Ολα έτοιμα για την γιορτή του Final 4 του Κυπέλλου ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ολα έτοιμα για την γιορτή του Final 4 του Κυπέλλου !

 


 Στην επίσημη συνέντευξη Τύπου του 19ου Final Four του Κυπέλλου Ανδρών Λουξ, τοποθετήθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΠ/ΟΧΕ Ανδρέας Μούκιος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ενώ για τον πρώτο ημιτελικό, μίλησαν οι προπονητές και οι αρχηγοί Διομήδη και Δούκα : 

Αναστάσιος Χειβιδόπουλος (Γενικός Γραμματέας ΟΧΕ):

« Το Ναύπλιο είναι η έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ. Το ΔΑΚ Αγίας Τριάδας ανακατασκευάστηκε με χρήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και πριν λίγες εβδομάδας φιλοξένησε το 16ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Γυναικών. Στο Final Four συμμετέχουν τέσσερις ιστορικές ομάδες πλέον του χάντμπολ που τα τελευταία χρόνια δίνουν ψυχή για το άθλημα μας και έχουν κάνει μεγάλες επενδύσεις. Για μένα είναι μεγάλη συγκίνηση γιατί οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων ήταν αθλητές της Εθνικής ομάδας στην 6η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, σε μία διοργάνωση που είχα την τιμή να είμαι αρχηγός αποστολής της ελληνικής ομάδας».

Δημήτρης Κωστούρος (Δήμαρχος Ναυπλιέων):

« Είναι ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό γεγονός στην πόλη μας, στο Δήμο μας. Είναι πλέον γνωστό ότι το Ναύπλιο είναι ένας αθλητικός προορισμός, το έχει δείξει και το δείχνει κάθε χρόνο. Ειδικότερα το χάντμπολ που στην περιοχή μας είναι πολύ διαδεδομένο με ναυαρχίδα τον Διομήδη Άργους. Η Περιφέρεια έχει τεράστια περιθώρια ανάπτυξης και αξίζουν συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία για αυτή την αποκέντρωση που κάνει ».

Ανδρέας Μούκιος (Πρόεδρος ΔΕΠ/ΟΧΕ):

«Ως ΟΧΕ και εγώ προσωπικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο και όλους όσοι βοήθησαν από την πρώτη στιγμή και ήταν δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε. Την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, τον Σταύρο Λαμπρούση και την Μένια Βενετσάνου. Πιστεύω ότι θα έχουμε τρία ανταγωνιστικά παιχνίδια και στο τέλος να πανηγυρίσει όλο το άθλημα μας γιατί είναι σημαντικό το χάντμπολ να βγει κερδισμένο από τη διοργάνωση ».

1ος ημιτελικός Διομήδης Άργους- ΑΣΕ Δούκα

Γιώργος Ζαραβίνας (Προπονητής Διομήδη):

«Είμαστε χαρούμενοι που παίρνουμε μέρος στο Final Four. Η χρονιά μας κλείνει με μια γιορτή του αθλήματος και θα παίξουμε ένα μεγάλο ημιτελικό για τον οποίο είμαστε έτοιμοι. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Δεν υπάρχουν φαβορί».

Γιώργος Χαλκίδης (Προπονητής ΑΣΕ Δούκα):

«Είναι μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε σε αυτή τη γιορτή. Η πρόκριση για εμάς ήρθε μετά από δύο μεγάλες νίκες απέναντι σε δύο ιστορικά σωματεία τον Ιωνικό και τον ΠΑΟΚ. Εύχομαι μέσα σε αθλητικά πλαίσια να κερδίσει ο καλύτερος και να προκριθεί στον τελικό».

Γρηγόρης Τζίμπουλας (Αριστερός εξτρέμ Διομήδη):

«Να ευχαριστήσω τον Δήμο και να πω ότι είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο Final Four. Είναι μια διοργάνωση υψηλών απαιτήσεων και με ανταγωνιστικές ομάδες. Ο Δούκας είναι πολύ καλή ομάδα. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, χωρίς τραυματισμούς».

Δημήτρης Τζηράς (Δεξιός εξτρέμ Δούκα):

«Είμαι χαρούμενος που βρισκόμαστε στο Final Four. Έχουμε ματώσει για να φτάσουμε εδώ και δεν έχουμε έρθει απλά για τη συμμετοχή. Θα είναι ένα ντέρμπι με τον Διομήδη και ελπίζω να προκριθούμε εμείς στον τελικό. Όλοι οι αθλητές περιμένουν αυτά τα ματς. Η ομάδα μου αποτελείται από μικρούς παίκτες και θέλω να το ευχαριστηθούν. Eλπίζω να γίνουν ωραία ματς».


No comments