Ανακοίνωση της ΑΕΚ για την προσέλευση και είσοδο στον αγώνα με τη Hurry Up - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωση της ΑΕΚ για την προσέλευση και είσοδο στον αγώνα με τη Hurry Up


 Η ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της, που θέλουν να παρακολουθήσουν από το «Γ. Κασιμάτης» (Κυριακή 30/10, 17:00), την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Hurry Up, τα εξής.

Η προσέλευση του κόσμου θα γίνεται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ από την πεζογέφυρα της Σπύρου Λούη και από την είσοδο της Αγησιλάου (ΙΑΣΩ). Οι θεατές θα κατευθύνονται πεζή στα σκαλοπάτια της Θύρας 17, όπου θα γίνεται η αγορά εισιτηρίων και η είσοδος στο γήπεδο.

Διευκρινίζεται ότι οι πύλες Α, Β, Γ, Δ θα είναι κλειστές και για τους θεατές και για τα αυτοκίνητα.

Η είσοδος στο «Γ. Κασιμάτης» θα ξεκινήσει στις 16:00 ήτοι μία ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Τον αγώνα θα μεταδώσει απευθείας το AEK A.C. TV.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Αλέξης Αλβανός επέλεξε στην 16άδα του αγώνα τους: Μάτσκεβιτς, Αραμπατζή, Τικ, Ζίβκοβιτς, Μαντάλινιτς, Ηλιόπουλο, Κοτσιώνη, Παπαδιονυσίου, Λιάπη, Καλόμοιρο, Άρσιτς, Σόκολιτς, Τσιτομπί, Ρογκούλσκι, Λέμος, Κεδέρη.

Η αυριανή αναμέτρηση με την Hurry Up, αποτελεί την 65η στην Ευρώπη για την ΑΕΚ που έχει δώσει 35 εντός έδρας αγώνες, 25 εκτός έδρας, ενώ 4 αναμετρήσεις έγιναν σε ουδέτερο γήπεδο. Ως γηπεδούχος η ΑΕΚ μετρά 25 νίκες, 1 ισοπαλία και 9 ήττες.

Η ολλανδική ομάδα που φιλοξενείται από την ΑΕΚ είναι σε αυτή τη σεζόν στην 8η θέση στην BΕΝΕ League, όπου μετέχουν ομάδες από την Ολλανδία και το Βέλγιο.

Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Ούγγροι Αλτμάρ και Χόρβατ.


No comments