Διακρίσεις για την ελληνική διαιτησία, οι ορισμοί στην Εθνική μας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διακρίσεις για την ελληνική διαιτησία, οι ορισμοί στην Εθνική μας


 

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία οργανώνει το τριήμερο 21-23 Απριλίου, σεμινάριο για νέους διεθνείς παρατηρητές  διαιτησίας, με συμμετοχή 30 επιλεγμένων ατόμων από όλη την Ευρώπη  και το ελληνικό χάντμπολ θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Κώστας Κατσίκης και η παρατηρητής Σοφία Σίσκου. 

Το Σαββατοκύριακο, επίσης, ταξιδεύουν για την Τυνησία όπου θα διεξαχθεί η Μεσογειάδα ο παρατηρητής Γιώργος Ανταλής και οι διαιτητές Αχιλλέας Σαχίνογλου και Στέλιος Γκόγκας που θα εκπροσωπήσουν την ελληνική διαιτησία στη διοργάνωση.

Παράλληλα, θα υπάρξει πυκνή ελληνική διαιτητική παρουσία σε προκριματικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος καθώς στο Σλοβενία-Κόσοβο θα είναι  παρατηρητής ο Μείμαρίδης, στο Μαυροβούνιο-Βοσνία θα σφυρίξουν οι Τζαφερόπουλος-Μπέτμαν και στο Ουγγαρία-Γεωργία οι Κινταζίδης-Φωτακίδης. 

Το Ελλάδα-Κροατία θα διευθύνουν οι Τσέχοι Χόρατσεκ-Νοβότνι και το Ολλανδία-Ελλάδα οι Γερμανοί Μπάμκαρ και Βιλντ οι οποίοι συνδέθηκαν με την ιδιαίτερα ευνοϊκή για την Σαφχάουζεν διαιτησία, πέρσι, στο ματς με την ΑΕΚ στη Χαλκίδα.


No comments