Νεα ημερα για το χαντμπολ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νεα ημερα για το χαντμπολ

Γεια σας, αυτός ο χώρος δημιουργήθηκε για τους χαντμπολικούς και όχι μόνο φιλάθλους. Εδω μπορούμε να επικοινωνούμε και να ανταλλάσσουμε απόψεις για θέματα που αφορούν τον Ελληνικό και τον παγκόσμιο αθλητισμό, άλλα κυρίως το αγαπημένο μας άθλημα το χάντμπολ. Αυτός ο χώρος καθημερινά θα περιέχει τις σημαντικότερες ειδήσεις από το άθλημα της χειρόσφαιρας στον ελλαδικό χώρο, άλλα και από το εξωτερικό όπου διαπρέπουν οι Ελληνες διεθνείς. Σε αυτό το χώρο είναι καλοδεχούμενος μόνο αυτός που θέλει το καλό του αθλήματος, οι υπόλοιποι τα κουβαδιάκια σας και σε άλλο ...blog!

26 comments

Anonymous said...

Αγαπητέ, είμαι φανατικός σας θαυμαστής. Σας διαβάζω καθημερινά στην SportDay και οφείλω να ομολογήσω ότι είστε μπροστά από τις εξελίξεις. Οπως επίσης και ότι δεν έχετε αντίπαλο.
Συνέχισε έτσι να υπηρετείς το άθλημα με γνώμονα την ηθική και την αγάπη σου προς αυτό. Συγχαρητήρια

Admin said...

Ανώνυμε θαυμαστή μου. Ευχαριστώ για την συμπαράσταση και την αποδοχή σου. Να ξέρεις ότι μαζί θα ανεβάσουμε το χάντμπολ στην κορυφή.

Anonymous said...

Πες μας τι θα γίνει με την ΑΕΚάρα ρε φίλε

Admin said...

H AEK έχει πολλές δυνατότητες. Οι φιλάθλοι της πρέπει να σταθούν κοντά στην ομάδα και να καταλάβουν πως είναι το μοναδικό άθλημα στο οποίο μπορούν να γευτούν τίτλο.

Anonymous said...

Τι είναι αυτά που λες ρε για την ΑΕΚΑΡΑ. Φέτος θα πάρουμε πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο. Ποιο χάντμπολ…

Admin said...

Ο πρόεδρος της ΟΧΕ Στέλιος Αγγελούδης θέλει το καλό του αθλήματος και έχει προσφέρει στο χάντμπολ πάρα πολλά.

Anonymous said...

Τι εννοείς πάρα πολλά. Εξήγησε μας

Anonymous said...

file hatzi, hairomai pou epitelous kapoios akouse ton palmo tis neolaias kai apofasise na svisei ti dipsa gia nea tou handball me afto to blog. anipomono na diavazo apo esena- ton pio egiro reporter tou athlimatos- tis kathimerines eidisis gia to handball. to athlima pou olous mas enonei!!!
evge, eisa axios!!!
P.S perimeno sintoma ena afieroma stous ellines paiktes pou diaprepoun sto germaniko protathlima

Admin said...

Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση σας. Στις επόμενες εκλογές με αυτό το έρεισμα κατεβαίνω για βουλευτής

Anonymous said...

Πες μας για τον Κοκολοδημητράκη, που δεν του άρεσε η ΑΕΚΑΡΑ και πήγε να πάρει τίτλους με Δούκα…

Unknown said...

είσαι τελειωμένος

Anonymous said...

Καλησπερα Κωνσταντίνε!
Είμαι ο Σάββας Καρυπίδης. Τι κάνεις; Μου έστειλαν σήμερα την εφημερίδα και είδα ότι με έβαλες στην πρώτη σελίδα. Μπράβο σου!

Anonymous said...

Είσαι θεός! Ολοι οι Ελληνες του εξωτερικού είμαστε μαζί σου!

Anonymous said...

Καλησπέρα κύριε Χατζηδημητρίου. Ειλικρινά σας θαυμάζω! Είναι εύκολο να έρθω κάποια στιγμή στην εφημερίδα να σας γνωρίσω;

Anonymous said...

Καλησπέρα σας κύριε Χατζηδημητρίου. Είμαι ένας αγανακτισμένος οπαδός του Αθηναϊκού. Η ομάδα μου όπως ξέρετε διαλύθηκε. Παρακαλώ πολύ κάντε κάτι. Αλλωστε έχετε τόση δύναμη και μπορείτε να επηρεάσετε τον καλό σας φίλο Νίκο Χαρδαλιά. Το χάντμπολ χρειάζεται τον Αθηναϊκό. Σας παρακαλώ πολύ θα κάνουμε πορεία στον Βύρωνα!! SOS SOS

Anonymous said...

Σε διαβάζουμε κάθε μέρα είσαι ο καλύτερος. Συνέχισε την καλή δουλειά και να μας ενημερώνεις για την πορεία του αθλήματος. Σε στηρίζουμε όλοι.

Anonymous said...

Κύριε Χατζηδημητρίου είμαστε από τους «Πρωταθλητές». Εχετε παραγγείλει 10 σουβλάκια και 3 μερίδες πατάτες. Συγνώμη για την καθυστέρη, αλλά ακόμα ψήνονται.

Anonymous said...

10 soublakia panagia mou

Anonymous said...

Καλά, είστε πολύ καραγκιόζηδες ορισμένοι. Ο άνθρωπος κάνει μία αξιέπαινη προσπάθεια να αναδείξει ένα άθλημα το οποίο δεν έχει την προβολή που του αξίζει και εσείς μπαίνετε και γράφετε για σουβλάκια και λαμόγια. Έλεος.

Κωνσταντίνε συνέχισε την προσπάθεια, είμαστε μαζί σου. Περιμένουμε καθημερινή ενημέρωση του blog με ειδήσεις από όλες τις ομάδες. Και καμιά καλή πρόβλεψη για το στοίχημα, ε.

Anonymous said...

min akous kanena sinexise etsi eisai o kaliteros

Anonymous said...

Do the NIKE thing:JUST DO IT!Και το έκανες...Κώστα ήθελα να σε συγχαρώ για την προσπάθεια σου να ενημερώσεις το κοινό και να προωθήσεις με αυτόν τον τρόπο το άθλημα στην θέση που του αξίζει στην Ελλάδα.Καλή αρχή λοιπόν και Just do the Johnny Walker thing:keep walking!!!Τσακίρης Δημήτρης

Anonymous said...

ΓΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΠΕΙΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ .ΑΠΟ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΙΛΚΙΣ. ASA-HANDBALL.PICZO.COM

Anonymous said...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ! ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΧΙΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΜΑΔΩΝ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΝΟΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ! ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η΄ ΕΣΤΩ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ "ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ" ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΝΤΟΠΙΝΓΚ "ΑΜΕΣΩΣ" ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ? ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΑΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΝΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ!

Anonymous said...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ...ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ...ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΧΑΝΤ-ΜΠΟΛ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΒΥΡΩΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ...ΤΙΤΛΟΙ ¨΄ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΧΑΝΤ-ΜΠΟΛ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ .....ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ...............................................FOR EVER....

Anonymous said...

ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΟΤΕΘΛΗΜΑΤΟΣ ....ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΖΟΥΜΕ...ΠΙΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ...ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ...ΠΙΟ

Anonymous said...

σχολίασε, την ενέργεια της ΟΧΕ να ζητήσει απο την ομάδα του Μ.Α.Γιαννιτσών να αποχωρήσει απο την αναμέτρηση με τη Ζito Prilep στα Σκόπια.