ΓΟΥΡΓΟΥΜΗΣ: « ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΓΟΥΡΓΟΥΜΗΣ: « ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ»

Ο Κώστας Γουργούμης που ανήκει πλέον στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης δήλωσε: «Πήγα σε μια μεγάλη ομάδα που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για την κατάκτηση ενός τροπαίου που λείπει από την ομάδα και για διάκριση στην Ευρώπη. Θέλω μαζί με τον Γιώργο Κότσιφα να αποτελέσουμε ένα δυνατό δίδυμο στο τέρμα, στην Α1 Ανδρών. Είναι φίλος μου ο Κότσιφας και είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι η συνεργασία μας θα είναι εξαιρετική. Γνωρίζω από κοντά τον προπονητή Στέλιο Σειρεκίδη με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ για την επιλογή τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Θερμαικό για την άψογη συνεργασία που είχαμε στην τελευταία περίοδο και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Νίκο Παράσχου και τον προπονητή Παύλο Παράσχου και επίσης εύχομαι κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω τον ΒΑΟ γιατί δεν έφερε εμπόδια στην μεταγραφή μου. Πιστεύω ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο, ιδιαίτερα με το νέο σύστημα και όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν για το καλύτερο δυνατό». Ο Κώστας Γουργούμης ξεκίνησε την καριέρα του στον ΒΑΟ το 1993, με πρώτο προπονητή το Θανάση Καρακεχαγιά. Στη συνέχεια ειχε τους εξής προπονητές: Σωκράτη Σκούφα, Αμπντούλα Γιουσουφόφσκι, Νέναντ Πίβατς, Αλέξη Παπαβασίλη στον ΒΑΟ και τον Παύλο Παράσχου στον Θερμαικό.

ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι απέκτησε τον Λευτέρη Ιωαννίδη, αριστερό εξτρέμ, από την ΕΑΤΕΚ και τον Απόστολο Παλάσκα, αριστερό ίντερ, από την ΕΑΤΕΚ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ BEACH HANDBALL, 2-3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ‘ΚΑΡΑΒΙ’ ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΙΑ
Από την επιτροπή Beach Handball της ΟΧΕ ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων του φινάλε του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα γίνει 2 και 3 Αυγούστου στο ‘Καράβι’ Σχοινιά.

Σάββατο 2 Αυγούστου 2008
16:00 1-4  Ανδρών   ΜΕΤΑΛΛΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ – SUMMER
17:00  1-4  Γυναικών AVANT GARDE –PROFIT CENTER
18:00  2-3 Ανδρών  CTS ATHENS – VAMOS 2005
19:00  2-3 Γυναικών ΝΕΜΕΣΙΣ ΛΟΥΞ – ΑΡΗΣ HELMED

Κυριακή 3 Αυγούστου 2008
14:30 Μικρός τελικός Γυναικών
15:30 Μικρός τελικός Ανδρών
16:30 Τελικός Γυναικών
17:30 Τελικός Ανδρών
18:15 Απονομές

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΧΟΙΝΙΑ
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Beach Handball Γιώργος Μπεμπέτσος είχε συνεργασία χθες με τους ιθύνοντες στο ‘Καράβι’ Σχοινιά για την διοργάνωση. Σημειώνεται ότι για τα ξενοδοχεία που θα μείνουν οι αθλητές και οι αθλήτριες των ομάδων έχει γίνει ειδική προετοιμασία από την επιτροπή η οποία βρίσκεται στη διάθεση των ομάδων για να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Ένα ξενοδοχείο βρίσκεται στον Μαραθώνα και το άλλο στην Ομόνοια.

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ: « ΠΟΛΥ ΒΑΤΗ Η ΚΛΗΡΩΣΗ»
«Η κλήρωση είναι πολύ βατή με αντίπαλο την αλβανική Klubi Sportiv Elbasani.Δεν γνωρίζουμε κανένα στοιχείο για αυτήν την ομάδα. Θα συγκεντρώσουμε στοιχεία για αυτήν την ομάδα και θα έρθουμε σε επαφή μαζί τους». Μιλάει ο προπονητής του Πανελληνίου Νίκος Γραμματικός.

Ο ΤΟΝΤΟΡΟΒΙΤΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ Ν.Φ.
Ο Σωτήρης Τοντόροβιτς επί 10 χρόνια προπονητής μικρών ηλικιών του Ιωνικού Ν.Φ. σε δήλωσή του τόνισε: « Μετά από 10 χρόνια έληξε η συνεργασία μου με τον Ιωνικό Ν.Φ.  Στα χρόνια αυτά οι ομάδες του Ιωνικού πλασαρίστηκαν στις τελικές φάσεις ηλικιακών πρωταθλημάτων. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιθύνοντες του Ιωνικού και ιδιαίτερα τον κον Δημήτρη Πονηρό, ο οποίος με στήριξε και μου συμπαραστάθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Στον Ιωνικό εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματά του και στους αθλητές μου καλή πρόοδο στον αθλητισμό και στην προσωπική τους ζωή».

2 comments

Anonymous said...

μεγαλο πληγμα η φυγη τοντοροβιτσ

Anonymous said...

καραμαγκελααααα συκωσετο να μασ τρελανεισ εισαι ο βασιλειασ τησ αμμου......