ΠΗΡΕ ΜΙΛΟΥΝΟΒΙΤΣ Η ΟΡΜΗ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΗΡΕ ΜΙΛΟΥΝΟΒΙΤΣ Η ΟΡΜΗ


Τη δεύτερη μεταγραφική της κίνηση ενόψει της ερχόμενης περιόδου, πραγματοποίησε η πρωταθλήτρια Ελλάδας στις γυναίκες ΑΣΕ ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ. Ετσι μετά την Βουλγάρα περιφερειακή Ρούντι Κρούμοβα η ομάδα της Πάτρας απέκτησε και την Σέρβα αριστερή ίντερ- πλέι μέικερ Γέλενα Μιλούνοβιτς. Η 26χρονη αθλήτρια ύψους 1.77 μ. είναι προσωπική επιλογή του τεχνικού της ομάδας Ζλάτκο Πετρονίγεβιτς και διατηρούν άριστες σχέσεις από την κοινή τους θητεία στην Νάπρεντακ Κρούσεβατς. Ετσι η Ορμή ενυσχήει ακόμα περισσότερο τη θέση του αριστερού ίντερ, όπου πλέον έχει τρεις παίκτριες (Καζάκη, Κρούμοβα, Μιλούνοβιτς)

ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΓΚΑ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑΣ

«Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, περί των μεταγραφικών θεμάτων του ΑΣΕ Ορμή Λουξ και της μεταγραφολογίας που υπάρχει, η εικόνα της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, χωρίς καμία αμφισβήτηση είναι η εξής, οι αθλήτριες Άννα Στράτου, Ευγενία Καράγιωργα, Ελένη Ποιμενίδου, Βιβή Καζάκη και Φανή Βιζέλη είναι παίκτριες της ομάδας μας. Η Αντριάννα Φάκα, έχει ήδη συμφωνήσει και θα αγωνιστεί με την φανέλα των «λεαινών» ακόμα μια σεζόν.
Η Γρηγορία Γκόλια και η Ολένα Ρατσένκο, αποχώρησαν από την ομάδας μας, Σε ό, τι αφορά την δεύτερη, υπάρχει η υπόσχεση ότι θα ενισχύσει την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και 1 Σεπτέμβρη θα βρίσκεται στην Πάτρα, αυτό θα εξαρτηθεί από την οικογένεια που ετοιμάζεται να δημιουργήσει εντός του καλοκαιριού.
Από 'και και πέρα, έχουν λήξει τα συμβόλαια των Τάνια Πένεφ, Ιωάννα Σιζύνου και Λουτσία Μαλάνοβα. Αναφορικά με τις δύο πρώτες, να αναφερθεί ότι την Τετάρτη (σ.σ. σήμερα) θα υπάρξουν συζητήσεις μαζί τους και αναμένεται να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε ό, τι αφορά, τη Λουτσία Μαλάνοβα, η αθλήτρια έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα επειδή ο αρραβωνιαστικός της ζει στη Δράμα, ωστόσο το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν συζητήσεις μαζί της αφού πρώτα έχει ξεκουραστεί και ηρεμήσει κοντά στους δικούς της ανθρώπους.
Στην ομάδα, εδώ και περίπου ένα μήνα ανήκει η ταλαντούχα διεθνής Βουλγάρα Ρούντι Κρούμοβα, όπου θα αγωνιστεί ως κοινοτική. Η αθλήτρια βρίσκεται στην Πάτρα, ήδη δύο εβδομάδες και πραγματοποιούσε προπονήσεις με τις υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδας. Σχετικά, με τα υπόλοιπα νέα πρόσωπα που θα ενισχύσουν τον ΑΣΕ Ορμή Λουξ την επόμενη σεζόν, να πώ ότι ήδη έχει υπάρξει συμφωνία με μια Σέρβα αθλήτρια όπου το όνομα της θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες.
Την Τετάρτη ή την Πέμπτη, ο προπονητής της ομάδας Ζλάτκο Πετρονίγιεβιτς θα αποφασίσει για την απόκτηση ή όχι μιας Ρουμάνας αθλήτριας, με την οποία ήδη η διοίκηση της ομάδας μας έχει συζητήσει. Επίσης, πρόκειται να αποκτηθεί μια παίκτρια που αγωνίζεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο προπονητής Ζλάτκο Πετρονίγιεβιτς έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΣΕ Ορμή Λουξ μέχρι το Μάιο του 2009. Ένας από τους συνεργάτες του, στο τεχνικό τιμ που θα παραμείνει είναι ο γυμναστής Άκης Λιβιέρης, όσο για τους υπολοίπους το θέμα θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες.»

* Χθες (Τρίτη) οι πρωταθλήτριες επισκέφτηκαν μερικούς από τους χορηγούς. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στο Κέντρο Αποκατάστασης του Γιώργου Μώρου, αλλά και στα γραφεία της Super Gargo του Βαγγέλη Αναγνωστόπουλου. Επίσης, οι «λέαινες» βρέθηκαν στην ΛΟΥΞ, δηλαδή της εταιρία αναψυκτικών του Πλάτωνα Μαρλαφέκα, που είναι και θα συνεχίσει την νέα σεζόν να είναι χορηγός ονομασίας της πατρινής ομάδας.

* Σήμερα (Τετάρτη) η Πρωταθλήτρια ομάδα, στις 11.20 θα επισκεφτεί στην Επισκοπή, το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χρυσόστομο (ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Παρακαλείσθε για την κάλυψη του γεγονότος).

* Στη συνέχεια, οι «λέαινες» θα επισκεφτούν στους χώρους τους και άλλους χορηγούς της ομάδας.

* Την Πέμπτη, ο Νομάρχης Αχαΐας θα παραθέσει δεξίωση στην Πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΣΕ Ορμή Λουξ, στη 1 το μεσημέρι στο «Δημοριρί» στην περιοχή Δημορηγόπουλου στο Ρίο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα προχωρήσει και στην βράβευσή της.

* Την περασμένη Κυριακή, στο εστιατόριο «Ακταίον», ο ιδιοκτήτης του και χορηγός της ομάδας, παρέθεσε δείπνο στην ομάδα του ΑΣΕ Ορμή Λουξ. Η εκδήλωση ήταν αποχαιρετιστήρια για τις Γρηγορία Γκόλια και Ολένα Ρατσένκο, ενώ παράλληλα γιορτάστηκαν και τα γενέθλια της δεύτερης. Η βραδιά ήταν άκρως συγκινητική, και παρόντες εκτός από όλες τις αθλήτριες ήταν ο Κυριάκος Σκιαθάς, ο Ανδρέας Κόγκας και ο προπονητής Ζλάτκο Πετρονίγιεβιτς.

* Οι αθλήτριες του ΑΣΕ Ορμή Λουξ θα αναχωρήσουν για τις πατρίδες τους μετά την δεξίωση της Πέμπτης. Ενώ, ήδη έχει αναχωρήσει από την Δευτέρα η Ολένα Ρατσένκο που ταξίδεψε στην χώρα της, ενώ αύριο θα αναχωρήσει με το Εθνικό συγκρότημα της χώρας της για την Σλοβακία όπου θα λάβει μέρος στα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

No comments