Ανταλής στο greekhandball.com : '' Ιστορική πρόκριση, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο ! '' '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανταλής στο greekhandball.com : '' Ιστορική πρόκριση, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο ! '' ''

 


Μόλις στη δεύτερη σεζόν ζωής της, η ομάδα χάντμπολ Γυναικών της ΑΕΚ προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την Νέα Ιωνία.

Ο προπονητής της Ενωσης, Γιάννης Ανταλής ( ο οποίος θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο ως πρώτος προπονητής ομάδας σε Final 4 ), μίλησε στο greekhandball.com  για αυτή την επιτυχία της ομάδας του :

 ‘’ Είναι μία σπουδαία όσο και ιστορική επιτυχία για την ΑΕΚ. Tα κορίτσια έβγαλαν τρομερό πάθος, μας άφησαν έκπληκτους και εμάς με την διάθεση τους, αν και γνωρίζουμε την αφοσίωση και το φιλότιμο τους ωστόσο, ίσως βοήθησε και το γεγονός ότι και το Καματερό το ήθελε πολύ. Δίκαια πήραμε την πρόκριση, με συλλογική προσπάθεια, όμως, θα ήθελα να μνημονεύσω ιδιαίτερα την Μπόργκες που αγωνιζόταν με θλάση από το 5ο λεπτό αλλά ήταν και πάλι ηγετική φυσιογνωμία για εμάς, την Παναγιωτίδου που ίσως είναι η καλύτερη αμυντικός που έχω δεί, την εκπληκτική Παύλου, την Κάτσικα η οποία ήταν η ευχάριστη έκπληξη, όλα τα κορίτσια ωστόσο ήταν συγκεντρωμένα, ακόμα και ο πάγκος έπαιζε με τον δικό του τρόπο, στο παιχνίδι που για εμάς ήταν όλη η σεζόν. Είμαστε μία ομάδα, που 14 αθλήτριες της είναι γεννημένες μετά το 2002 και παίζουν πρώτη χρονιά σε αυτό το επίπεδο. Ξέρουμε ποιο είναι το ταβάνι μας, θα πάμε στον ημιτελικό με δεδομένο ότι η Νέα Ιωνία είναι το φαβορί για την πρόκριση, αλλά, θα είμαστε έτοιμοι ώστε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είμαστε μέσα στους στόχους μας, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και την Αρτα  στο παιχνίδι για την 4η θέση στο πρωτάθλημα. Πυλαία, ΠΑΟΚ, Νέα Ιωνία είναι πολύ καλές ομάδες και ξεχωρίζουν. Εμείς θα κάνουμε και στη συνέχεια ότι καλύτερο μπορούμε ‘’.  

No comments