'' Είμαι αισιόδοξος για το ελληνικό χάντμπολ ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Είμαι αισιόδοξος για το ελληνικό χάντμπολ ! ''


Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς έστειλε το δικό του μήνυμα για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων Κ21 του 2023 που αρχίζει την προσεχή Τρίτη 20 Ιουνίου.

"Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του ελληνικού αθλητισμού -την οποία θεωρώ πολύ σημαντική- η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενθαρρύνει την διοργάνωση μεγάλων διεθνών αγώνων στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο αυτό η ανάληψη, μαζί με τη Γερμανία, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ Νέων K21 όπου στη χώρα μας θα φιλοξενηθούν 16 ομάδες από όλον τον κόσμο. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στη χώρα μας το μέλλον του παγκοσμίου χάντμπολ και κάποιους παίκτες οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν στο παγκόσμιο στερέωμα.

Το επίπεδο ανταγωνισμού στο χάντμπολ είναι ιδιαίτερα υψηλό και είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τα παιχνίδια θα απολαύσουν δυνατά και συναρπαστικά παιχνίδια ενώ το χάντμπολ θα κερδίσει και νέους φίλους.

Συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία για την ανάληψη της διοργάνωσης για την οποία είμαι σίγουρος ότι θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Στην εθνική μας ομάδα εύχομαι να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση, κάτι όχι εύκολο αλλά απόλυτα μέσα στις δυνατότητές της και στη συνέχεια η οροφή είναι τα μετάλλια. Είμαι αισιόδοξος γιατί τα νέα παιδιά έχουν αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες και από τη συμμετοχή τους με τις ανδρικές ομάδες, όπου έχουν πολλές φορές και πρωταγωνιστικό ρόλο. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουν την κατάλληλη καθοδήγηση για να αναπτύξουν το ταλέντο τους με ομαδικότητα και στοχοπροσήλωση. Είναι επίσης σημαντικό ότι τα παιδιά αυτά προέρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποδεικνύοντας την έντονη περιφερειακή διάσταση του αθλήματος

Το ελληνικό χάντμπολ τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει και είμαι αισιόδοξος για το μέλλον του, κομμάτι του οποίου είναι όλα αυτά τα παιδιά με το εθνόσημο που θα τα θαυμάσουμε τις επόμενες μέρες στο γήπεδο.

Καλή επιτυχία! ''.


No comments