ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 /9 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 /9 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΧΕ

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος Στέλιος Αγγελούδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα παραχωρήσουν Συνέντευξη τύπου αύριο Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008 και ώρα 12.00 στην αίθουσα Θανάσης Σιούλης” του 4ου ορόφου των γραφείων της ( 3 ης  Σεπτεμβρίου 56) εν όψει της έναρξης των  πρωταθλημάτων περιόδου 2008-2009 και των υποχρεώσεων της  Εθνικής Ανδρών  για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2010.

2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΤΑΚΗ ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΑ»
Το 2ο Διεθνές Τουρνουά Χάντμπολ Γυναικών στην μνήμη του «ΤΑΚΗ ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΑ», πρωτεργάτη του χάντμπολ και δημιουργό του τμήματος χάντμπολ του Εθνικού Κοζάνης (και έφορο του τμήματος έως και τον θάνατό του), διοργανώνει στις 20 & 21 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ, το Φ.Σ Εθνικός Κοζάνης σε συνεργασία με την ΔΕΠΑΠΚ ΚΟΖΑΝΗΣ.
Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν εκτός της ομάδος γυναικών του Εθνικού Κοζάνης, οι ομάδες Αρίων Πτολεμαίδας — Φιλώτας Φλώρινας και η ομάδα INA GORITSA από την Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου με την οποία θα γίνει αδελφοποίηση των σωματείων (ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ — INA GORITSA), η οποία θα αποτελέσει και την έναρξη μιας περαιτέρω μόνιμης συνεργασίας (ανταλλαγής ομάδων – αθλητών και θέματα προπονητικής τεχνογνωσίας) με την ομάδα του Μαυροβουνίου. Η ομάδα του Μαυροβουνίου θα συνοδεύεται από κρατικό αξιωματούχο αρμόδιο για θέματα εμπορίου.
Το παραπάνω τουρνουά θα δώσει την δυνατότητα στις ομάδες που θα συμμετάσχουν ειδικότερα των Ελληνικών, την καλύτερη προετοιμασία εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τα πρωταθλήματα Α1 & Α2 2008-2009.
Κατά την τελετή έναρξης το Σάββατο το απόγευμα, θα τιμηθούν φορείς και τοπικοί παράγοντες για την προσφορά τους στον άθλημα και τον αθλητισμό γενικότερα. και θα ακολουθήσει παιχνίδι ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ Ανδρών μεταξύ Εθνικού και Βέροιας.

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:
-Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου
11:00 – 12:00 Ina Goritsa (Μαυροβούνιο) – Αρίων Πτολεμαϊδας
12:30 – 13:30 Εθνικός Κοζάνης – Φιλώτας Φλώρινας
17:30 Τελετή Έναρξης
18:15 – 18:45 Εθνικός Κοζάνης – Φίλιππος Βέροιας (Παλαίμαχοι Άνδρες)
19:15 – 20:15 Εθνικός Κοζάνης - Ina Goritsa (Μαυροβούνιο)
-Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου
11:30 – 12:30 Εθνικός Κοζάνης -  Αρίων Πτολεμαϊδας
13:00 – 14:00 Ina Goritsa (Μαυροβούνιο) – Φιλώτας Φλώρινας    

Ο πρόεδρος του Εθνικού Κοζάνης Άρης Βατάλης δήλωσε: «Το μήνυμα του τουρνουά είναι πως διατηρούμε πάντα στη μνήμη μας τον Τάκη Δραγατσίκα ο οποίος βοήθησε με όλες τις δυνάμεις του το χάντμπολ στη Δυτική Μακεδονία και σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα δίνουμε την αγωνιστική ευκαιρία στις ομάδες να κάνουν ένα σοβαρό  τεστ εν όψει της νέας περιόδου»
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γυναικών Σωκράτης Σκούφας, για το τουρνουά  δήλωσε: « Συγχαίρω τον εθνικό Κοζάνης για τη διοργάνωση του 2ου Διεθνούς τουρνουά  που ήταν  πραγματικός άρχοντας στην ψυχή και τη συνείδηση. Αξίζει το παράδειγμα του Εθνικού Κοζάνης να βρει μιμητές. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση των Ελπίδων Δράμας που διοργάνωσαν διεθνές τουρνουά»

No comments