Ο ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΪΡΕΚΙΔΗ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΥΕΤΙΩΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΪΡΕΚΙΔΗ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΥΕΤΙΩΝ


Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή παίκτη Νίκου Κοκκώνη καθώς και την πρόσληψη ως συνεργάτου του προπονητή Στέλιου Σεϊρεκίδη, του Στέλιου Υετίωνος που μέχρι τώρα ήταν προπονητής στον Φοίβο Συκεών.

ΣΕΪΡΕΚΙΔΗΣ: «Ο ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ»
Ο προπονητής Στέλιος Σεϊρεκίδης δήλωσε: « Μετά από 2 χρόνια παρουσίας του στο εξωτερικό ο Κοκκώνης επέστρεψε στην Ελλάδα. Έχει ωριμάσει σαν πιβοτ. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα. Έχει στόχους και παλεύει για να τους υλοποιήσει».

ΚΟΚΚΩΝΗΣ: «ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ»
Ο Νίκος Κοκκώνης δήλωσε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον ΠΑΟΚ. Μου φέρθηκαν πολύ καλά, η συνεργασία ήταν άριστη. Μέσα σε 5 λεπτά οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή μου. Θέλω να εξάρω την άψογη στάση του γενικού αρχηγού κ. Πετρίδη, του Απόστολου Αποστολίδη αλλά και του Στέλιου Σεϊρεκίδη που τον γνωρίζω από τότε που ήταν προπονητής στον ΒΑΟ. Δε θέλω να λέω πολλά λόγια, θα δουλέψω σκληρά και θα μιλήσω στο γήπεδο».

«Ο ΥΕΤΙΩΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ»
Για τον Στέλιο Υετίωνα ο Στέλιος Σεϊρεκίδης είπε: « Έχει δώσει δείγματα γραφής. Είναι σοβαρός και εργατικός. Μαζί θα κάνουμε ακόμα πιο δυνατό τον ΠΑΟΚ. Ο Υετίων κάνει μια καινούργια αρχή σε ένα άλλο επίπεδο. Είναι διψασμένος για χαντμπολ και είναι και ΠΑΟΚτσής».

ΥΕΤΙΩΝ: «Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ»
Ο Στέλιος Υετίων τόνισε: « Κάνω μια καινούργια αρχή. Πήγα σε ένα σύλλογο που μου δίνει νέο κίνητρο και νέο ενδιαφέρον να συνεχίσω την καριέρα μου.  Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με μεγάλες δυνατότητες και πολλές φιλοδοξίες. Θα προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να ανέβει ακόμα ψηλότερα»

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ- ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ
Ξεκίνησαν οι αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος κλιμακίων παμπαίδων-πανκορασίδων, που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο Πτολεμαϊδας, με οργανωτές το Δήμο Πτολεμαιδας και την Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ.

Οι όμιλοι έχουν ως εξής:
Αγόρια
Α όμιλος ΕΣΧΑ-ΕΣΧΜΑΘ-ΕΣΧΔΥΜ
Β όμιλος ΕΣΧΘ-ΕΣΧΚΜ-ΕΣΧΒΔΕ

Κορίτσια
Α΄όμιλος ΕΣΧΚΜ-ΕΣΧΑΜΑΘ-ΕΣΧΘ-
Β΄όμιλος ΕΣΧΔΥΜ-ΕΣΧΘ-ΕΣΧΒΔΕ

Τα πρώτα χθεσινά αποτελέσματα

Τετάρτη 2/7/08
8.30 ΠΠ ΕΣΧΜΑΘ-ΕΣΧΔΥΜ 23-19
9.30 ΠΚ ΕΣΧΑ-ΕΣΧΒΔΕ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 20-8
10.30 ΠΠ ΕΣΧΘ-ΕΣΧΒΔΕ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 29-24

