ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» ΔΙΝΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ BEACH HANDBALL ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΧΙΝΙΑ 2-3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» ΔΙΝΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ BEACH HANDBALL ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΧΙΝΙΑ 2-3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


Με εντατικό ρυθμό ρυθμίζονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την τελική φάση του 9ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Handball, που θα διεξαχθεί στην τοποθεσία «Καράβι» του Σχινιά στις 2-3 Αυγούστου, με διοργανώτρια την επιτροπή Beach Handball της Ο.Χ.Ε. Η επιτροπή έχει αποστείλει σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες την Ειδική προκήρυξη. Σε αυτή αποτυπώνεται η θέληση και η αποφασιστικότητα της επιτροπής να περιφρουρηθεί ως κόρη οφθαλμού το ευ αγωνίζεσθαι. Ειδικότερα στην ειδική προκήρυξη αναφέρονται για το θέμα αυτό τα εξής:

«Ευ Αγωνίζεσθαι (Fair Play): H φιλοσοφία του Beach Handball βασίζεται στις Αρχές του Ευ Αγωνίζεσθαι (Fair Play). Κάθε απόφαση πρέπει να λαμβάνεται σύμφωνα με αυτές τις Αρχές

Αυτό σημαίνει:
· Σεβασμός (και προστασία) της σωματικής ακεραιότητος και της υγείας του/της αθλητή/-ρίας
· Σεβασμός του Πνεύματος και της Φιλοσοφίας του Παιχνιδιού
· Καμία ανοχή σε πλεονέκτημα το οποίο αποκομίσθηκε από καταστρατήγηση των Κανονισμών

Προ της ενάρξεως του αγώνος, οι ομάδες θα παρατάσσονται μπροστά από τη Γραμματεία, μαζί με τους διαιτητές, όπου και θα ακολουθήσει παρουσίασή τους. Μετά την ολοκλήρωσή της, οι ομάδες θα χαιρετίσουν τους φιλάθλους και θα ανταλλάξουν χειραψία μεταξύ τους, καθώς και με τους διαιτητές, στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου.

Μετά τη λήξη του αγώνος, οι ομάδες θα ανταλλάξουν χειραψία μεταξύ τους, καθώς και με τους διαιτητές, στο κέντρο του γηπέδου».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 

Σάββατο 02 Αυγούστου 2008

15:00 Τεχνική συγκέντρωση

16:00 ΜΕΤΑΛΛΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ - ΗΒ SUMMER 04
1ος ημιτελικός ανδρών (1)

17:00 AVANT GARDE - PROFIT CENTER
1ος ημιτελικός γυναικών (2)

18:00 CTS ATHENS - VAMOS 2005
2ος ημιτελικός ανδρών (3)

19:00 ΝΕΜΕΣΙΣ ΛΟΥΞ - ΑΣ ΑΡΗΣ HELMED
2ος ημιτελικός γυναικών (4)

Κυριακή 03 Αυγούστου 2008

14:30 ΗΤΤΗΜΕΝΗ 2 – ΗΤΤΗΜΕΝΗ 4
Μικρός τελικός γυναικών (5)
15:30 ΗΤΤΗΜΕΝΗ 1 - ΗΤΤΗΜΕΝΗ 3
Μικρός τελικός ανδρών (6)

16:30 ΝΙΚΗΤΡΙΑ 2 - ΝΙΚΗΤΡΙΑ 4
Τελικός γυναικών (7)

17:30 ΝΙΚΗΤΡΙΑ 1 - ΝΙΚΗΤΡΙΑ 3
Τελικός ανδρών (8)

18:15 Απονομές επάθλων

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: «ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»
Ο εκ των προπονητών της Μεταλλοπλαστικής Κώστας Αλεξανδρής δήλωσε: «Αναμένεται να γίνουν πολύ καλοί αγώνες. Οι ομάδες έχουν βελτιωθεί. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν μια-δύο ισχυρές ομάδες, ενώ τώρα είναι 4-5. Ήρθε η ώρα να κάνουμε το μεγάλο άλμα στην Ευρώπη με ισχυροποίηση της Εθνικής ομάδος και με ακόμα μεγαλύτερο δυνάμωμα των αγώνων στην Ελλάδα».

