Ολα τα βλέμματα την Τετάρτη στην Κοζάνη ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολα τα βλέμματα την Τετάρτη στην Κοζάνη !

Αντίστροφη μέτρηση για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών που υποδέχεται στην Κοζάνη την Ολλανδία την Τετάρτη του Πάσχα στις 5.15 μ.μ. για τα μπαράζ πρόκρισης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2025.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο Αϊντχόφεν την Κυριακή 12 Μαΐου (17:00).

Η ομάδα που θα προκριθεί θα πάρει μέρος στο 29ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών, 14 Ιανουαρίου- 2 Φεβρουαρίου 2025 στα γήπεδα της Κροατίας, της Δανίας και της Νορβηγίας.

Ο διεθνής αθλητής της Εθνικής ομάδας Πέτρος Κανδύλας δήλωσε :

«Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε μία ομάδα που τη γνωρίζουμε και ξέρουμε την ποιότητα που έχει. Από κει και πέρα εμείς έχουμε κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία, έχουμε αναλύσει τους μεταξύ μας αγώνες και τα πρόσφατα παιχνίδια που έχουν δώσει και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη στο πρώτο ματς και να τα παίξουμε όλα για όλα στην Ολλανδία. Αυτή την πρόκριση την έχει ανάγκη όλο το ελληνικό χάντμπολ, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε το σερί των προκρίσεων».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πολλές ομάδες ετοιμάζουν ημερήσιες εκδρομές, ενώ η ΕΑΠ/ΟΧΕ θα διοργανώσει (09:30-14:00) αναπτυξιακό τουρνουά κατηγορίας Παμπαίδων Β'- Παγκορασίδων Β' στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης με τη συμμετοχή 8 σωματείων και 150 παιδιών:

Παμπαίδες Β': Φοίβος Συκεών, Φέρωνας Βέροιας, Αμύντας Αμυνταίου, Ζαφειράκης Νάουσας

Παγκορασίδες Β': Εθνικός Κοζάνης, Φίλιππος Βέροιας, Πανελλήνιος Νεάπολης Συκεών, ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Μετά το τέλος του τουρνουά τα παιδιά που θα συμμετέχουν μαζί με τους προπονητές και τους συνοδούς τους θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.



 

No comments