Φεύγει, αλλά...μένει ο Μπόσκος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φεύγει, αλλά...μένει ο Μπόσκος

 


Ο Θοδωρής Μπόσκος έφυγε από την Αντεμάρ Λεόν, αλλά, έμεινε στην Ισπανία, καθώς, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία, πλέον, με την Πουέντε Τζενίλ, με συμφωνία έως το καλοκαίρι του 2025.
Ο 22χρονος διεθνής αθλητής, έπαιξε για 2 χρόνια στην Αντεμάρ Λεόν, με 50 συμμετοχές και 139 γκολ στο ενεργητικό του.
Η Πουέντε Τζενίλ έχει, επίσης, αποκτήσει τον Τυνήσιο τερματοφύλακα Μπεν Τεκάγια.
Για τη  μεταγραφή του, ο Θοδωρής είπε : 
'' Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί από την επόμενη χρονιά θα είμαι μέλος μιας άλλης μεγάλης ομάδας της ASOBAL, όπως η Πουέντε Τζενίλ. Νομίζω ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να βελτιωθώ ως παίκτης και από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται την επόμενη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Χεσούς -αθλητικό διευθυντή- και τον προπονητή Πάκο Μπούστος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ώστε να υπογράψω στην ομάδα, στον οποίο εύχομαι μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς ''.
Και για την αποχώρηση του από την Αντεμάρ Λεόν : 
'' Θα ήθελα να εκφράσω ευγνωμοσύνη σε όλα τα μέλη της ομάδας μου, τον προπονητή και όλο το προσωπικό της ομάδας που έκαναν αυτή τη 2ετή  εμπειρία, πολύ ευχάριστη για μένα. Σας ευχαριστώ όλους, για τα πράγματα που έμαθα από όλους εσάς και τις αξέχαστες αναμνήσεις! Καλή αντάμωση στο μέλλον ''.

No comments