Γραμματικός : '' Θα ασχοληθούμε όταν πρέπει με την Ευρώπη, τώρα προσοχή στην Ελλάδα '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γραμματικός : '' Θα ασχοληθούμε όταν πρέπει με την Ευρώπη, τώρα προσοχή στην Ελλάδα ''Αναφορικά με την κλήρωση του Ολυμπιακού με την κροατική Τρόγκιρ στη φάση των 32 του EHF European Cup ( το πρώτο ματς θα γίνει στην Κροατία 25-26 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός στην Ηλιούπολη  στις 2-3 Δεκεμβρίου ), ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας Νίκος  Γραμματικός, δήλωσε: «Μια ομάδα από την Κροατία, η οποία βγήκε στην Ευρώπη μέσω του Κυπέλλου. Δεν είναι της δυναμικότητας των ισχυρών δυνάμεων της Κροατίας, όμως είναι από μία πολύ μεγάλη σχολή του χάντμπολ, την κροατική. Θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια όταν πρέπει, έχουμε και παίκτες που γνωρίζουν καλά το κροατικό πρωτάθλημα, οπότε συνεχίζουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Η Τρόγκιρ είναι «σταχτοπούτα» στα Κύπελλα Ευρώπης, μπορεί πέρσι να αγωνίστηκε στα πλέι άουτ, αλλά κέρδισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του Κυπέλλου φτάνοντας έως τον τελικό τον οποίο έχασε από τη Zάγκρεμπ με 35-17.

Η ομάδα αποτελείται μόνο από Κροάτες αθλητές, ενώ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 4η θέση με 7 πόντους και απέχει άλλους τόσους από την πρωτοπόρο Zάγκρεμπ που έχει το απόλυτο (14 πόντους).

Εκτός από τον Ολυμπιακό στα Κύπελλα Ευρώπης 2023-2024 από ελληνικής πλευράς συνεχίζουν η ΑΕΚ (ΕHF European League  και οι ΟΦΝ Ιωνίας και ΑΕΣΧ Πυλαίας στις γυναίκες στον 3ο γύρο του EHF European Cup. 

Η Νέα Ιωνία θα παίξει με την ισπανική Έλτσε και η ομάδα της Πυλαίας θα αντιμετωπίσει τη Ρούνταρ από το Μαυροβούνιο. 


No comments