Σπουδαία ματς για την Handball Premier - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σπουδαία ματς για την Handball Premier

 


Το πρόγραμμα των σημερινών ( 17/12 ) αγώνων για την Handball Premier :

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

ΧΑΝΘ 16:00, ΧΑΝΘ- Διομήδης Άργους

(Γράψας- Κυριακού, Μιχαηλίδης)

Μετάδοση: https://youtu.be/4og4Y1K2Yj8

Πάνος Ανδρεαδάκης (περιφερειακός ΧΑΝΘ): «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς μπροστά μας. Ο Διομήδης είναι ομάδα τετράδας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε κοντά στο σκορ από την αρχή μέχρι το τέλος, προσπαθώντας για το θετικό αποτέλεσμα».

Βασίλης Μάνθος (πίβοτ Διομήδη): «Ταξιδεύουμε για Θεσσαλονίκη μετά από το νικηφόρο αγώνα μας επί του Ιωνικού, μια σημαντική νίκη για εμάς. Έχουμε ένα σερί νικών που μας έχει τονώσει πολύ ψυχολογικά και θέλουμε να το διατηρήσουμε, ώστε να φθάσουμε τους 18 βαθμούς και να εδραιωθούμε στην 4η θέση της βαθμολογίας στο τέλος του 2022. Ακολουθεί ο αγώνας του Κυπέλλου, πάλι με τη ΧΑΝΘ. Πάντα ένας αγώνας κυπέλλου κρύβει παγίδες και οφείλουμε να μπούμε με σοβαρότητα από την αρχή. Θέλουμε πολύ να πάρουμε τη πρόκριση για τον επόμενο γύρο και να ολοκληρώσουμε με νίκες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας πριν τις διακοπές».

Κραχτίδης 18:00, Bianco Monte Δράμα- ΠΑΟΚ

(Τζαφερόπουλος- Λινάρδος, Μπουγιάκας)

Μετάδοση: https://www.youtube.com/@user-nd6rn9ru2u

Σάκης Βαλαβάνης (τεχνικός Δράμας): «Σίγουρα αντιμετωπίζουμε ένα καλά δουλεμένο σύνολο με πολύ ταλέντο που άξια βρίσκεται στην 3η θέση. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις του αγώνα. Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε τον ΠΑΟΚ».

Μάνος Λαδάκης (περιφερειακός ΠΑΟΚ): «Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των καλών παιχνιδιών. Δυνατή ομάδα η Δράμα, ειδικότερα στην έδρα της. Θα κάνουμε όπως πάντα το καλύτερο για να κερδίσουμε και πιστεύω εύκολα η δύσκολα θα τα καταφέρουμε. Βασικό θα είναι να καταφέρουμε να περιορίσουμε τα περιφερειακά τους σουτ».

Νάουσας 18:00, Ζαφειράκης Νάουσας- Αερωπός Έδεσσας ManDynamic

(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Κατσίκης)

Μετάδοση: https://www.youtube.com/@zafirakishandball4628

Θα λείψει για τις επόμενες εβδομάδες από τον Αερωπό ο Μποκάρεφ.

Κώστας Δεληγιάννης (τεχνικός Ζαφειράκη): «Περιμένουμε ένα ντέρμπι με μεγάλη βαθμολογική σημασία. Ο Αερωπός είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά αν δείξουμε το μαχητικό μας πνεύμα και είμαστε συνεπής στο πλάνο μας, θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Κώστας Τούτσης (τεχνικός Αερωπού): «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ ποιητική ομάδα, η οποία προσπαθεί να εξασφαλίσει την παραμονή και θα παρουσιαστεί σαν να είναι τελικός. Τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα μας έχουν τοποθετήσει ψηλά στη βαθμολογία και αποδεικνύεται η δυναμική της ομάδας μας. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα πάρει και τη νίκη».

Ιωνικού 20:00, Ιωνικός - ΕΣΝ Βριλησσίων

(Νάσκος- Χαρίτσος, Τσάκωνας)

Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=ZTvZ2QAjxCo

Γιάννης Αρβανίτης (προπονητής Ιωνικού): «Θεωρώ ότι στο γήπεδο μας έχουμε τον πρώτο λόγο. Πρέπει να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα αλλάξει την πορεία της ομάδας. Και στο Άργος ήμασταν ανταγωνιστικοί. Χρειαζόμαστε ρυθμό γιατί στα προηγούμενα ματς είχαμε… νεκρά διαστήματα που μας ταλαιπωρούσαν».

Θάνος Τούτσης (προπονητής Βριλησσίων): «Γνωρίζουμε όλοι τη σημαντικότητα του αγώνα. Είναι ένα ματς που όποιος το χάσει μπαίνει σε… μπελάδες. Έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούμε και θεωρώ ότι θα διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις τη νίκη. Οι δύο ομάδες έχουν σταθερότητα στην επίθεση, αλλά είναι ασταθείς άμυνες, θεωρώ οπότε ποιος όποια κρατήσει την άλλη σε χαμηλό σκορ, θα έχει τον πρώτο λόγο».

Ηλιούπολης 21:00, Ολυμπιακός- ΑΣΕ Δούκα

(Σκλαβενίτης- Βήτας, Ανταλής)

Μετάδοση: https://www.youtube.com/watch?v=7Oqe9Qo8nUM

Παναγιώτης Κολλύρης (τερματοφύλακας ΑΣΕ Δούκα): «Κλείνουμε τις υποχρεώσεις μας για την φετινή χρονιά στην Handball Premier με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις με μια δυνατή ομάδα ενόψει και του αγώνα Κυπέλλου με τον Ιωνικό ΝΦ που ακολουθεί την Τετάρτη(21/12). Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με ότι αυτό συνεπάγεται. Γνωρίζουμε την δυναμικότητα του, παρόλα αυτά στόχος μας είναι να κρατήσουμε για μεγάλο διάστημα καλή απόδοση και από κει και πέρα να δούμε τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε».

Γιώργος Παπαβασίλης (αριστερός εξτρέμ Ολυμπιακού): «Σε αυτό το παιχνίδι αντιμετωπίζουμε μια καλή και δουλεμένη ομάδα. Έπειτα από τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα ανέκαμψε και πήρε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Θέλουμε να κάνουμε άλλη μια καλή και συγκεντρωμένη εμφάνιση για 60 λεπτά ώστε να πάρουμε τους δύο βαθμούς».


No comments