Με απόλυτα ελληνική σύνθεση ξεκίνησε ο Ζαφειράκης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με απόλυτα ελληνική σύνθεση ξεκίνησε ο ΖαφειράκηςΓέμισε χαμόγελα αισιοδοξίας το γήπεδο της Νάουσας, με την ανδρική ομάδα χάντμπολ να πραγματοποιεί την πρώτη της προπόνηση για την φετινή αγωνιστική χρονιά.

Της προπόνησης προηγήθηκε συζήτηση στο γραφείο του συλλόγου, όπου και αναλύθηκαν από τον τεχνικό της ομάδας κ.Δεληγιάννη, τόσο το προγραμματισμένο προπονητικό πλάνο της προετοιμασίας, όσο και οι φετινοί αγωνιστικοί στόχοι. Ο κορμός της περσινής ομάδας έχει παραμείνει ίδιος, στο μεγαλύτερο μερος του.

Αναλυτικότερα για την αγωνιστικη σεζον 2023-24, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο, οι αθλητες: Θεοδωρόπουλος Γιώργος, Τσάτσας Σοφοκλής, Ρότζιος Πέτρος, Μπόλας Βασίλης, Τσαγκεράς Νίκος, Μπουμπουλέντρας Θάνος, Τζουβάρας Κωνσταντίνος, Λόλας Θωμάς, Μισαηλίδης Φώτης, Αποστολίδης Διογένης, Βαφείδης Πέτρος, ενώ αποκτήθηκαν ο πολύπειρος τερματοφύλακας Γιώργος Μπάρμπας και ο Χρήστος Αθανασιάδης από την Πυλαία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδας πλαισιώθηκε από την ελπιδοφόρα παρουσία των Ναουσαίων αθλητών του εφηβικού τμήματος, οι οποίοι πέρσι ως Παίδες κατέκτησαν την 4η πανελλήνια θέση στο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.


 

No comments