ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΤΖΟΣ: «ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΒΑ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΤΖΟΣ: «ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΒΑ»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ανδρών Νίκος Μάντζος, παρακολούθησε από τις εξέδρες του «Φιλίππειου» το τουρνουά του Δήμου Βέροιας με την συμμετοχή των Φιλίππου, Διομήδη, ΓΑΣ Κιλκίς και ΑΟΔ Θερμαϊκού, που ήταν και η «πρόβα τζενεράλε» εν όψει του πρωταθλήματος, που αρχίζει το ερχόμενο Σάββατο. Η άποψη του για τις ομάδες, έτσι όπως εμφανίστηκαν είναι πραγματικά πολύ βαρυσήμαντη: Διομήδης Αργους: «Σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές πραγματικά βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Είναι πλήρεις σε όλες τις θέσεις, φαίνεται πως υπάρχουν οι καλύτερες των προϋποθέσεων να κάνει και κάτι καλύτερο από την είσοδο στην τετράδα, αρκεί να συνεχίσει να δουλεύει, να έχει πειθαρχία και σταθερότητα». Φίλιππος Βέροιας: «Χρειάζεται χρόνο. Οι δύο ξένοι εξάλλου ήρθαν μόλις πριν τρεις ημέρες και πλέον γέμισε το ρόστερ. Σε σχέση με πέρσι έχει πλέον περισσότερες επιλογές. Πρέπει οι παίκτες να προσαρμοστούν σε αυτά που ζητάει ο νέος προπονητής
Δεν πήγε καλά στα φιλικά, άλλα αυτό δεν σημαίνει τίποτα». Θερμαϊκός: «Χρειάζεται καλή συνεργασία μεταξύ προπονητή και παικτών και να οριοθετήσει, άλλα και να ιεραρχήσει τους στόχους του. Είναι ενισχυμένος σε σχέση με πέρσι και με καλούς ξένους, άλλα δεν πρέπει να βιαστεί». ΓΑΣ Κιλκίς: «Ανανεώθηκε πολύ. Εχει ενθουσιασμό, άλλα και απειρία πλέον, ωστόσο με καλή ισορροπία μπορεί να κάνει καλά πράγματα. Γενικά ήταν ένα πετυχημένο τουρνουά και καλή πρόβα για τις ομάδες».

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΜΠΟΥΡΣΑΤΣ Ο ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
Το ρόστερ της χρονιάς, ολοκλήρωσε ο ΓΑΣ Κιλκίς με την απόκτηση του Μπόζινταρ Μπούρσατς. Ο 27χρονος Σέρβος αριστερός ίντερ συμφώνησε με την ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, αντικαθιστώντας τον Ουκρανό Πετίκ, που δεν έπεισε με την παρουσία του.

1 comment

Anonymous said...

Posts για τη διαιτησία εδώ