Ιστορικό ντεμπούτο της ΑΕΚ με την πολυνίκη Νέα Ιωνία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ιστορικό ντεμπούτο της ΑΕΚ με την πολυνίκη Νέα Ιωνία

 

Η ΑΕΚ, στην πρώτη εμφάνιση της στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Νέα Ιωνία ( 6 μ.μ. ), σε ματς όπου θα αγωνισθούν 6 ξένες παίκτριες, οι Βραζιλιάνες Μπόργκες (Α. ίντερ), Φράγκα (Δ. εξτρέμ) και οι Μαυροβούνιες Μπουλάτοβιτς ( πίβοτ) και Ραντούλοβιτς ( τερματοφύλακας ) με την ΑΕΚ και  η Μαυροβούνια πίβοτ Νταβίντοβιτς, όπως και η Σέρβα αριστερή ίντερ Κρίνιτς με την Νέα Ιωνία.

Μάλιστα, οι ξένες θα ήταν 7, εάν δεν απουσίαζε η Ρωσίδα πλέϊ μέϊκερ της Νέας Ιωνίας, Κουμίροβα η οποία ωστόσο θα είναι διαθέσιμη για τα επόμενα ματς της ομάδας της.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Ανταλής θα έχει στην αποστολή όλες τις διαθέσιμες παίκτριες.

Την αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε σε live streaming από το AEK A.C. TV.

Η τοποθέτηση του Γιάννη Ανταλή στο greekhandball.com : '' Εχουμε λυμένα όλα τα αυτονόητα που οι περισσότερες ομάδες θεωρούν πολυτέλεια για τις αθλήτριες τους και μιλάω για: φυσικοθεραπευτή προπόνησης/μασέρ προπόνησης/γυμναστή/προπονητή τερματοφυλάκων/στατιστικολόγο/team manager, όλα, χάρη σε μία διοίκηση που τρέχει να μας εξασφαλίσει τα πάντα. Προσπαθούμε από την πρώτη ημέρα να γίνουμε ομάδα και βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Όμως, είμαστε μια νέα ομάδα στην κατηγορία και σε συνδυασμό με τον μικρό μ.ο. ηλικίας (21), αυτό μας κάνει αρκετά ευάλωτους στην ψυχολογία. Με γνώμονα αυτό το στοιχείο βασίστηκε και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, να υπάρχει δηλαδή ένας κορμός έμπειρων αθλητριών, ικανός να απορροφήσει το άγχος της κατηγορίας από τις άπειρες αθλήτριες τουλάχιστον στην αρχή. Να δώσουμε τον χρόνο και το χώρο  στις μικρότερες αθλήτριες μας, τις οποίες θέλουμε να αναδείξουμε διότι είναι το μέλλον του ελληνικού χάντμπολ. Πάνω σ’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά και αυτός είναι ο βασικός μας στόχος, η ΑΕΚ να μπορεί να βασιστεί  σε δικά της παιδιά, να στηρίξει και να τροφοδοτήσει τις εθνικές ομάδες. Σε ό,τι αφορά τον στόχο μας στο πρωτάθλημα που ξεκινά, ξέρουμε μέχρι που «φτάνει το χέρι μας» και θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί με πάθος και επιμονή, μα πάνω από όλα με σεβασμό προς όλους ''.

Και η Γενική Αρχηγός της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου είπε στη συνομιλία της με το greekhandball.com :

 '' Η Νέα Ιωνία έχει πάντα ως στόχο να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί τίτλους. Το πρωτάθλημα είναι λίγο πιο σύνθετο και ελπίζουμε και πιο ανταγωνιστικό. Το ρεκόρ παρουσίας ξένων παικτριών είναι ένα νέο δεδομένο που δείχνει μία ανάγκη, την οποία ωστόσο πρέπει με συνεργασία να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο, όπως ακριβώς πρέπει, την αξία τηες διαδικασίας της παραγωγήες αθλητριών. Αναφορικά με το ματς με την ΑΕΚ, πάντα οι πρεμιέρες έχουν το δικό τους ενδιαφέρον,  ωστόσο εμείς θα παρουσιασθούμε με την ανάλογη προσοχή και συγκέντρωση ''.


No comments