Επίδειξη σοβαρότητας από τον, παρά ένα, '' 50άρη '' ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επίδειξη σοβαρότητας από τον, παρά ένα, '' 50άρη '' ΠΑΟΚ

Σε ημέρα μνήμης, καθώς, με την ενός λεπτού σιγή πριν από το ματς τιμήθηκαν οι φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα στα Τέμπη ( στις 4/10/1999 ), ο ΠΑΟΚ νίκησε στη Μίκρα τον ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού  με 49-16, στην πρεμιέρα της Α1 Γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στις φιλοξενούμενες, καθώς, έπαιξε με σοβαρότητα από την αρχή μέχρι το τέλος ενώ δε σταμάτησε να είναι πειθαρχημένη και η ομάδα του Κορυδαλλού, στο ντεμπούτο της Δωροθέου στον πάγκο της.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε :

« Σε όλα τα ματς, ανεξαρτήτως αντιπάλου, προσπαθούμε να παίζουμε στο 100%, να φέρνουμε το παιχνίδι στον δικό μας ρυθμό γιατί έτσι αποκτάς νοοτροπία και κατ’ εμέ δείχνεις σεβασμό προς τον αντίπαλο γιατί κάνεις το παιχνίδι σου όπως σε όλους τους αγώνες. Νομίζω ότι τα κορίτσια λειτούργησαν πολύ καλά στο μεγαλύτερο ποσοστό, στο κομμάτι της άμυνας, στην επιθετικότητα που βγάλαμε, πήραμε άμυνες, πήραμε μπάλες από τα τέρματα, τρέξαμε, βρήκαμε πολλά γκολ στο ενδιάμεσο όπου είναι και το ζητούμενο. Αυτό, είναι ένα κομμάτι της ομάδας για το οποίο δουλεύουμε όλα αυτά τα χρόνια και νομίζω πως για αυτό η νίκη πήρε αυτή την έκταση, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και των δύο ομάδων φυσικά.  

Στις επόμενες αναμετρήσεις, περιμένω η ομάδα να βελτιώνεται μέρα με την μέρα και παιχνίδι το παιχνίδι, γιατί η αλήθεια είναι πως είμαστε στην έναρξη της χρονιάς και της αγωνιστικής περιόδου. Οπότε, εκ των πραγμάτων όλα αυτά τα ματς μας δίνουν ένα λιθαράκι στην δουλειά την οποία κάνουμε. Για τον επόμενο αγώνα θα δούμε τι λάθη κάναμε σήμερα γενικότερα αλλά και στο αμυντικό μας κομμάτι, ώστε να τα βελτιώνουμε κάθε φορά και στην επόμενη αγωνιστική να παρουσιαζόμαστε όλο ένα και καλύτεροι, για να μπορούμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

 Και η πρώτη σκόρερ του ΠΑΟΚ, με 11 γκολ, Αβραμίνα Σεβδίλη :

«Η αλήθεια είναι πως ήταν μία πολύ καλή πρεμιέρα. Προσπαθούσαμε να τρέχουμε γιατί βρίσκαμε την άμυνα του ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού πίσω, δεν μπορούσαν να επιστρέψουν και εμείς θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Λόγω της καλής άμυνας που είχαμε, μπορούσαμε να βγούμε σε αντεπιθέσεις, όπως έκανα και εγώ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Έχουμε προετοιμαστεί όλον αυτόν τον καιρό για τους ευρωπαϊκούς αγώνες και πιστεύω θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση και στις πρώτες δύο αναμετρήσεις ».

Τα πεντάλεπτα: 2-0, 6-2, 9-3, 14-4, 17-7, 23-8 (ημίχρονο), 25-9, 28-10, 34-12, 39-14, 45-15, 49-16.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 5, Μαυροσαββίδου, Μεντεσίδου 7, Βράντσιτς 7, Ριμπέιρο, Χριστοφόρις 1, Σαμολαδά, Καπρινιώτη, Αμβροσιάδου 1, Σεβδίλη 11, Γκόμες 4, Ζενέλι 1, Μποριζόφσκα 5, Γκρμπάβτσεβιτς 6, Μπουράτο 1.

ΑΟΑΟΔ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (Δωροθέου): Σουάρεζ 5, Ν. Μαυρογεώργη, Σιτόγλου, Μπλάας, Ζ. Μαυρογεώργη 3, Αθ. Σαββαλάκη 3, Ωραιοπούλου, Δ. Σαββαλάκη 3, Πασχαλούδη, Σκάλα, Διακογιάννη 1, Μανιά, Ταβλαρίδη 1, Παρέσογλου.

Διαιτητές: Γκόγκας - Θεοδοσίου. Δίλεπτα: 3-1. Πέναλτι: 3/2 -4/2

No comments