Ρεαλιστές Αλβανός και Σαμαράς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ρεαλιστές Αλβανός και Σαμαράς

 


Ο προπονητής της ΑΕΚ Αλέξης Αλβανός και ο συνάδελφος του στον Πανελλήνιο Νίκος Σαμαράς, ερωτηθέντες από το greekhandball.com μετά τον αγώνα των ομάδων τους για το 4ο διεθνές τουρνουά Ανδρέας Παπασταμάτης, τοποθετήθηκαν ως εξής :

ΑΛΒΑΝΟΣ ( προπονητής ΑΕΚ ) : '' Είμαι χαρούμενος που συμμετέχουμε και πάλι στο τουρνουά που πραγματοποιείται ώστε να τιμηθεί η μνήμη ενός σπουδαίου ανθρώπου και μεγάλου Ενωσίτη, του Ανδρέα Παπασταμάτη. Πάντα προσπαθούμε, είτε είναι δύσκολο είτε όχι, να βρούμε κίνητρα απέναντι σε ομάδες που σαφώς δεν έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε απόψε, παίζοντας πειθαρχημένα, συγκεντρωμένα και με σεβασμό στον αντίπαλο μας. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, καταλήξαμε σε αρκετά σχήματα που θα έχουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιούμε στη διάρκεια της σεζόν και θα μας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων μας ''.

ΣΑΜΑΡΑΣ ( προπονητής Πανελληνίου ) : '' Δύσκολο τεστ για εμάς με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ καθώς είχε προηγηθεί σε διάστημα μικρότερο από 24 ώρες και άλλο δυνατό ματς για την ομάδα μας. Είμαστε μία νέα ομάδα, με αρκετά καινούρια παιδιά και έχουμε ένα στοίχημα να κερδίσουμε, ατομικά και συλλογικά όπως και για εμένα προσωπικά. Μου αρέσει να δουλεύω με νέους σε ηλικία παίκτες, θέλουμε ασφαλώς πολλή δουλειά καθώς μάλιστα δυστυχώς δεν ενισχυθήκαμε   σε κάποιες θέσεις όπου χρειαζόμασταν προσθήκες. Στόχος μας είναι η παραμονή, πάρα πολύ δύσκολη επιδίωξη, αλλά, θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε και θα δουλέψουμε όσο μπορούμε περισσότερο ώστε να το πετύχουμε ''.

No comments