Ζεσταίνει μηχανές η Εθνική Ανδρών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ζεσταίνει μηχανές η Εθνική Ανδρών

Σε εξέλιξη είναι το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2024 στη Γερμανία.

Το πρόγραμμα του καμπ περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις και  δύο φιλικούς αγώνες με την Βόρεια Μακεδονία την Παρασκευή (3/11) και το Σάββατο (4/11) στη Μίκρα.

Στην προετοιμασία συμμετέχουν οι εξής 21 αθλητές Σάββας, Κανδύλας, Πασσιάς, Τζηράς, Παπαβασίλης, Καραμπουρνιώτης, Παπαντωνόπουλος, Μιχαηλίδης (Ολυμπιακός ), Αραμπατζής, Κεδέρης, Παπαδιονυσίου, Μάλλιος, Λιάπης (ΑΕΚ), Μυλωνάς, Παναγιώτου (ΑΣΕ Δούκα), Α. Παπάζογλου, Ε. Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Τόσκας (Βianco Monte Δράμα 1986), Κουκουλάς (Ιωνικός Affidea), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Γερμανία), Μπόσκος (Πουέντε Χενίλ- Ισπανία).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας, αναφερόμενος στην προοπτική της Εθνικής μας είπε : 

"Εδώ και πάρα πολύ καιρό, ακόμη και πριν εξασφαλίσουμε την πρόκριση στην τελική φάση του EURO, τα παιδιά χαίρονται και έχουν κάνει την Εθνική ομάδα προτεραιότητά και προσωπική τους υπόθεση. Κάθε φορά που είναι εδώ φαίνεται ότι είναι αγαπημένοι μεταξύ τους και διασκεδάζουν την παρουσία τους. Ψάχνουν τη στιγμή που θα ξαναβρεθούν όλοι μαζί, είτε αγωνίζονται στην Ελλάδα, είτε σε ομάδες του εξωτερικού. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πολύ βασικά για οποιαδήποτε ομάδα και για τις καλές και για τις κακές στιγμές Θα προσπαθήσουμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα, να ξαναθυμηθούμε και να παγιώσουμε τα δυνατά χαρακτηριστικά μας και επίσης θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε κάποια νέα πρόσωπα στην ομάδα συνδέοντας έτσι την Εθνική Ανδρών με την Εθνική Νέων που συμμετείχε το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Άλλωστε η Εθνική Ανδρών πρέπει να είναι ανοιχτή απέναντι σε νέα παιδιά που προσπαθούν και διεκδικούν θέση. Η δεύτερη συνάντησή μας θα γίνει μετά τις 16-17 Δεκεμβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το τελικό στάδιο της προετοιμασίας.

Εμείς θα ταξιδέψουμε στη Γερμανία με κύρια χαρακτηριστικά την τιμή και την περηφάνια που πρέπει να έχει η ομάδα αντιπροσωπεύοντας το ελληνικό χάντμπολ σε μια μεγάλη διοργάνωση ".


No comments