"ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ"

"Εμείς ως ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ με σοβαρότητα και σύνεση και χωρίς υπεροψία αντιμετωπίζουμε τους αντιπάλους μας και θα θέλαμε το ίδιο να γίνεται και από εκείνους χωρίς καμία εξαίρεση. Την προσπάθειά μας για τον τίτλο την κάναμε για να τιμήσουμε την πόλη μας και το άθλημα . Η φίλαθλοι που ήρθαν στο τρίτο παιχνίδι για πρώτη φορά στα τριάντα χρόνια , γέμισαν ασφυκτικά το γήπεδο ενώ πολλοί έμειναν όρθιοι και έξω από αυτό. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η δουλειά η συστηματική, η οποία θα έχει καρπούς και στο μέλλον μιλά ο Πρόεδρος της ΟΡΜΗΣ ΛΟΥΞ Αντώνης Σκιαθάς και προσθέτει μαζί με τον Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα και με τη συμπαράσταση της Νομαρχίας σχεδιάζουμε να κτίσουμε από κοινού, ο Δήμος και ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ένα καινούργιο γήπεδο που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των αγώνων της ΟΡΜΗΣ στην Ευρώπη. Υπάρχουν δυο τρεις χώροι εντός των ορίων του Δήμου Πατρέων. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να βάλω χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του γηπέδου». Για τον προπονητή Ζλάκο Πετρονίγιεβιτς ο Αντώνης Σκιαθάς τονίζει: « Έχει διετές συμβόλαιο μαζί μας. Έχει μοντέρνα φιλοσοφία και επιβάλλει σκληρή πειθαρχία στην ομάδα».

ΚΑΦΦΑΤΟΣ: «ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ»
Ο Διεθνής τερματοφύλακας Δημήτρης Καφφάτος υποβλήθηκε το περασμένο Σάββατο σε χειρουργική επέμβαση στη ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ στο δεξί πόδι για έξω μηνίσκο και πρόσθιο χιαστό από το ιατρό Ηρακλή Πατσιόπουλο. Η επέμβαση κράτησε 3 ώρες. Σε 6 μήνες κατά τη γνωμάτευση του γιατρού θα είναι έτοιμος να επανέλθει πάλι στα γήπεδα. Την Κυριακή πήρε εξιτήριο και βρίσκεται στο σπίτι του όπου μετά από δυο εβδομάδες θα μπει στο πρώτο στάδιο της αποθεραπείας. Σε δήλωσή του τόνισε « Είμαι στενοχωρημένος που δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την Εθνική στους αγώνες της για τα play off με την Ισπανία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Εύχομαι στους συμπαίκτες μου στην Εθνική καλή επιτυχία. Επίσης ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον ιατρό Ηρακλή Πατσιόπουλο, ο οποίος με στήριξε όχι μόνο ιατρικά αλλά και με την ψυχή του».

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
Ο Στρατός κατέκτησε στην Ορεστιάδα για δεύτερη συνεχή χρονιά τον τίτλο στους ένστολους, μιας και στον τελικό νίκησε την αστυνομία με 26-25 (11-16). Την τρίτη θέση κατέκτησε το Λιμενικό που νίκησε στον μικρό τελικό την Αεροπορία με 40-31.
Ο προπονητής του Στρατού Γιάννης Αρβανίτης δήλωσε: «Έχει ανέβει ιδιαίτερα η ποιότητα του πρωταθλήματος των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Έγινε ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα. Οι παίκτες μου στο δεύτερο ημίχρονο του τελικού αντέδρασαν με τον καλύτερο τρόπο και ανέτρεψαν τη διαφορά από το πρώτο ημίχρονο . Το κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας είναι θαυμάσιο, ενώ βρέθηκαν κοντά μας πάνω από 600 φίλαθλοι».
Ο προπονητής της Εθνικής Ευθύμιος Κυριακίδης δήλωσε: « Ήταν φανταστική η φιλοξενία ενώ έγινα εξαιρετικοί αγώνες. Οι ιθύνοντες του γηπέδου ξήλωσαν το τάραφλεξ για να αγωνιστούν οι παίκτες στο παρκέ. Πιστεύω ότι σύντομα θα δημιουργηθεί ένα φυτώριο στην Ορεστιάδα για το Χάντμπολ, ενώ ο Πρόεδρος της Επιτροπής διοίκησης έχει τη διάθεση να στηρίξει οποιαδήποτε επίσημη διοργάνωση της Ομοσπονδίας στο Κλειστό της Ορεστιάδας».

