Επιβεβαίωση με Τάσο και Δημήτρη Τριανταφυλλίδη - Κράτησε Moisieiev πήρε και Μπίλια η Πυλαία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιβεβαίωση με Τάσο και Δημήτρη Τριανταφυλλίδη - Κράτησε Moisieiev πήρε και Μπίλια η Πυλαία



Όπως είχατε διαβάσει στο greekhandball.com οι Τάσος και Δημήτρης Τριανταφυλλίδης είναι και επίσημα παίχτες της Πυλαίας. 

Για την έναρξη συνεργασίας, ο Τάσος Τριανταφυλλίδης, δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα της Πυλαίας. Η ομάδα μετά από μια άτυχη περσινή σεζόν φαίνεται να επιστρέφει στην κανονικότητα στηριζόμενη σε ένα ελπιδοφόρο πρότζεκτ. Γνωρίζουμε πως το πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό από το περσινό και είμαστε έτοιμοι να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ για την άψογη συνεργασία μας κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν.»

Για την έναρξη συνεργασίας, ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα της Πυλαίας. Υπάρχει διάθεση και θέληση για να δουλέψουμε και να πετύχουμε τους στόχους της χρονιάς. Θα ήθελα να ευχηθώ μια χρόνια γεμάτη από ωραία και δυνατά παιχνίδια χωρίς τραυματισμούς .»

Παράλληλα ανακοινώθηκε η ανανέωση συνεργασίας με τον Aleksandr Moisieiev και η απόκτηση του νεαρού πλέι μέικερ Μπίλια από τη ΧΑΝΘ.

Ο Ουκρανός τερματοφύλακας ο οποίος ήρθε την προηγούμενη χρονιά στο δεύτερο μισό της σεζόν, άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις, γεγονός που οδήγησε στην παραμονή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Μπίλιας είναι γεννημένος στις 05/11/2003 και αγωνίζεται στη θέση του πλεϊ μέικερ. Έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες της ΧΑΝΘ και στη συνέχεια στο ανδρικό τμήμα της ομάδας, όπου συνέβαλε στην άνοδο στην Handball Premier στην οποία και αγωνίστηκε πέρσι.

Για την έναρξη συνεργασίας, ο Μπίλιας Ξενοφών, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και με τιμά που από ότι νέα χρόνια θα βρίσκομαι στην οικογένεια της Πυλαίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε όπως θα ήθελα να ευχαριστώ και τους ανθρώπους της ΧΑΝΘ που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και εύχομαι μια ανταγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς.»


No comments