Χάντμπολ ( και ) στο Ψυχικό ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χάντμπολ ( και ) στο Ψυχικό !


Σημαντική όσο κι ελπιδοφόρα προσπάθεια ανάπτυξης του χάντμπολ και στο Ψυχικό, με τη δημιουργία τμήματος χάντμπολ στον ιστορικό Α.Π.Ο. Ψυχικού χάρη στις πρωτοβουλίες ζηλωτών του αθλήματος.

Αγόρια και κορίτσια ηλικίας άνω των 6 ετών, έχουν πλέον την ευκαιρία να αθληθούν στο χάντμπολ στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού μέσα από τις δομές που αναπτύσσει πλέον το νεοσύστατο τμήμα του Α.Π.Ο.Ψ. , με τους ιθύνοντες του να έχουν ως κύριο μέλημα να μεταλαμπαδεύσουν τις σωστές αρχές του αθλήματος μέσα από τις πιο σύγχρονες μεθόδους προπονήσεις και διδασκαλίας.

Επικεφαλής-προπονητής είναι ο Κωστής Μπούνας, ενώ συνεργάτης του είναι ο Νίκος Κότλας. 

Πρόεδρος του Συλλόγου είναι ο παλιός ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κοτταράς, ενώ ενεργό διοικητικό ρόλο έχει ο αεικίνητος κι ευρηματικός Φραγκίσκος Ζαλώνης, λάτρης της ανάπτυξης στο χάντμπολ.

Ήδη, έχουν γίνει επισκέψεις-προπονήσεις σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της περιοχής, ενώ στα σκαριά είναι και συνεργασίες με κάποια εξ’ αυτών. Παράλληλα, πολύ σύντομα θα διεξαχθεί και ανοιχτό τουρνουά, όπου ο καθένας θα μπορεί να πάρει την παρέα του και να παίξει χάντμπολ!

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την  Τετάρτη 6/ 12 (Ζωσιμά 5 και Κεχαγιά) στις 5.30 μ.μ.

Με την βοήθεια του Αγίου Νικολάου λοιπόν, καλή αρχή !!

8 comments

Anonymous said...

Ναι αλλά στη Βέροια βράζει η κοινωνία με τα καμώματα του «αφεντικού»!
Βλέπετε για την τοπική κοινωνία υπάρχουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά , μη επιτρέποντας η ΟΧΕ την αδειοδότηση σε νεοσύστατο σύλλογο ο οποίος πληροί όλες τις προϋποθέσεις , με τη φθηνή δικαιολογία ότι υπάρχουν ήδη δύο σύλλογοι στην πόλη!
..και τα παιδάκια περιμένουν τι θα αποφασίσουν οι «αρμόδιοι»!
Για ψαξ’τε λίγο το θέμα..
Είναι σοβαρό!

Anonymous said...

Πολλα πολλα μπραβο στο Ψυχικο για την δημιουργία του τμηματος χαντμπολ....τα παιδια μας θα πρεπει να τα οδηγουμε στον αθλητισμο .....δυστυχως ομως για την Βεροια υπαρχουν αλλοι κανονες.....και μιλαμε για την μητροπολη του χαντμπολ που καποτε ειχε 7 συλλογους.....ενω πληρει ολα τα κριτήρια η Ο.Χ.Ε δεν δινει αριθμο μητρώου για να κανει τα κεφια του ενος.....υπομονη ομως εχουμε....υπαρχουν και καναλια,υπαρχει και δικαιοσυνη.....ελπιζω να ερθει η στιγμη να οαιξουμε με το σωματειο σας φιλικο ή επισημο παιχνιδι...και παλι μπραβο σας.....

Anonymous said...

Δυστυχώς στη Βέροια, τη γενέτειρα του ελληνικού handball, αυτά είναι ψιλά γράμματα! Εδώ εμείς κλείνουμε σωματεία μη αδειοδοτώντας τα! Τα δυο σωματεία που υπάρχουν, το ένα είναι υπερπλήρες κ το δεύτερο, το ιστορικότερο, μέσω της διοικησης «διώχνει» τους αθλητές!!! Άρα κύριοι κ κυρίες για ποια προαγωγή του αθλήματος μας μιλάτε μέσω της ΟΧΕ; Μόνο καταβαράθρωση μπορεί να χαρακτηριστεί! Το κακό για εσάς είναι ότι είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε τα νόμιμα δικαιώματα μας με κάθε τρόπο! Με αγάπη….

Anonymous said...

Συγχαρητήρια για την όμορφη και ελπιδοφόρα σας προσπάθεια!!! Μακάρι να έχει μεγάλη απήχηση στα παιδιά!!! Είναι πολύ όμορφο να δίνονται τέτοιες ευκαιρίες στα παιδιά να συμμετέχουν στον αθλητισμό!! Δυστυχώς στη Βέροια αντί να στηρίζονται τέτοιες προσπάθειες, κόβουν τα φτερά στα παιδιά μας που τόσο αγαπούν το handball. Είναι κρίμα τόσα παιδιά να περιμένουν να αγωνιστούν με λαχτάρα στα γήπεδα και να τους φρενάρουν δικαιολογίες χωρίς υπόσταση.

Anonymous said...

Συγχαρητήρια στο έργο σας ...μάλλον μερικοί στην Ο.Χ.Ε δεν έχουν καταλάβει ότι έχουν να κάνουν με ανήλικα παιδιά και όλοι εμείς οι γονείς ζητάμε ένα νόμιμο σύλλογο ανάπτυξης χωρίς την εκμετάλλευση παιδιών.Συνεχιστε τις τρικλοποδιές αν νομίζετε ότι είναι νόμιμο και σωστό.

Anonymous said...

Πολλά συγχαρητήρια στο Ψυχικό, σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία με πολλές επιτυχίες! Όσων αφορά τα σχόλια που διάβασα για την Βέροια, λυπάμαι πολύ, αλλά αλήθεια τι δεν καταλαβαίνετε εκεί στην "Μητρόπολη του χάντμπολ"; Εφόσον αντιπρόεδρος της ΟΧΕ είναι ο πρόεδρος της ομάδας από όπου φύγανε τα παιδιά σας, για να πάνε σε άλλη ομάδα της αρεσκείας τους. Περιμένετε κάτι διαφορετικό από αυτό που αντιμετωπίζεται;

Anonymous said...

Σάς ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και συμπάσχουμε ως θαυμαστές τού βεροιωτικου χάντμπολ. Είναι τραγικό για πολλοστή φορά ο ίδιος άνθρωπος νά σάς διασπάσει και νά σάς διαλύει. Γνωρίζουμε για το κρυμμένο βιβλίο μελών και για τίς μαϊμού εκλογές...
Κάτι πρέπει νά κάνει η πόλη και η ΟΧΕ όμως...

Anonymous said...

Συγχαρητήρια το άθλημα χρειάζεται ανάπτυξη.
Τώρα στην Βέροια στην Μητρόπολη του χάντμπολ μάλλον κάποιοι κάνουν χάρες στον αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας.
Αλλά με 7-8 αθλητές δεν μπορείς να λέγεσαι σύλλογος.
Ξυπνήστε γιατί....τα καλύτερα έρχονται κύριοι της ΟΧΕ