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: «ΙΔΑΝΙΚΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΧΙΝΙΑ»
Ο παίκτης της Μεταλλοπλαστικής και εκ των προπονητών της και εθνικός προπονητής , Γιάννης Λαζαρίδης, τόνισε: «Οι αγώνες στο Σχινιά θα είναι υψηλών προδιαγραφών και υψηλού επίπέδου. Η επιλογή για το «Καράβι» Σχινιά φαντάζει ως ιδανική γιατί έχει το πλεονέκτημα της μεγάλης παρουσίας του κόσμου και επίσης πληρούνται όλες οι προδιαγραφές. Θα προσπαθήσουμε στους αγώνες αυτούς να ανεβάσουμε το beach handball ένα σκαλοπάτι ψηλότερα. Ακόμα όλοι θα πρέπει να περιφρουρήσουμε το ευ αγωνίζεσθαι».

ΓΟΥΡΓΟΥΜΗΣ: «ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ»
Ο Κώστας Γουργούμης παίκτης της ομάδας Summer 2004 υπογραμμίζει: « Κατεβαίνουμε πλήρεις και αποφασισμένοι να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Το επίπεδο του Beach Handball έχει ανέβει και όλοι οι αγώνες είναι αμφίρροποι. Η ομάδα μας με προπονητή τον Αλέξη Κωνσταντινίδη θα παραταχθεί ως εξής: Νίκος Κοκκώνης, Δημήτρης Τσακίρης, Κώστας Σταματιάδης, Κώστας Γουργούμης, Μίλτος Αναστασίου, Στάθης Μπειλής, Γιώργος Μαυρίδης, Χρήστος Μισυρλής, Γεώργιος Πανάγου. 

ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ
Για την τεχνική συγκέντρωση, τον αθλητικό εξοπλισμό και τους υπευθύνους ορίζονται τα εξής: «Τεχνική συγκέντρωση: Οι υπεύθυνοι των ομάδων θα πρέπει να παρευρίσκονται το Σάββατο 02 ΑΥΓ 08, στις 15:00, στην Τεχνική Συγκέντρωση, που θα διεξαχθεί στο χώρο των αγώνων, φέροντας μαζί τους προς έλεγχο από την Τεχνική Επιτροπή τα ακόλουθα:
· Συμπληρωμένη, υπογεγραμμένη από τον/την υπεύθυνο/–η της ομάδος και θεωρημένη από ιατρό την Κατάσταση Ομάδος
· Το δελτίο αστυνομικής ταυτότητος (ή το διαβατήριο ή την άδεια οδηγήσεως ή το δελτίο αθλητικής ιδιότητος ΟΧΕ)  κάθε ενός/μίας των αθλητών/–ριών της ομάδος τους (στοιχείο απαραίτητο για τη συμμετοχή τους στους αγώνες)
· Μία πλήρη εμφάνιση της ομάδος τους

Για τις ενστάσεις και τις ποινές αναφέρονται τα εξής:
1. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ:
1.1 Ισχύει, γενικώς, ό,τι και στο αντίστοιχο κεφ. της «Γενικής Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων της ΟΧΕ αγων. περιόδου 2007- 08»
1.2 Εντός τριάντα λεπτών (30’) από της λήξεως του αγώνος, θα πρέπει να γίνει έγγραφη κατάθεση ενστάσεως στην Τεχνική Επιτροπή από τον/την υπεύθυνο/-η της ομάδος, καταβάλλοντας -σε μετρητά- το ποσό των εκατό ευρώ (100 €) Η εκδίκασή της γίνεται αμέσως από την Τεχνική Επιτροπή και η απόφασή της είναι τελεσίδικη
1.3 Ασχέτως του αποτελέσματος της εκδικάσεως της ενστάσεως, το χρηματικό ποσό παρακρατείται και εκδίδεται απόδειξη προς την ομάδα από το Λογιστήριο της ΟΧΕ

2. ΠΟΙΝΕΣ:
2.1 Ισχύει το Πειθαρχικό Δίκαιο της ΟΧΕ
2.2 Περαιτέρω δε για κάθε παρατυπία ή παράβαση των άρθρων της παρούσης (πλην του 5.5 γ) η ομάδα υποχρεούται να καταβάλει πρόστιμο είκοσι ευρώ (20 €)
7.3 Το πρόστιμο καταβάλλεται αμέσως προ της ενάρξεως του αγώνος και εκδίδεται απόδειξη προς την ομάδα από το Λογιστήριο της ΟΧΕ
2.3 Μη καταβολή του προστίμου επιφέρει τον μηδενισμό της ομάδος στο συγκεκριμένο Αγώνα
2.4 Οι ποινές, που επιβάλλονται δεν επιδέχονται εφέσεως
2.5 Τα χρηματικά πρόστιμα/παράβολα βαρύνουν τον/την υπεύθυνο της ομάδος

