- greekhandball.com

Τελευταία νέα


Νέο πλήγμα!

Νοκ- άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν ο Ιγκόρ Τοσκόσκι με ρήξη χιαστών και μηνίσκου

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών στον Δούκα. Ο Σκοπιανός πορτιέρο Ιγκορ Τοσκόσκι μετά την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου κάτι που με απλά λόγια σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, φυσικά και τους τελικούς του πρωταθλήματος κόντρα στο Κιλκίς. Ο Τοσκόσκι είναι ο 8ος παίκτης του Δούκα, από τους 14 οι οποίοι θεωρούνται ότι είναι στο βασικό κορμό της ομάδας, που τραυματίζεται με αποτέλεσμα να χάσει κρίσιμα παιχνίδια. Προηγήθηκαν οι Μουντζουρίδης (θλάσεις και μέση), Ζιβούλοβιτς (ρήξη συνδέσμων), Κοκολοδημητράκης (χονδροπάθεια), Ζούγιοβιτς (μηνίσκος), Κακαβογιάννης (μηνίσκος), Ζαλώνης (αυτοκινητιστικό), Σταύρου (έσπασε τη μύτη του)! Οι περισσότεροι από τους παραπάνω είναι τραυματισμοί οι οποίοι προήλθαν από καθαρή ατυχία. Μάλιστα ο μοναδικός από τους λεγόμενους επτά βασικούς που δεν έχει τραυματιστεί είναι ο Γρηγόρης Χατσατουριάν. Η απουσία του Τοσκόσκι ισορροπεί την κατάσταση των δύο ομάδων του τελικού κάτω από τα δοκάρια, αφού και το Κιλκίς έχασε τον έναν (Σκάρλος) από τους δύο τερματοφύλακες του, επίσης λόγω χιαστών! Οσον αφορά τώρα της ημερομηνίες, των τελικών, όπως ανακοίνωσε η ΟΧΕ ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη του Πάσχα 30 Απριλίου, ο δεύτερος 3 ή 4 Μαϊου και αν χρειαστεί και τρίτος θα γίνει στις 10 ή 11 Μαϊου. Οι ίδιες ημερομηνίες ισχύουν και για τον μικρό τελικό μεταξύ Πανελληνίου και ΠΑΟΚ.

«Δεν είναι πρόβλημα η έδρα»
Ο προπονητής του ΑΣΕ Δούκα Κώστας Τσαβδαρίδης δήλωσε: «Οι παίκτες του Δούκα έδειξαν για άλλη μια φορά χαρακτήρα, προσωπικότητα, καρδιά και καθαρό μυαλό ιδίως στην παράταση. Από την αρχή του πρωταθλήματος είχαμε ονειρευτεί αυτόν τον τίτλο και τώρα έχουμε φτάσει πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα αυτό το όνειρο. Δεν θα κάνουμε υπερβολές με το να γυμναστούμε στις ημέρες των μεγάλων εορτών. Αυτό που προέχει είναι να είμαστε υγιείς. Ο ΓΑΣ Κιλκίς είναι δυνατή ομάδα διψάει για τον τίτλο. Το ότι έχει πλεονέκτημα έδρας για μας δεν αποτελεί πρόβλημα και το αποδείξαμε στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Προτιμάμε ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο. Δεν έχουμε σε καμία περίπτωση πρόβλημα με το στρες γιατί το στρες έχει γίνει φίλος μας. Τέλος θέλω να αναφερθώ ιδιαίτερα στο θαυμάσιο κλείσιμο του δευτέρου ημιτελικού με τον Πανελλήνιο Και οι δύο ομάδες φύγανε από το γήπεδο σαν φίλοι». 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗ SPORTDAY ΣΤΙΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008

1 comment

Anonymous said...

Μπράβο Κώστα που εμπλουτίζεις το blog σου με το ρεπορτάζ. Μη μασάς απο κακεντρεχή σχόλια. Εμείς όλοι οφείλουμε να διαδώσουμε το blog σου ώστε να γίνει γνωστό σε όλους τους φίλους του αθλήματος. Επίσης προτείνω να βάλεις και μετρητή επισκεψιμότητας. Καλή συνέχεια.