10 επιλογές για να πάμε ταμείο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

10 επιλογές για να πάμε ταμείο


Το κουπόνι του Σαββάτου παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον και διαθέτει παιχνίδια για όλες τις ...τσέπες. Μετά από ενδελεχή έρευνα και πληροφορίες που συνέλεξα προτείνω τα δέκα παρακάτω σημεία: 151. Αρσεναλ- Μάντσεστερ 1 (2,25), 154. Αμβούργο- Χέρτα 1 (1,50), 155. Ανόβερο- Ντόρτμουντ 1 (2,05), 163. Εργοτέλης- Πανιώνιος 2 (2,50), 167. Μίντλεσμπρο- Τότεναμ 2 (2,25), 362. Λάτσιο- Φιορεντίνα 2 (2,40), 432. Χέρενφεν- Άιντχοβεν 2 (2,00), 444. Νις- Σοσό 1 (1,90), 452. Μαγιόρκα- Βαλένθια 2 (2,60), 466. Σεβίλλη- Ρεάλ Μαδρίτης Χ (3,30). Για περισσότερες αναλύσεις:

Οι «Βιόλα» δέχονται γκολ με αίτηση
Το παιχνίδι της Λάτσιο με την Φιορεντίνα αναμένεται να είναι ένα κλασσικό Ιταλικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο σκληροτράχηλες ομάδες με την διαφορά ότι ποιοτικά διαφέρουν πολύ. Η Φιορεντίνα μαζί με την Αρσεναλ είναι οι μοναδικές αήττητες ομάδες στην Ευρώπη και η φετινή χρονιά της μέχρι στιγμής προϊδεάζει δυσάρεστες εκπλήξεις για τους αντιπάλους της. Η άμυνα της (7 γκολ) είναι η δεύτερη καλύτερη της κατηγορίας, ενώ όσον αφορά τα εκτός έδρας μας έχει δεχθεί μόλις 1 γκολ σε 4 ματς και αυτό από την Μίλαν (1-1) στο Σαν Σίρο! Αντιθέτως η Λάτσιο έχει την τρίτη χειρότερη άμυνα (15) της κατηγορίας και φέτος είναι μία ομάδα που δεν φαίνεται να έχει υψηλές βλέψεις.

Ωρα να ξυπνήσει η Τότεναμ
Μεγάλη ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες έχει η Τότεναμ κόντρα στην Μίντλεσμπρο στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο πολύ δυνατά στοιχεία υπέρ τους που μπορούν να τους χαρίσουν την νίκη. Πρώτον το ντεμπούτο του νέου τεχνικού Χουάντε Ράμος σε ματς πρωταθλήματος και δεύτερον η εξαιρετική παράδοση που έχουν με την ομάδα του Ρίβερσάϊντ. Χαρακτηριστικό είναι πως στα τελευταία πέντε μεταξύ τους παιχνίδια η Τότεναμ μετράει 4 νίκες, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο.

Δώρο το 3,30 στο Σεβίλλη- Ρέαλ
Πιστεύω πως μετά από πέντε ματς, που οι δύο ομάδες είτε κερδίζουν είτε χάνουν, είναι καιρός να δούμε μία ισοπαλία σε μεταξύ τους παιχνίδι. Αν αναλογιστούμε μάλιστα πως η απόδοση της (3,30) πληρώνει εξαιρετικά καλά, τότε αξίζει 100% το ρίσκο. Η Ρεάλ μπορεί να έχει με το μέρος της την ψυχολογία μετά την «πεντάρα» στο Μεστάγια, άλλα η Σεβίλλη έχει αρχίσει να παίρνει μπροστά και θα δημιουργήσει πρόβλημα στην άμυνα της «Βασίλισσας» .

2 comments

Blog Writer said...

Γίνεται να παίζει αυτή την αγωνιστική Δούκας-Πανελλήνιος και η τηλεόραση να δείχνει Ηλυσιακός-Θερμαϊκός;

Anonymous said...

Βρε Χατζιπαπάρα που δεν θυμάμαι και πως σε λένε. Ασχολείσου με το χαντμπολάκι σου κι όλα αυτά τα αθλήματα που παίζονται με τα χέρια και απ' ότι φαίνεται τα γνωρίζεις καλά από μικρός και άσε τα προγνωστικά για το Στοίχημα. Με τις ενδελεχής αναλύσεις σου και αυτές τις παπαριές σου μας έστειλες κουβά το Σάββατο. Μην ξαναβάλεις προγνωστικά σε παρακαλώ. Είσαι εντελώς άσχετος.