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ
Ορίσθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία οι Διαιτητές για του δυο αγώνες play off του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών μεταξύ Ισπανίας Ελλάδας. Στον πρώτο αγώνα που θα γίνει στην Σαραγόσα της Ισπανίας 7.6.2008 ώρα Ελλάδος 19.00 θα διαιτητεύσουν οι Σουηδοί Canbro/Claesson. Delegate θα είναι ο Ελβετός Sigg.
Στο δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής με την Ισπανία στη Δράμα θα διαιτητεύσουν οι Γάλλοι Lazaar/Reveret ενώ delegate ορίστηκε ο Σλοβένος L.Kalin.
Επίσης ο Διεθνής Delegate Φώτης Μπάβας, ορίστηκε για τις 14.6.08 στην πόλη Oradea της Ρουμανίας στον αγώνα για τα play off του Παγκοσμίου μεταξύ των εθνικών ομάδων Μοντενέγκρο- Ρουμανίας. Οι Διεθνείς Διαιτητές Κορρές/Μίγγας ορίστηκαν να σφυρίξουν για τα play off του Παγκοσμίου μεταξύ των εθνικών ομάδων Πολωνίας- Ελβετίας στην πόλη St. Gallen της Ελβετίας στις 14.6.08.

ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΣ- ΜΕΪΜΑΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH HANDBALL
Οι Διεθνείς Διαιτητές του beach handball Γιώργος Μπεμπέτσος και Γιάννης Μεϊμαρίδης, εκλήθησαν για τρίτη συνεχή χρονιά να διαιτητεύσουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Handball που θα γίνει στην πόλη Κάντιθ της Ισπανίας από 6-14 Ιουλίου 2008.
Στο πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε το 2004 στην πόλη Ελ- Γκούνα της Αιγύπτου διαιτήτευσαν στον τελικό, το 2006 στο 2ο Παγκόσμιο διαιτήτευσαν στον μικρό τελικό. Οι αγώνες τους στο Κάντιθ θα είναι οι τελευταίοι σε Διεθνές Επίπεδο λόγω του ότι ο Γιάννης Μεϊμαρίδης συμπληρώνει το όριο ηλικίας. Για 7 χρόνιa οι δυο Έλληνες Διαιτητές υπήρξαν στην πρώτη γραμμή διάκρισης στο Παγκόσμιο beach Handball. Έχουν διαιτητεύσει σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έναν τελικό και σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα δυο τελικούς.

ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟ BEACH HANDBALL
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής beach handball οι ποινές που επιβλήθηκαν είναι:
ΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Αποκλεισμός δώδεκα (12) αγωνιστικών ημερών Εξέτισε: Τέσσερεις (4) και υπολείπονται άλλες οκτώ (8).
ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Αποκλεισμός πέντε (5) αγωνιστικών. Εξέτισε: Μία (1) και υπολείπονται άλλες τέσσερεις (4).
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ (αθλητής): Αποκλεισμός πέντε (5) αγωνιστικών ημερών Εξέτισε: Μία (1) και υπολείπονται άλλες τέσσερις (4).
Καραμαγκέλας Γρηγόρης και Χήνος Ιωάννης, με δύο αγωνιστικές έκαστος.
Αν επιθυμούν οι ανωτέρω αθλητές να εκτίσουν τις ποινές τους, θα πρέπει να συμπεριληφθούν φέτος στην κατάσταση με τη 10άδα που προσκομίζει μία ομάδα σε ένα συγκεκριμένο τουρνουά και να μη συμμετέχουν στους αγώνες που χρειάζεται για να συμπληρωθούν οι αγωνιστικές που προβλέπει η ποινή τους.

No comments