Για τις εμφανίσεις των ομάδων σημειώνονται τα ακόλουθα:
«Εμφανίσεις των ομάδων: Κάθε ομάδα θα πρέπει να διαθέτει από ένα –τουλάχιστον- σετ εμφανίσεων των αθλητών/–ριών της. Οι εμφανίσεις κάθε ομάδος θα πρέπει να είναι απολύτως ομοιόμορφες, οι δε φανέλες θα πρέπει να φέρουν ευκρινώς τυπωμένο τον αριθμό του/της αθλητού/–ρίας, που την φορά (στην πρόσθια ή την οπίσθια όψη). Κάθε αθλητής/-ρια θα πρέπει να φέρει τον ίδιο αριθμό με αυτόν που έχει δηλωθεί στην Κατάσταση Ομάδος, με αυτόν με τον οποίο θα  αγωνισθεί σε όλους τους αγώνες του Τουρνουά.

Σε περίπτωση ομοιόχρωμης εμφάνισης στον αγώνα μεταξύ δύο αντιπάλων ομάδων, η ομάδα οριζόμενη από το σύστημα των αγώνων ως «Α» υποχρεούται σε αλλαγή εμφανίσεως, με δική της ευθύνη.

Οι εμφανίσεις των ομάδων θα πρέπει να ακολουθούν τα οριζόμενα από τους διεθνείς κανονισμούς. Όλοι/-ες οι αθλητές/-ριες κάθε ομάδος θα φέρουν την ίδια ακριβώς εμφάνιση, καθώς και ειδικά διαχωριστικά τ/φ».

ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ
Για τα έπαθλα ορίζονται τα εξής:
8.1 Κύπελλα: Θα απονεμηθούν στην 1η, 2η και 3η ομάδα κάθε κατηγορίας (ανδρών- γυναικών)
8.2 Μετάλλια: Θα απονεμηθούν στα δέκα (10) μέλη της αποστολής κάθε μίας από τις τρεις (3) πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας (ανδρών- γυναικών)
8.3 Πλακέτες: Θα επιδοθούν στον/στην καλύτερο-η παίκτη/-ρια και Πανελληνίου Πρωτ/ματος Beach Handball 2007- 08
8.4 Τελετή απονομής επάθλων: Μετά τη λήξη των τελικών, οι ομάδες θα παραταχθούν -σε πλήρη σύνθεση- στο χώρο των απονομών, με ευθύνη των υπευθύνων τους και φέροντας τα μέλη τους ομοιόμορφες εμφανίσεις και ακολουθώντας τις οδηγίες της Τεχνικής Επιτροπής

ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΔΙΕΓΕΡΣΗ
Για την τεχνική επιτροπή του τουρνουά αναφέρονται τα εξής:
«Η Τεχνική Επιτροπή του τουρνουά, αποτελούμενη από τους κ.κ. Γιώργο Μπεμπέτσο, ως πρόεδρο, Γιάννη Μεϊμαρίδη, Άρτεμις Καραμανλή και Νίκο Πέρρο ως μέλη, είναι αρμόδια και επιλαμβάνεται κάθε θέματος, το οποίο άπτεται του αγωνιστικού, πειθαρχικού και οργανωτικού τομέα της διοργανώσεως και οι αποφάσεις της είναι τελεσίδικες».

Ειδική αναφορά γίνεται στο άρθρο 11 της Ειδικής προκήρυξης για τον έλεγχο φαρμακοδιέγερσης, όπου σημειώνονται τα εξής: «Η διοργάνωση υπόκειται σε ενδεχόμενο σχετικό έλεγχο από το ΕΣΚΑΝ. Σε αυτή την περίπτωση, ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα από τη σχετική νομοθεσία και κανονισμούς (ΔΟΕ, WADA κλπ), οι δε εξεταζόμενοι/-ες αθλητές/-ριες υποχρεούνται σε πλήρη συμμόρφωση / συνεργασία με το εντεταλμένο προσωπικό».

14 comments

Anonymous said...

καραμαγκελαααααααααααααααααααααααααα σηκωσε την κουπααααααααααααααααααααααααα

Anonymous said...

