Ξέσπασμα Παπαδόπουλου κι έκκληση για λύση στο γηπεδικό πρόβλημα της ΑΕΚ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξέσπασμα Παπαδόπουλου κι έκκληση για λύση στο γηπεδικό πρόβλημα της ΑΕΚ !

 


Ο πολύπειρος εξτρέμ της ΑΕΚ Βύρωνας Παπαδόπουλος πάντα διαχειρίζεται τα συναισθήματα του, αλλά, αυτή τη φορά, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Λουκέρνης, ήταν αρκετή μία ερώτηση δημοσιογράφου στη συνέντευξη Τύπου, ώστε να ξεσπάσει με ένα χειμαρρώδη τρόπο, ένα μονόλογο καρδιάς : 

'' Σε 10 ημέρες έχουμε παίξει σε 7 γήπεδα, δεν πιστεύω ότι υπάρχει προηγούμενο ! Με αυτές τις συνθήκες, είναι φυσιολογικό να είμαστε όλοι ταλαιπωρημένοι, με κράμπες, μυϊκά προβλήματα, σειρά από τραυματισμούς...Πρέπει να δοθεί λύση για το γηπεδικό πρόβλημα της ΑΕΚ, για το οποίο η ομάδα μας δεν έχει την παραμικρή ευθύνη. Κάθε ημέρα κάνουμε προπόνηση και σε άλλο γήπεδο, δεν γίνεται έτσι ! Δώσαμε τον αγώνα της χρονιάς, γιατί θέλαμε μόνο τη νίκη ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδες διάκρισης στην ευρωπαϊκή παρουσία μας και πράγματι όλοι οι συμπαίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλλαν. Παίξαμε αποφασισμένα και κερδίσαμε δίκαια ''.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ΑΕΚ Ντράγκαν Τζούκιτς είπε : 

'' Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το σπουδαίο παιχνίδι, που κρίθηκε στο τέλος. Και οι δύο προπονητές πιέσαμε μέχρι τα άκρα τους παίκτες μας. Χαίρομαι για την ΑΕΚ αλλά και για το ελληνικό χάντμπολ, γιατί κάθε βαθμός είναι πολύτιμος. Ηταν παιχνίδι υπερηφάνειας όπου κερδίσαμε, αλλά, στο τέλος θα μπορούσε να μας είχε ισοφαρίσει η Λουκέρνη. Ωστόσο, αξίζαμε την νίκη και προχωράμε σε ένα σύνθετο Όμιλο. Θέλω να έχουμε αυτή την εικόνα έως το τέλος ''.

Για την Λουκέρνη, μίλησαν ο προπονητής της Κουκότσκα και ο αρχηγός της Σλουμπφ.

ΚΟΥΚΟΤΣΚΑ : '' Δοκιμάσαμε τα πάντα αλλά κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε σουτ από καλές θέσεις. Ετσι, δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την νίκη ''.   

ΣΛΟΥΜΠΦ : '' Πληρώσαμε τα λάθη μας. Παίζαμε με αντίπαλο τον εαυτό μας σε μεγάλο μέρος του αγώνα. Ωραίο ματς, με δυνατές μονομαχίες, αλλά, δεν αποφύγαμε την ήττα κι αυτό είναι που μένει στο τέλος      ''.

No comments