Στις 16/12 ΑΕΚ-Ολυμπιακός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στις 16/12 ΑΕΚ-Ολυμπιακός


Η ΔΕΠ/Ο.Χ.Ε. όρισε τα παιχνίδια που είχαν αναβληθεί μετά την απόφαση της αναστολής λειτουργίας της αίθουσας "Γ. Κασιμάτης" του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

AEK- Ολυμπιακός (Handball Premier)

Ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier ΑΕΚ – Ολυμπιακός ΣΦΠ ορίζεται για το Σάββατο 16/12/2023.

Οι υποχρεώσεις των δύο ομάδων τόσο στη Handball Premier, όσο και στην Ευρώπη (η ΑΕΚ αγωνίζεται Τρίτη στο European League και ο Ολυμπιακός Τετάρτη για τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος λόγω Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων), αλλά και επιπροσθέτως η διακοπή για την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, έχουν καταστήσει αδύνατο τον ορισμό του αγώνα σε οποιαδήποτε άλλη προηγούμενη ημερομηνία. 

Ολυμπιακός- ΑΕΚ (Κύπελλο Aνδρών)

Συνδυαστικά και για την προφύλαξη των αθλητών που επανδρώνουν το Εθνικό μας συγκρότημα, ενόψει της τελικής φάσης του EURO 2024 αποφασίστηκε η μετάθεση του αγώνα Κυπέλλου για τον 3ο γύρο από Τετάρτη 13/12/2023 για την Τετάρτη 31/1/2024, αφού αυτός δεν επηρεάζει τρίτο σωματείο, ούτε καθορίζει την εξέλιξη της διοργάνωσης .

ΑΕΚ- Αναγέννηση Άρτας (Α1 Γυναικών)

Ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών ΑΕΚ- Αναγέννηση Άρτας θα διεξαχθεί το Σάββατο 9/12/2023.

Αν και τα σωματεία έχουν υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα (9η αγωνιστική) ο αγώνας ορίστηκε επιπρόσθετα ως η καλύτερη επιλογή, λόγω του ότι η ΑΕΚ αγωνίζεται ως γηπεδούχος και η Αναγέννηση ως φιλοξενούμενη στην Αθήνα (οι αγώνες αυτοί θα διεξαχθούν Κυριακή 10/12/2023) προκειμένου να μην υπάρχει επιβάρυνση και στην μετακίνηση του φιλοξενούμενου σωματείου καθημερινή-εργάσιμη ημέρα.

ΑΕ Χαλανδρίου- ΑΕΠ Ακαδημία Πάτρας (Α2 Ανδρών)

Ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών/1ος όμιλος ΑΕ Χαλανδρίου – ΑΕΠ Ακαδημία Πάτρας ορίζεται για την Τετάρτη 20/12/2023. Λόγω της διεξαγωγής ακόμα του 1ου γύρου του πρωταθλήματος και των αγωνιστικών υποχρεώσεων των δύο σωματείων (εντός- εκτός και συνεχόμενα Σαββατοκύριακα χωρίς διακοπή) δεν αφήνουν περιθώριο για τον ορισμό του αγώνα σε πρότερη ημερομηνία

ΕΑΧ Χανιά- ΑΣ Άνοιξη Διονύσου (Α2 Γυναικών)

Ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής της Α2 Γυναικών /1ος όμιλος ΕΑΧ Χανιά – ΑΣ Άνοιξη Διονύσου ορίζεται το Σάββατο 9/12/2023 ως το 1ο Σαββατοκύριακο χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα στην Α2 Γυναικών. 


No comments