ΚΑΡΑΜΑΓΚΕΛΑΣ, ΧΗΝΟΣ, ΦΛΩΡΟΣ, ΤΟΥΛΙΟΥΜΗΣ, ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ, ΜΗΝΙΩΤΗΣ...ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΑΘΗΝΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΧΑΝΤΜΠΟΛ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΦΕΡΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!!ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!!!ΑΝΤΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙ ΞΥΠΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ....ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2/8 Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, Ο ΒΟΥΤΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΑΛΙ ΠΑΝΩ...Ο ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑΣ, Ο ΜΑΣΤΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΝΤΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ...ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΡΧΕΛΑΟ...ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΛΕΙ ΜΕΙΚΕΡ.....ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ!!!!!ΑΥΤΑ...ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΡΘΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ...ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΒΡΕΤΤΟ, ΧΑΛΚΙΔΗ, ΒΕΡΓΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΑΛΕΠΟΥΔΕΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ..ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ ΠΛΕΙ ΜΕΙΚΕΡ!!!!!...ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΟΥ BEACH ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ, Ο ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΥΡΛΗΣ!!!ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΡΑΣ, Ο ΔΑΝΗΛΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΚΑΡΝΟ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, ΦΟΥΝΤΕΔΑΚΗ, ΙΑΤΡΟΥΔΗ, ΔΑΝΗΛΟ ΜΕΝΕΛΑΟ, ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ....ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ!!!!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ...ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΣΧΟΙΝΙΑ!!!!!!!

Anonymous said...

MVP ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΛΙΟΥΜΗΣ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ...ΨΥΧΑΡΑ...ΧΑΒΑΛΕΣ....ΑΛΜΑΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!!

Anonymous said...

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ Τ ΜΠΙΤΣ!!!!!!!!!! 2 ΑΝΤΡΙΚΕΣ Κ 3 ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ !!!!!


Υ.Γ: ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ Δ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΜΑΚΙ!!!!!!!!!

Anonymous said...

κοψτους κωστα γιατι θα εχουμε ιστοριες στον σχοινια και το beach ειναι fair play . και θα φταις εσυ που τους δινεις βημα

Anonymous said...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΠΙΤΣ ΑΛΛΑ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ!!!!ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ...ΟΤΑΝ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 400 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ...2 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ???ΓΙΑΤΙ ΝΕ ΜΕ ΚΟΨΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ??Α ΡΕ ΦΤΩΧΟΜΑΝΑ...ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΟΛΜΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ....ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΣΧΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ!!!


ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 2 ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ!!!ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ ΚΟΚΚΩΝΗ ΤΣΑΚΙΡΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ!!!!ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!

Anonymous said...

min dunamitizete to klima!!!to beach einai xavales kai diaskedasi....toulioumis to kalitero paidi sto beach!!!!!
o amanatidis omws einai eristikos proklitikos....nomizei oti paizei stin germania a1 kai ekane xari pou pige sto beach na paiksei me tous allous...iremise agori mou ston lewnida paizeis b'....

Anonymous said...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!!!!!

ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΠΑΛΙ ΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...

Anonymous said...

Aleksandri ksipnaaaaaaaaaaaaaa!!!!Se 10 meres arxizou oi olympiakoi sto pekino!!!!ektos kai an tin eixes parei small kai twra de vgainei....

Anonymous said...

Κ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ Θ ΦΟΡΑΕΙ

Anonymous said...

HREMA PAIDIA OK;GIA POIO LOGO MALONETE;GIA TO HANDBOLAKI POU DEN YPARXEI;HREMHSTE OLOI.KERNAO MPYRES NA PIOUME PAREA OLOI MAZI.AS TO PAREI O KALYTEROS.

Anonymous said...

σωστος αλλα πες μας τι θα φορας για να σε γνωρισουμε και να πιουμε στην υγεια σου παρεα

Anonymous said...

ΤΟ BEACH HANDBALL ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ! ΣΤΟ "ΚΑΡΑΒΙ" ΤΟ BEACH VOLLEY, ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ, ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΛΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΜΑΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ. ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ.

Anonymous said...

ΜΑΓΚΕΣ, ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ BEACH.
ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΡΕ? ΑΝΤΕ ΠΑΙΞΤΕ ΕΚΕΙ ΧΑΡΕΙΤΕ ΛΙΓΟ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ, ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ, ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΟΡΜΙ ΚΑΛΟ. ΤΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ?
ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Π...ΙΕΣ. ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ? Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΧΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ, ΔΩΣΤΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΗ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!