Το μέλλον του ελληνικού χάντμπολ είναι εδώ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το μέλλον του ελληνικού χάντμπολ είναι εδώ

 


Σε Σέρρες, Πορταριά και Αίγιο έγιναν τα πρώτα διακλιμακιακά  καμπ για τη σεζόν 2022-2023, το  τριήμερο 28-30 Οκτωβρίου, με  περισσότερους από 250 αθλητές και αθλήτριες (γεν. 2008 – 2009) που συμμετείχαν σε προπονήσεις, αγώνες, βιντεοανάλυση και μετρήσεις, προκειμένου να συνεχιστεί η αξιολόγηση της προόδου που έχει ξεκινήσει από την περίοδο 2021-2022.

Οι νέες κατευθύνσεις έχουν ήδη δοθεί στους αναπτυξιακούς προπονητές της ΟΧΕ από τον τεχνικό σύμβουλο Εθνικών ομάδων Γκι Πετιτζιράρ.

Οι τεχνικοί σύμβουλοι/προπονητές της ΕΑΠ/ΟΧΕ λειτούργησαν ως εξής :

Σττις Σέρρες βρέθηκαν οι Στέλιος Σεϊρεκίδης, Σωκράτης Βακάλης, Κωνσταντίνος Μιχαλάκης, Χρήστος Δεληχρήστος, Αντώνης Τσολάκος, Κώστας Τούτσης, Σοφία Αμπεριάδου και ο συντονιστής Βορείου Ελλάδος, Κώστας Αλεξιάδης.

Στην Πορταριά δίδαξαν οι Παναγιώτης Ιατρούδης, Γιάννης Βαρελτζής, Γιάννης Μεϊμαρίδης και Γιάννης Τσιάπας και στο Αίγιο οι Δημήτρης Σκάρλος, Στέλιος Αλεπουδέας, Κυριακή Μπακουλοπούλου, Γιάννης Παπαγιαννόπουλος και ο συντονιστής Νοτίου Ελλάδος, Γιώργος Κρανάκης.

Μάλιστα, στη διάρκεια του τριημέρου τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και για τους νέους κανονισμούς του αθλήματος από τον  Γιάννη Μεϊμαρίδη ενώ τους δόθηκαν συμβουλές για σωστή διατροφή καθώς επίσης και για τον τρόπο αποκατάστασης των τραυματισμών.

Η διοργάνωση των Σερρών τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Σερρών και την υποστήριξη της ομάδας χάντμπολ του Πανσερραϊκού ενώ της Πορταριάς είχε τη στήριξη του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.


No comments