Ο ΓΑΣ Κιλκίς βρίσκεται ίσως στην χειρότερη στιγμή της ιστορίας του - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΓΑΣ Κιλκίς βρίσκεται ίσως στην χειρότερη στιγμή της ιστορίας του


Λεζάντα: Αναπολούνται στιγμές σαν κι' αυτές στον ιστορικό ΓΑΣΚ

Από το κακό στο χειρότερο οδηγούνται τα πράγματα στον ιστορικό ΓΑΣ Κιλκίς, που πλέον έχει πάρα πολύ σοβαρά διοικητικά προβλήματα. Από την ημέρα (25 Μαϊου) που ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Αλέξανδρος Καζαντζίδης, γνωστοποίησε στη «SportDay» την απόφαση του να αποχωρήσει από την προεδρεία, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Βάσει καταστατικού οι εκλογές έπρεπε να είχαν γίνει μέχρι 15 Ιουνίου, άλλα όχι μόνο κάτι τέτοιο δεν έγινε, άλλα δεν έχει συγκληθεί ούτε καν γενική συνέλευση! Αυτή τη στιγμή στην κυριολεξία δεν ασχολείται κανείς με την ομάδα, η οποία πριν λίγες εβδομάδες έπαιξε στον τελικό του πρωταθλήματος! Ολοι οι άλλοι σύλλογοι της Α1 κινούνται μεταγραφικά και στο Κιλκίς, οι περισσότεροι παίκτες βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί συζητούν με άλλες ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους και στην ουσία δεν υπάρχει καν σχεδιασμός για την νέα σεζόν σε σημείο που κάποιοι πιστεύουν πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος διάλυσης!

«Δεν θα ασχοληθώ»
Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί άνθρωπος που να έχει εκφράσει ενδιαφέρον να αναλάβει τον σύλλογο, ενώ και ο Σάββας Κεσίδης, που στο παρελθόν μαζί με τον Νίκο Τζεβελέκη είχαν τα ηνία της ομάδας, δήλωσε πως δεν επιθυμεί την επιστροφή του, ενώ τα «έριξε» και στην διαιτησία: «Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με την ομάδα. Με καλύπτουν απόλυτα οι δηλώσεις (περί διαιτησίας) του παίκτη Χρήστου Γκουτσουβελίδη στην εφημερίδα σας». Από την άλλη μεριά βέβαια και ο Αλέξανδρος Καζαντζίδης δεν φαίνεται να «καίγεται» ιδιαίτερα για να δώσει τον ΓΑΣΚ, εξάλλου δεν έχει και ο ίδιος προχωρήσει σε κινήσεις και διαδικασίες διάδοχης κατάστασης, ούτε μάλιστα έχει ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ. για τις προθέσεις του. Μάλιστα κάποιες «κακές γλώσσες» στην πόλη, λένε πως έχει σκοπό πριν φύγει να πουλήσει κάποιους παίκτες για να βγάλει τα «σπασμένα» ή περιμένει να έρθει κάποιος να αναλάβει χρεωμένη (περίπου 50.000 Ευρώ) την ομάδα. Ο ίδιος πάντως σε ερώτηση αν θα έπρεπε να γίνουν εκλογές και γενική συνέλευση απάντησε: «Ο ΓΑΣΚ δεν είναι Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ. Αν κάποιος θέλει την ομάδα ας έρθει σε μένα να το συζητήσουμε. Μέχρι στιγμής πάντως δεν με έχει ενοχλήσει κανείς. Δεν ξέρω τι θα γίνει».

4 comments

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Giannis said...

Diladi 8elete na pite pos to G.A.S Kilkis mpori kai na dilai8i mexri stigmis den bre8ike atomo na analabi tin proedria?

Anonymous said...

kapia stigmh tha ginotan egine kai pio arga apo ti perimena,ksexasan ton kosmo pou voithise na ginei h omada kai akoma perisotero autous pou evazan ta lefta tora einai se polu duskolh thesei.prepei na arxisei apo ekei pou ksekinise,kai ta provlimata tora arxisan.(mpravo)