕ


ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΧΑ
Αύριο Κυριακή 28/9/08 και ώρα 17.00 στο ανοιχτό Δημοτικό Γυμναστήριο Καματερού στο Γεροβουνό για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  φεστιβάλ πέναλτι. Το σύστημα στο φεστιβάλ πέναλτι θα είναι νοκ άουτ. Το φεστιβάλ πέναλτι εντάσσεται στο πρόγραμμα εγκαινίων της νέας αγωνιστικής περιόδου της ΕΣΧΑ, η οποία έχει καλέσει όλο τον κόσμο του αθλήματος από την Αττική και ιδιαίτερα τους λιλιπούτειους αθλητές και αθλήτριες κα τους γονείς τους σε αυτή την εναρκτήρια εκδήλωση. Το  πρόγραμμα περιλαμβάνει:παρέλαση των ομάδων, ορκωμοσία αθλητών  και διαιτητών, Αγιασμό. Θα μετάσχουν 13 ομάδες ανδρών από την Α1 κατηγορία μέχρι την τοπική κατηγορία και 4 ομάδες γυναικών. Ειδικότερα οι ομάδες είναι οι εξής : Α1 Ανδρών : ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ, ΕΣΝ Βριλησσίων, ΓΣ Κορωπίου , ΑΕΚ, Α2 Ανδρών: Πανιώνιος ΑΓΣΣ ΠΑΟ Θρίαμβος, Β΄ Εθνική: ΓΑΣ Καματερού, Τοπική Κατηγορία: Ευώνυμος, Τελαμών Σαλαμίνας, ΑΟ Πολιτείας, ΝΕΦΟ Νικηφόρος, Ολυμπιακός Κερατσινίου , Δικέφαλος Αστέρας, Α1 Γυναικών: ΓΝΟΝ ΑΡΗΣ, Α2 Γυναικών:  ΓΣ Κορωπίου, ΓΑΣ Καματερού, Β Εθνική: Ευώνυμος Ηλιούπολης. Την όλη εκδήλωση διοργανώνει η ΕΣΧΑ σε συνεργασία με το Δήμο Καματερού και το Σύλλογο ΓΑΣ Καματερού. Στην εκδήλωση θα βραβευθούν από την ΕΣΧΑ ο Δήμαρχος Καματερού Νικήτας Καμαρινόπουλος ο πρώτος Πρόεδρος της ΟΧΕ Μιλτιάδης Μπουφίδης και ο ιδρυτής του ΓΑΣ Καματερού και πρωτεργάτης της δημιουργίας του ανοιχτού Γυμναστηρίου Κώστας Τρισκογιάννης. Έχουν προσκληθεί η υπερνομάρχης Αθηνών Πειραιώς Κων/να Μπέη , ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, οι Δήμαρχοι των γύρω περιοχών, το Δ.Σ της ΟΧΕ, το Δ.Σ του ΣΥΔΧΑ το Δ.Σ του ΣΥΠΧΕ και το Δ.Σ των Κριτών. Επίσης θα απονεμηθούν κύπελλα σε κάθε ομάδα που θα λάβει μέρος και μετάλλια σε κάθε αθλητή-τρια. Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης δήλωσε: «Πρόκειται για μια πολύ ωραία πρωτοβουλία της ΕΣΧΑ. Κάθε τι που κάνει ακόμα πιο δημοφιλές το άθλημα μας, μας βρίσκει σύμφωνους και συμπαραστάτες» Ο προπονητής των Βριλησσίων Παναγιώτης Μεσσήνης σχετικά είπε: « Ότι πρωτοποριακό το δεχόμαστε και είμαστε εκατό τοις εκατό μαζί του»

Το αυριανό πρόγραμμα (3η αγωνιστική)- Α1 ΑΝΔΡΩΝ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ 19:30
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΠΑΤΡ. 18:00
ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ- Α.Ε.Κ. 15:00 απευθείας από το σπορτ+
Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ- Ε.Σ.Ν ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 18:00
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜ.- ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 18:00
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ- ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. ΦΙΛ. 18:00
Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ- Π.Α.Ο.Κ 18:00

No comments