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 
Πέμπτη 3/7/08
8.30-13.30 Κινητικές μετρήσεις
17.30 ΠΠ ΕΣΧΘ-ΕΣΧΚΜ
18.30 ΠΚ ΕΣΧΚΜ-ΕΣΧΜΑΘ
19.30 ΠΚ ΕΣΧΑ-ΕΣΧΔΥΜ
20.30 ΠΚ ΕΣΧΔΥΜ-ΕΣΧΒΔΕ

Παρασκευή 4/7/08
8.30-10.00 Υποδειγματική εκπαίδευση τερματοφυλάκων από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Τερματοφυλάκων μικρών ηλικιών, Στέλιο  Αλεπουδέα
10.00-11.30 Υποδειγματική προπόνηση από τον Ομοσπονδιακό προπονητή πάιδων Νίκο Γεωργιάδη
11.30 –13.30 Υποδειγματική προπόνηση από τον Ομοσπονδιακό προπονητή κορασίδων Γιώργο Τσαγκαράκη
16.00 ΠΠ 3ος Α-3ος Β
17.00 ΠΚ 3ος Α-3ος Β
18.00 ΠΠ 2ος Α-2ος Β
19.00 ΠΚ 2ος Α-2ος Β
20.00 ΠΠ 1ος Α-1οςΒ
21.00 ΠΚ 1ος Α-1ος Β

Σάββατο 5/7/08
9.30 ΠΚ Αγώνας Επίλεκτων αθλητριών
10.30 ΠΠ Αγώνας Επίλεκτων αθλητών

ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΤΗΣ ΧΑΝΘ ΣΤΟ PARTILLE CUP
Στο πιο φημισμένο τουρνουά του κόσμου, το Partille cup στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, βρίσκεται από χθες η αποστολή της παμπαιδικής ομάδας της ΧΑΝΘ, προκειμένου να πάρει μέρος στη διοργάνωση και φυσικά οι αθλητές της να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες. Το Partille cup είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια τουρνουά, όπου έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα περισσότερα από 250.000 παιδιά. Φέτος, στο διάστημα 1-7 Ιουλίου, υπολογίζεται ότι θα βρεθούν στο Γκέτεμποργκ περίπου 15.000 αθλητές και αθλήτριες 50 διαφορετικών χωρών και περίπου 900 ομάδων. Χρησιμοποιούνται από τους διοργανωτές 60 γήπεδα για τις 18 κατηγορίες (9 αγοριών και 9 κοριτσιών). Η ομάδα της ΧΑΝΘ αποτελούμενη από 12 αθλητές, με υπεύθυνο προπονητή τον Γιώργο Μπουμπάκη και συνοδό τον Παναγιώτη Τσόγια, συμμετέχει στο Β14 γκρουπ για παιδιά ηλικίας 14 ετών και θα έχει αντιπάλους τις: OSC Dortmund (Γερμανία), Brabrand (Δανία), Bjurslotts (Σουηδία), Φnnereds (Σουηδία), Tδby (Σουηδία) και Lugi (Σουηδία). Πρώτος αντίπαλος θα είναι σήμερα η Σουηδική Lugi.Η ομάδα της ΧΑΝΘ έγινε δεκτή από τους διοργανωτές με ιδιαίτερο ενθουσιασμό μιας και ο αθλητής της ΧΑΝΘ Νεοκλής Βιτάνογλου  είχε τον αριθμό 300.000 από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε στο Partille Cup. Κατά την άφιξη της αποστολής τον απαθανάτισαν οι κάμερες της Σουηδικής τηλεόρασης και στο σαιτ της διοργάνωσης έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Στην πρεμίερα των αγώνων στο Partille Cup, η ΧΑΝΘ κέρδισε την Σoυηδική Λόγκι με 21-16 και την Γερμανική Ντόρντμουντ με 17-15.

 

2 comments

Anonymous said...

Whoever owns this blog, I would like to say that he has a great idea of choosing a topic.

Anonymous said...

kai kala krasia kokoni!!!!!!!!!